ראי ראי שעל הקיר,מי הכי פוסטמה בעיר

dboten

New member
לדעתי שיא הקריירה שלהם היה...

בקליפ בערוץ ביפ. ההיילייט שלהם יהיה שהם יפרשו או ימותו.

מיטללל

New member
../images/Emo185.gifאורנה דץ../images/Emo185.gif

מנהיגת הפרחות וסמל השיטחיות בעולם החופשי. התפרסמה בתור זמרת עם בעלה, "דץ ודצה". הקריירה הזו לא המשיכה יותר מידי זמן, לכן לאחר מכן הדצים פנו לקהל שלא יוכל לשפוט את האייקיו שלהם - ילדים ופעוטים. איתם הם יכולים לתקשר בצורה טובה בגלל שהם מפותחים מבחינה שיכלית בערך באותה הרמה שלהם. בכל אופן, אורנה דץ הריצה את קריירת ה"סולו" שלה בעיקר בזכות התוכנית "המהפך", שם היא ועוד מספר פוסטמות מנסות להחצין את השיטחיות בעולם ע"י הפיכת אנשים מכוערים, לאנשים מכוערים עם איפור וביגוד יפה. ציטוט נבחר: "משה, עוד פעם לקחת את המסלסל שיער שלי?!"
לא טבעי

מיטללל

New member
../images/Emo72.gif שרון איילון ../images/Emo72.gif

אחת מחלוצי הריאליטי טיוי בישראל. שרון הייתה אנונימית לחלוטין עד שהביאו אותה לתוכנית "קחי אותי שרון", בה היו מספר גברים מפגרים במיוחד, שהסכימו להילחם על הבחורה הזו בשביל קצת פרסום. בתוכנית זו, בכיר ליבה (גדי), אמר לה שהוא לא רוצה אותה, ולכן היא בחרה במישהו אחר (יואב), מתוך אינטרס להתפרסם בעולם הדוגמנות, שהוא עוסק בו. לאחר שנגמרה התוכנית, הכריזו עליה ועל ה"מנצח" בתוכנית כזוג המלכותי. למרות זאת, ה"זוג המלכותי" נפרד מהר מאוד וכשזה קרה, הפרצופים שלהם ירדו ממדורי הרכילות בעיתונים. מאז, הפוסטמה לא הצליחה להתפרנס בשואו ביזנס, חוץ מכמה פרסומות עלובות בעיתונים. ציטוט נבחר: "יואבי, לא כתבו עלינו בעיתון של היום, בוא נצא לאיזו מסיבה ונצטלם"

HyPeR SoNiC

New member
שרון, את הפוסטמה שלי!!!

למה? כי היא הזדיינה עם כל ההנהלה של ערוץ 2 כדי להיכנס לתוכנית "קחי אותי שרון" וכדי לקבל פרסום וגם בתוכנית היא כחרה את בן הזוג שלה מתוך אינטרס להיכנס לעולם הדוגמנות. need I say more? פיקיות, אתן מקום שני!!!

pain is MY love

New member
מותק שלי

היא לא פוסטמה!!!! רק מעצם העובדה שהיא הרשתה לעצמה לזרוק את רודריגו, לשחק עם הפקיד מס הזה ובשנייה האחרונה גם לא לקחת את גדי אני אומרת לך היא ה-אישה!

HyPeR SoNiC

New member
פחחחחחחחחח

א. היא עשתה עליו סלקציה בגלל גיל!!! פוסטמה!!! ב. נכון! היא שיחקה בו ולכן היא פוסטמה!!! ג. היא לא זרקה את גדי.... אם היית קוראת קצת בעיתון, היית יודעת שמאחורי הקלעים היא אמרה לגדי שהיא בחרה בו, והוא אמר לה לא בטענה שזה "גדול עליו"..... ולכן היא בחרה ביואב... פוסטמה!!!! ולסיכום - היא פוסטמה!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

כי כי כי נראה לי שאין מספיק מקום פה לרשום למה היא פוסטמה.. בעיקבות התוכנית שלה, לא זוכרת ת'שם שלה.. אבל תכונית תת רמה!!

Lancelot99

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif ועוד ../images/Emo72.gif

כי היא ממש מעצבנת (נראית מעצבנת, יש לה קול מעצבן, היא משתתפת בתוכנית מעצבנת ופרסומות עוד יותר מעצבנות. הייתי בוחר בריקי גל אבל אז ראיתי את שרוני למטה)

resputin

New member
ה-../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif לוקחות, אני מצטער.

לראות אותן מופיעות זה דבר מצלק, אני יודע, ראיתי אותן בלייב. אבל אם הן הופיעו עם אבא ואחת מהן נפלה, בנוסף להכל והבדיחה המתמשכת עליהן ב"ארץ נהדרת", גם את ג'ודי ניר מוזס שלום קרפין סממה בליצין'-בליצין וגם את יב"צ הן לוקחות, סך הכל, יש להן את הקסם של אבא שלהן.

pain is MY love

New member
אין תחרות!!! ../images/Emo94.gif

טימום כפול!!! תחשבו שבהצבעה אחת אתם מקבלים את שתי הפוסטמות הכי גדולות בישראל! ויותר מזה אתן מקבלות גם את הזנב שלהן= אבא שלהן! דור שלם של פוסטמיות מתפרצת!!! כמו שאומרים זה כדאי!!!!! (וואו שיגעון כזה....)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ניסיתי להצביע בעד כולן.. לא הלך לי!! שיו כאילו כזה, אפשר להצביע רק פעם אחת..וואו שיגעון!

למעלה