ראמפייג' ילחם נגד שוגאן בקרב האחרון שלו ב-UFC

yair_bar

New member
מנהל
מצטער אחי, אתה לא מוזמן

יאללה בכיף, צריך אבל מארגן מקצועי לנושא + מקום + דרושות + הרפייה

BeniTaz

New member
וואו.. ועוד בקארד כזה? מדהים!!

יש לנו חודש לחשוב איך עושים מפגש לייב.. ננסה למצוא מקום/בר רציני שישדר את האירוע.

fatut7

New member
אני שוב אמסור דש לאוברים ממך, ואכתוב עוד

כתבה דרדלה. פעם שעברה הם פישלו וישבתי שורה 5, התלוננתי והבטיחו לי שב146 אני שורה 2.

מרקו בי

New member
עדכון: הקרב נדחה למועד אחר ראמייג' צריך

לעבור ניתוח, טרם נקבע מועד.

cat food

New member
הקרב הזה מיותר

ראמפייג' לא רוצה להלחם יותר, הוא לא רוצה להתאמן יותר. זה נראה לי לא ספורטיבי להכריח אותו לעלות לעוד קרב כשהוא לא רוצה. ועוד נגד רוצח שכיר כמו שוגאן, זה פשוט לא צריך להגמר ככה. הקרב של קווינטון נגד ביידר היה רע, הוא לא נשם אחרי דקה. זאת הייתה שירת הברבור שלו.
ראמפייג' הוא לוחם גדול, ואני לא חושב שהוא ביזה את עצמו אף פעם לאורך הקריירה הארוכה שלו (אולי רק נגד ביידר). ה-UFC צריכים לשחרר אותו כרצונו.

בנוסף, חבל לבזבז קרב של שוגאן עליו, שיתחילו לערבב את המחלקה הזאת. סתם מהשרוול: נדקוב - שוגאן נשמע לי כמו קרב מטורף.
אגב, אף אחד לא הזכיר כאן שבסוף גוסטפסון יילחם נגד טיאגו סילבה שחוזר מההשעייה שלו (ליטל נוג נפצע), גם קרב מצויין ורענן לדעתי. ככה צריך להראות מאצ'מייקינג.

blackcoldtiger

New member
גם המצב של שוגון לא מזהיר

והוא נמצא בדעיכה תמידית מאז שעזב את פרייד.
הסיבה היחידה שראמפייג' נילחם איך שהוא נילחם זה כי הוא עלה פצוע בברך, אז נכון שזאת הבעיה שלו שהוא עלה לקרב אבל להגיד שהוא לא רוצה להלחם יותר זה לא נכון.
אם המצב של ראמפייג' ישתפר והיחסים בינו לבין הUFC יחזרו לסידרם אין סיבה שלא ניראה אותו חוזר לריצה על התואר

cat food

New member
כן הבנתי שראמפייג' היה לא כשיר בקרב

נגד ביידר.
קראתי פשוט ראיון שלו שהוא רוצה לצאת מה-UFC עכשיו ולא רוצה להלחם עוד קרב אחד אפילו. זה הוא אמר בעצמו, ונראה לי שלהכריח לוחם בספורט כזה לעלות לקרב זה לא ספורטיבי. MMA זה ספורט לא פשוט ומסוכן, אין צורך להכריח בנאדם שלא רוצה להיות שם לעלות לקרב.
אני חושב שאם שוגאן מקבל את הראמפייג' שראינו בקרב האחרון, זה יהיה יותר גרוע ממה ששוגאן עשה לו בפרייד. ולא מגיע לראמפייג' לסיים ככה.
שוגאן באמת מוכיח חוסר יציבות, אבל צריך להודות שנגד הנדרסון זה לא ממש היה ניצחון של הנדרסון. במיקרה הטוב תיקו.

blackcoldtiger

New member
דעה: שוגאן פורש ליפני ראמפייג'

כבר היינו בסרט הזה שראמפייג' רוצה לפרוש ואז נישאר ועכשיו שהוא מטופל ב-TRT הוא אומר שיכול להיות שילחם עוד 10 שנים!! גם דן הנדרסון מטופל בTRT וסוחב לא רע.
לדעתי שוגאן סוחב פציעות יותר חמורות מאלה של ראמפייג' וכבר לא יהיה כושר גופני כמו שהיה לו בפרייד, מאז פרייד שוגאן הידרדר וראמפייג' השתפר אז לא נראה לי שהקרב בינייהם יגמר כמו פעם שעברה, אני חושב ששוגאן הולך להפסיד לראמפייג' ויירד לMW או יפרוש.

למעלה