ראמפייג' ילחם נגד שוגאן בקרב האחרון שלו ב-UFC

elad547

New member
ראמפייג' ילחם נגד שוגאן בקרב האחרון שלו ב-UFC

ראמפייג' וה-UFC הגיעו להסכמה שהראשון יוכל לעזוב לאחר שילחם מגד שוגאן מאוחר יותר השנה.

אחלה קרב, אבל נראה לי שראמפייג' כבר גמור פיזית ומנטלית כך שאני לא יודע מה נראה ממנו בקרב הזה.

http://www.5thround.com/109204/quinton-rampage-jackson-to-fight-mauricio-shogun-rua-then-leave-ufc/

sagivam1

New member
ראמפייג' לבלטור?!?

לפני שנתיים שלוש זה יכול היה להיות קרב חלומי,
בין שניים מהלוחמים המלהיבים ביותר.

עצוב לי שבתור אוהד ראמפייג', הוא גמר את הסוס,
גם לגביי שוגון המצב די דומה, כל עוד היה להנדרסון
היה כוח, הוא בקושי היווה יריב בקרב בינהם...

ללא קשר, לוחם שמבקש להשתחרר מחוזה,
כדאי לתת לו לעשות כן, כי ביינתים ראמפייג'
גורם לנזק תדמיתי לאירגון .
לדעתי ראמפייג' יילך בעקבות ליבו וסוכנו החדש אלון פדות
לבלטור שם יהיה שותף באמת לערב קרבות מטורף!

זקס11

New member
רמפייג' הוא אפס עלוב

יש פה ראיון ששבו הוא מתלונן על כל העולם, חוץ מעל עצמו:
http://mmajunkie.com/news/27818/ex-...ackson-plans-split-from-ufc-addresses-trt.mma

בין יתר השטויות שהוא אומר שם:
1- למה העלו מולו כלכך הרבה מתאבקים (אבנס, ג'ונס, באדר, האמיל), כאשר הוא שוכח שאבנס היה קרב של סיום עונת TUF, וג'ונס היה קרב אליפות.
2- למה המשכורת שלו לא גדלה. גם כאן, הוא שוכח שהוא בצניחה חופשית. פלוס החוצפה של לא לעשות משקל, כך שהוא אחראי לקיצוץ בשכר שלו.
3- יש לו עוד הרבה שנים להלחם, אבל לא ב UFC. גם כאן הוא שוכח שהוא גמר את הסוס מזמן, ואת משכורות העתק המופרכות שדיינה נותן לו, אף אחד לא ישלם.

ולגבי בלטור, אני לא מאמין שהם יקחו את הסוס המת הזה. הרי הוא ירצה ישר קרב אליפות פלוס סכומים מופרכים.

yair_bar

New member
מנהל
משכורת לא נקבעת על סמך הישגים

משכורת נקבעת על סמך היכולת להביא צופים

udi102

New member
מה הקשר גם לבלטור ? חחח

ראמפייג מת לעוףמMMA עוד מלפני הקרב מול ראשד ,הוא הבין שבקולנוע הוא עושה אפילו יותר כסף ולא מקבל נזק ,הוא צודק ושאף אחד לא יבלבל לי שראמפייג לא לוחם ונלחם בשביל כסף ,המון לוחמים הם כאלה גם הנדו ,גם שוגון וגם מאצידה .

yair_bar

New member
מנהל
התייחסתי למשפט שלך על המשכורת

כתבת שהוא לא מבין שהוא בצניחה ולכן המשכורת לא עולה.

udi102

New member
גמור אחד העונה לשם ראמפייג

מחזיק את מחלקת הLHW ,מי שאפס כאן הוא דיינה שלא מבין שראמפייג לא רוצה להלחם ,גם מול ביידר הוא בא אחרי הכנה גרועה ולא באמת רצה לנצח ,מול גונס ואוונס הוא הפסיד כי הם טובים יותר אין קשר .

מה הקשר אפס מאופס ?! זקס ? אם הוא לא רוצה להלחם למה להכריח אותו ? בגלל שדיינה נואש והמחלקה שלו בקנטים ?
עזוב אותך ראמפייג הבין שבקולנוע הוא עושה לא פחות ואפילו יותר ובלי לקבל נזק ולעבוד קשה לפני כל קרב והוא צודק.

זקס11

New member
אודי, קרא את הראיון עם רמפייג'

דיינה ממש לא נואש, והוא יפטר בשמחה מהלימון המרוקן הזה.

רמפייג' הוא זה שמתלונן על "שתו לי-אכלו לי". והוא גם זה שטוען שיש לו עוד כמה שנים להלחם, אבל הוא לא יעשה זאת ב UFC . תקרא את הראיון איתו, ונראה אותך אומר שהוא לא אפס.

