ראי ראי שעל הקיר,מי הכי פוסטמה בעיר

מיטללל

New member
סיבוב חדששששש../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

קודם כל-תוצאות הסיבוב הקודם כצפוי, היה קרב צמוד, אך בסופו של דבר המנצחת הגדולה
היא אניטה פללי עם 28 אחוזים ו 112 הצבעות. הקרב בינה ובין אודטה היה צמוד עד שלקראת הסוף אניטה נתנה פוש והעלתה את הפער בדרך לניצחון. אודטה, השניה, קיבלה 24 אחוזים ו 97 הצבעות, מכובד ביותר, אם אפשר להשתמש במילה "מכובד" בכזו תחרות. אחריהן הגיעו אורית פוקס עם 43 הצבעות, פנינה רוזנבלום עם 42 ואורלי ויינרמן עם 41 הצבעות. אין ספק שאחת ההפתעות הגדולות של התחרות הייתה אורית פוקס, שהגיעה שלישית. (מי מכיר אותה בכלל?!) אורלי ויינרמן, אחת מהפייבוריטיות, הגיעה רק למקום החמישי. אחרי שלושת הצמודות, הגיעו איה ושירלי, עם 34 הצבעות בלבד. ההסבר היחידי למספר ההצבעות הנמוך הוא ההיעדרות של שתיהן ממסכי הטלוויזיה, מכיוון שאין ספק שהן סומנו גם כן כפייבוריטיות. (והפירוש של המילה "פוסטמה" בראש שלי) האחרונה, עם 21 הצבעות, היא מירי בוהדנה. לא מפתיע במיוחד, מכיוון שהיופי שלה בהחלט מכפר על האייקיו הנמוך. סה"כ אחוזי ההצבעה בפורום היו גבוהים במיוחד, קרוב ל 390 הצבעות.. (ושיא חדש לפורום
) קבלו את הסיבוב הבא ...

מיטללל

New member
ולפני שמתחילים...

כל מתמודדת תקבל אייקון. אתם מוזמנים לכתוב בנושא של ההודעה את האייקון של המתמודדת שבחרתם. ובגוף ההודעה לכתוב וכי למה...
ה"ציטוט הנבחר" של הבנות הוא פרי הדמיון בלבד הן (למיטב ידעתי) לא התבטאו כך.
והכי חשוב, זכרו נא שמטרת התחרות היא לא לפגוע באף אחת מהבנות והכל נכתב.. את כל הדברים שנכתבים יש לקחת בערבון מוגבל. ולזכור שמדובר רק בדעה... המתמודדת הראשונה הנה... גברת ריקי גל ...

dariii

New member
ווידוי../images/Emo70.gif

האמת שקראתי את הכותרת של ההודעה (כי רואים רק את "ראי ראי שעל הקיר מי הכי פרחה בעיר???"), אז שחכתי שמדובר בתחרות הפוסטמות, ואני כזה
רגע
אני יודעת
חחחחחח, מי שלא בכיתה י' בערך פה, ומטה ככה, לא מודע לכמות הפרחות הממוצעת שגדלה לאט לאט בארצנו! זה פשוט נורא!!!! לכל מקום שהולכים רואים את אותו מכנס תחתון וחולצה/חזייה של מותג כלשהוא, ועל בנות ש.... לא חשוב. חלחלה פשוט! התיכון שלי פשוט מלא בהן, ושנה הבאה זה יהיה יותר גרוע, כי שכבה ט' תגיע וזה יהיה זוועה....
הלפ מיייייייי!!!!

HyPeR SoNiC

New member
גם אצלי זה ככה

ואני לומד בבית ספר מקיף 6 שנתי..... ואני רואה את החטיבת ביניים שתיכנס לתיכון שנה הבאה ופשוט בא לי להקיא!!!!! אלוהים ישמור, כמה ערסים! כמה פרחות!!! ועזבי את המגעילות שלובשות ביגוד מינימלי ב-10 מידות פחות, שמאפשר לכל השומן להישפך החוצה...... הרי יש גם פרחות עם גוף יפה... אני מדבר על העובדה שהם פשוט אנשים סתומים!!! אנחנו מצפים לדור טיפש במיוחד בעתיד הקרוב! וזה פשוט נורא........

dariii

New member
הם סתומים מרצון.....

