ראיתן את זה?!?!?!?!?

DesertRose7

New member
התחלנו לדבר פה על הDVD

ולא שרשור סגידה לדאגי! אז בואי לא נהרוס

חחחחחחחח

אני לא הורסת מותק.. אני דווקא מוסיפה המון יופיי לשרשור המקסים הזה..;)

אממ

מצד אחד סבבה כי זה ממש לא יפה שיש בהתחלה את התמונה המגעילה הזאת.(התמונה הראשונה) אבל מצד שני מה אני עבדתי קשה?!.. אז אתם יודעים מה אני יוותר לכם.. חחחחח נעשה שרשור חדש..;) חחחחחחח

הפעם אני חושבת שהם הגזימו! ../images/Emo80.gif

נכון, הם שקסיים, הם אלילי מין, הם מקפליי וואט אבר.... אבל הפעם הם ממש הגזימו! :| והקטע שהם שמו את זה בדי וי די זאת עוד יותר הגזמה מבחינתי! אני לא אומרת שזה מה שימנע ממני לקנות ת'די וי די או להחרים אותם או משו [אם אנחנו כבר בקטע של הגזמות....
] אבל אני חושבת שכל הקטע הזה שהם עושים דברים משוגעים ולפעמים הם קצת יותר מידי שרוטים עבר את הגבול הפעם....

TlovesD

New member
את צודקת

כל כמה שזה מצחיק וכל כמה שלראות את דאגי בבוקסר על הבמה זה נחמד והכל... לראות את דאגי בלי בגדים בכלל! אפילו בלי תחתונים!!! זה מוגזם כבר! ועוד בDVD....

D4Ever

New member
../images/Emo45.gif

הם לא לקחו בחשבון שיש להם מעריצות צעירות שיקנו את הDVD ואני מאמינה שהאימהות שלהן לא יקבלו את זה..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אבל ממש! כשאני שמעתי שפעם ווסטלייף הורידו את המכנסיים באיזה הופעה והכל כדי לרצות את המעריצים ובשביל להביא עוד מעריצים הזדעדעתי! אז מעירום מלא?! הם ממש גורמים לנו לראות פורנו וזה ממש לא מוצא חן בעיני. הם משפיעים על כל כך הרבה אנשים שזאת לא הדוגמא שהם צריכים לתת. וכמעריצה זה ממש מגעיל אותי. ואתם אפילו עוד לא ראיתם את התמונות של טום בשירותים

TlovesD

New member
ראיתי!

אבל את יודעת מה? מילא....ליד דאגי הערום...טום בשירותים עוד בסדר!

D4Ever

New member
כן..

גם גרין דיי עדו את זה בכמה מההופעות שלהם..עלו עירומים לגמריי..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo80.gif

וואו אני כל כך מסכימה איתך!
הם מהווים מודל לחיקוי למלא מעריצים וחלקם גם קטינים! ואני חושבת שהפעם הם באמת חצו את גבול הטעם הטוב..... וזה באמת מגעיל אותי לראות דברים כאלה! אם הפעם דאגי עירום וטום בשירותים אז מה יהיה בפעם הבאה?: בואו ללמוד עם מקפליי איך מקיימים יחסי מין?! הפעם אני חייבת להודות שאני די מאוכזבת!
והם צריכים לשקול ת'אפשרות שגם יתבעו אותם כי אחרי הכל האנשים באנגליה רובם שמרנים כאלה ולא יעברו להם על זה בשתיקה! נקווה שזה היה מקרה חריג ושזה לא יחזור על עצמו....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif צודקת ב-100%

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא ממש מסכימה.. הם לא אלו שיצרו את הDVD.. ואי אפשר לבוא בטענות אליהם.. חוץ מזה הם לא יכולים לתמיד להתאים את עצמם לכל המעריצים.. אולי יש מעריצה אחת בת 9, אבל יש עוד אחת בת 19 וזה קצת קשה להם שהם בעצמם בני18-19-20 להתאים את עצמם יותר לאלו בני 9. כן אולי יש להן מעריצות בנות 10, אבל עדיין הם סך הכל בני 18-19-20 גם הם לא כאלו מבוגרים.. והם אוהבים להיות עירומים ואף אחד לא מכריח אף אחד לקנות את זה. הארי האשם העקרי תאשימו אותו! הוא אמר לדאגי שיראה את האיש הקטן שלו ודאגי אמר שהוא לא רוצה שכולם יראו לו (זה הזכיר לי את הכתבה ממש ממש בהתחלה שדאגי אמר שהוא לא רוצה להצטלם בעירום, כי הוא לא היה רוצה שאמא שלו תראה את זה
)ואחרי זה הארי בא לטום כשהוא יצא מהשירותים וניסה להוריד לו.. הארי הסוטה
טוב אני אפסיק כאן

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

אולי הם לא אלה שערכו את הDVD אבל יש להם מילה ואפילו כמה מילים בעניין. אם הם לא היו רוצים שזה יהיה שם הם היו יכולים לגרום לזה. הם לא מהלהקות בובות האלה שיש. אבל מצד שני גם לא הכרחנו אף אחד לקנות את זה באמת...

למעלה