קבל דוגמית:
Jackson said he has plenty of fighting years left, and they're unlikely to come in the UFC

BeniTaz

New member
שימו לב אבל איזה קארד מתפתח בברזיל

UFC 147 לפי הדיווחים כרגע (האירוע שאמור להיות במגרש כדורגל גדול)

אליפות MW: אנדרסון סילבה נגד צ'ייל סונן
LHW: שוגון רואה נגד ראמפייג' ג'קסון
MW: ויטור בלפורט נגד ואנדרליי סילבה
HW: פבריסיו ורדום נגד מייק רוסו
WW: אריק סילבה נגד מייק פירס

וגם קרבות הגמר של עונת TUF ברזיל ואני בטוח שיהיו עוד כמה קרבות מעולים.
http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_147

udi102

New member
אירוע מפלצת

אני מקווה שויטור יקבל רימאץ מול אנדרסון סילבה אחרי שהוא יחוט שוב את ואנדרלי ,בטוח שיש לו יותר להציג מול הרקדן מאשר בקרב ההוא ...

yair_bar

New member
מנהל
הייתי שמח לראות גם קרב חוזר

למרות שעם כל הכבוד, נצחון על ואנדרליי הוא לא אינדיקציה או סיבה

הבעיה תתחיל אם בטעות וואנדרליי ינצח

udi102

New member
UFC 146 יותר טוב מבחינתי ....

שוגון -ראמפייג שני לוחמים שילכו ראש בראש וישפכו לאגר אחרי שני סיבובים ,היה יכול להיות קרב מרתק לפני שנתיים ,סילבה -בלפוט - קרב לא ספורטיבי מבחינתי אחרי הקרב סילבה יצתרך שוב ניתוח בפנים ,וסילבה נגד סונן יוליד עכבר מארק מיי וורדס !!!!!

Ori L88

New member
אני באזור והתכנון הוא ללכת

אני בסוף מאי מגיע לארגנטינה ומתכנן ברצינות לתת גיחה לברזיל בשביל האירוע של פעם בחיים הזה , יהיה אדיר אם כמה חברי פורום יצטרפו. רק כמה שאלות למביני הפורום , איפה האירוע בסאו פאולו או ריו? לפי מיטב הבנתי לא הוחלט המקום או העיר , מישהו יודע מתי יתחילו למכור כרטיסים אני לא רוצה לפספס . בכלל אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על האירוע זה ממש יעזור לי , תודה רבה.

מרקו בי

New member
עדיין אין לוקיישן

רק הבטחה שהאירוע יהיה באצטדיון כדורגל. הבעיה שלפי הארועים האחרונים בברזיל, כל הכרטיסים היו מכורים אחרי שעתיים. אז באצטדיון סביר להניח שיקח יום יומיים.
ולאודי
אתה צודק רוב הקרבות ממוחזרים, אני אישית חושב שסילבה מסיים את סונן בסיבוב הראשון, אבל רק האוירה בארועים בברזיל שווה גיחה, קצת שכונה לפעמים אבל מאוד נהנתי מ 2 הארועים האחרונים בברזיל, חלק גדול מכך זה בגלל הקהל.

ElGoldi

New member
תכננתי לראות את ufc 129

,
הייתי בדרא"מ, אבל כל הכרטיסים נמכרו תוך 45 דק'. אם אתה רציני - תבדוק על בסיס יומי מתי נפתחת המכירה. ומבחינת תוכנית טיול, גם ככה סאו פאולו וריו קרובות, ככה שמבחינת מסלול זה לא אמור להשפיע עליך.. רק שתדע שמבחינת מזג אוויר יוני יולי החודשים הכי גרועים, מפוצצים בגשם. בכל מקרה, מקווה שיצליח לך

Ori L88

New member
תודה!

אתה יודע איפה אני יכול לבדוק איפה מוכרים? בטיקטמאסטר? או שיש אתר אחר? ןבקשר לעונה . זה בסדר אני מתכנן להיות שם לא יותר משבועים בדרך לקולומביה , תודה.

BT24

New member
הרבה שמות גדולים, אבל

סילבה-בלפורט לדעתי לא קרב תחרותי בכלל. אני לא רואה שום מצב שונדרליי מנצח. בעצם, אני לא רואה אפילו מצב שבו הוא לא מפסיד ב-KO, או לכל הפחות TKO.

danielmo1

New member
ואנדרליי מתעקש כבר שנתיים להילחם מולו

זה לא שלפני שנתיים הוא היה מנצח
אם הוא כ"כ רוצה להילחם, בבקשה

אם הוא ינצח באמת ששאפו אדיר

למעלה