האמת, שהם טופחו להיות פרחות וערסים מילדות ומהכנסם לחטיבה הם הבינו שכנראה זו הדרך היחידה להצליח, ולכן הפסיקו ללמוד.... מאז נהייות מטומטמות יותר ויותר...

HyPeR SoNiC

New member
נכון!!! בדיוק!!!!

הם רואים שכל מי שערב ומתנהג כמו ילד מופרע ומפגר הוא הכי "מאגניב" ויש לו הכי הרבה חברים, אז הם מתחילים גם להתנהג ככה..... ואז להיות מטומטם, למרוד בבצפר, לעשות שטויות, להפריע בשיעורים, לקבל שם רע ע"י המורים, להוציא ציונים נמוכים, לקבל הרבה הרשמות, השעיות, וכו', ללכת מכות עם כל דבר שזז, ועוד המון דברים שלא הזכרתי...... כל הדברים האלה פתאום נחשבים לדברים חיוביים, שמקדמים את הבן אדם מבחינה חברתית...... ובמקום לרדת על המופרע היחיד, לנדות אותו, ולהראות לו שמה שהוא עושה זה לא טוב, אנשים פשוט מצתרפים אליו ומתנהגים כמוהו!!!!!! אחחחחחח...... אינטיליגנציה של אנשים........

מיטללל

New member
../images/Emo21.gif ריקי גל ../images/Emo21.gif

זמרת מצליחה (?) ואחת מהמוכרות בעשרות השנים האחרונות בארץ. ריקי גל למעשה עדיין לא סיימה את קריירת השירה שלה, מכיוון שיש עדיין כמה חולי נפש באבארבנל שמוכנים להקשיב למוזיקה שלה (כולל כמה מורות לספרות). בנוסף לחלטורות שהיא משיגה פה ושם, היא גם שופטת בתוכנית המדוברת "כוכב נולד". אין ספק שהאישה היא קנאית שחצנית וחרמנית (היא תמיד רוצה להעיף את הבנות בכוכב נולד..ונמרחת על הבנים!), מידי שישי היא מוכיחה לנו ולמתמודדים האומללים בכוכב נולד שסובלים וצריכים להקשיב לשטויות שלה, עד כמה היא פוסטמה. פוסטמההההההההההההההההההההההההההה. ציטוט נבחר: "הקול שלך נמוך וצרוד מידי. תאכל קצת גזר!"
לא טבעי

מיטללל

New member
../images/Emo48.gif יעל בר זהר ../images/Emo48.gif

אחת מהדוגמניות המוכרות ביותר בישראל. יעל בר זוהר התפרסמה בזכות היותה נערת הפלפל הראשונה ובזכות הדמות האינבנדילית אותה גילמה ב"רמת אביב ג'". לאחר מכן היא התחילה לדגמן בגדול, לעשות פרסומות ולשחק בכל מיני תוכניות טלוויזיה קטנות. (פסגת הדרך הייתה ב"שחר") כיום, היא עסוקה בלהתחייב לתוכניות טלווזיה מסויימות וברגע האחרון לנטוש אותן... והיא בעיקר משתתפת בכל מיני מחזות זמר עלובים שכאלו (עם המלון פלייבק) ומנחה טקסי יופי... ציטוט נבחר: "גם אני רוצה להיות נערת המילקי"
טבעי

מיטללל

New member
../images/Emo78.gif ג'ודי ניר מוזס ../images/Emo78.gif

פנינה רוזנבלום לא הבלונד (והגוף). גם ג'ודי היא פמיניסיטית מוצהרת, הייתה לה תוכנית בוקר שניסתה לחקות את התוכנית האמריקאית "ריקי לייק", אך התוכנית נכשלה מהר מאוד. ומאז אחת לכמה זמן היא מפציעה עם תוכנית רוחנית כזו או אחרת.. כפמיניסטית חסרת שכל, גם היא התחתנה והתגרשה הרבה פעמים, לכן השם שלה הוא כזה ארוך. למעשה, כרגע היא נשואה לשר החוץ, סילבן שלום. שיא הקריירה שלה היה כאשר הטימטום שלה הגיע לרמות הכי גבוהות - כסא מכובד בתוכנית "ארץ נהדרת". יוצרי התוכנית זיהו את הטימטום שבה והביאו את אורנה בנאי שתחקה אותה מידי שבוע בתוכנית. בקיצור: ג'ודי ניר מוזס שלום ולא להתראות. ציטוט נבחר: "דונט בי הבי יהודה לוי"

niva99

New member
ג'ודי הפוסטמית לוקחת בגדול

אמונה באמונות טפלות+אמפטיה מזויפת לחלשים שבחברה+מדושנת עונג בעלת יותר מזל משכל (בסהכ-ידעה איפה להיולד)- מעניין מה היא שוה בזכות עצמה?... כאשתו של שר החוץ מופיעה בהופעות לבוש תמוהות משהו,טרם הפנימה שהיא כבר לא צעירה אלא דודה. נוהגת להתחסד ולהתמם-ובכלל היא עלבון לאנטליגנציה.

תוהה גם

New member
אין מילים! הפוסטמה של המדינה

אמנם לא חכמה גדולה אבל גם לא אהבלה קטנה

dafnaleh

New member
טעות קצת צורמת

אחד הבעלים שלה נפטר (ששם משפחתו היה ניר, נדמה לי), ולכן השאירה את השם. מוזס הוא שמה מלידה, ושלום זה מסילבן. לא יפה, אבל היא בכל זאת פוסטמת-על.

מיטללל

New member
../images/Emo96.gif שירי מיימון ../images/Emo96.gif

שירי הפציעה לחיינו בקיץ האחרון בתחרות הזמר של כוכב נולד... היא זכתה במקום השני. (עם ריקי זה לא היה קורה
) לעולם לא נשכח את ההבעת ה
שלה כאשר השופטים נתנו מקום לשני לשי גבסו ולא לה.. "באמת!?"... למה היא? כי היא לא נינט. כי היא מציקה בכל מקום שלא רוצים אותה. כי היא לא הבינה שלא חוכמה לשיר ולגנוח כל הזמן. נכון. זה עובד לריטה ולטורי איימוס, אבל את שירי מיימון, כל כך לא... צאי מזה! ציטוט אופייני:"אור כחול כהה, זה עוטף אותך ברחמים? רחמיםםם. רחמייייים"
לא טבעי

מיטללל

New member
../images/Emo94.gif הפקיות ../images/Emo94.gif

זוג אחיות שלא מזמן פרצו בקריירת זמר.... הן התחילו את הקריירה שלהן בפינת יעוץ באקזיט והועפו שהאחרונים הבינו ש-אפילו בתוכנית שמפשיטה את המנחים שלה לכי כמות הsmsים שהילדים הרכים שולחים לתוכנית-יש גבול להפקרות.. הן כבר הוציאו לאור דיסק אחד או שניים. הבעיה היחידה היא שהן לא יודעות לשיר. אבל זה לא משנה, כי יש להן את הקומבינות של אבאל'ה. (וגם את המראה
) שיא הקריירה שלהן הייתה ביום העצמאות האחרון, כאשר בדואט חד פעמי והיסטרי עם אבא שלהן, מול כל צופי ערוץ 2, אחת מהן נפלה. היה שגעון
ציטוט נבחר-"הירח שט לאט לאט.. שיואו... שגעון.."

למעלה