ראשון שולטים!!!!!!!!

בקשר לנשק זה רובה קרבין-

קוטר7.62 - כדורים נכנסית במחסנית 15 כדור- נשק זה בעל צינגל אקשן

בקשר לנשק זה רובה קרבין-

קוטר7.62 - כדורים נכנסית במחסנית 15 כדור- נשק זה בעל צינגל אקשן

cobainos

New member
כנראה שעוד לא ראית כמה ערים

ובקשר למשמר...סבבה לכם אבל המשטרה לא עושה הרבה נקודה. אולי זה לא אצל השוטרים,אולי זה משהו מלמעלה,אולי העובדה שבצמרת משטרת ישראל כל הזמן יושבים חארות וזה משפיע... העובדות הן שיש המון פשע בעיר אבל זה לא רק אשמת המשטרה,זה גם אשמת החוק שלא מחמיר מספיק כל החארות הקטנים האלה מחט"ב רבין,אף אחד מהם לא יקבל עונש רציני,את כולן משחררים אחרי חקירה של כמה שעות ופתיחת תיק במקרה הטוב או סתם אזהרה מפגרת.ויש עוד המונים כמוהם,בהמון בתי ספר רק שזה לא מתפרסם ככה... והעובדה שמפחיד להסתובב בשיכון,גן העיר ועוד אלף מקומות בלילה... לדעתי זה כשלון של כל המערכת...וכל הרשויות.

BloodRush™

New member
אמרתי לך כבר..

המשטרה עושה מה שהיא יכולה על הצד הטוב ביותר בהתאם ליכולות שלה. אתה צודק בעניין של כל הפשע והחארות הקטנים, יש אותם בכל מקום, ואין הרבה מה לעשות איתם כי הם קטינים, וכל עוד הם קטינים אי אפשר לעשות איתם כלום חוץ מעיכוב של שלוש שעות. אין לך מושג כמה שאתה צודק בעניין של החוק, החוק במדינת ישראל מטומטם ונאיבי, הסמכויות שניתנות לשוטרים כדי לאכוף את החוק הן טיפשיות וחסרות-טעם, המערכת מטומטת וסתומה וזה נכון מאוד כי באמת הדג מסריח מהראש, האנשים שיושבים למעלה חושבים רק על התחת שלהם ולא על העבודה שהם צריכים לבצע ועל ההחלטות שהם צריכים לקבל למען אכיפת החוק, מיגור הפשע ושמירה על בטחון האזרחים. בקשר לשיכון, אני יכול להגיד לך שיש סיבה מיוחדת למה בתקופה האחרונה באמת מפחיד להסתובב בשיכון, אם אתה רוצה לדעת למה באמת תיצור קשר בפרטי. (לרועי- אני מתכוון לז' ושאר הבעיות).

בראל- לא מסכים איתך

אישית אתמול שאר הימים בשבוע הסתובבתי לבד בשיכון לא היה נפש חיה ולא היה אף באלגן של החארות- ואף אחד אבל אף אחדלא צריך לדעת מה קורה אצלנו בבסיס מטעמים בטחוניים

תראה נעם אנחנו לא בניו יורק

במשטרה בארץ בוודאי שבוודאי לא האNYPD כפי שבראל הסביר לך אין תקציבים כולל כ"א שיש במשטרה- זה מה שקורה שמדינת ישראל מיום הקמתה היא במצב חירום- תראו בעיתון לא אומרים כלום על זה-ובתקשורת לא אומרים כלום אבל מי שקרוב לשם ורואה הכל יודע מה יש כולל התרעות(שהם לא לפרסום!!) שמע זה ממש לא נכון שבצמרת המשטרה יושבים חארות ממש לא- ואישית אני יודע שהיה בשרשור קודם ויכוח על המשטרה שזרקתי יציאה ללי שהיא נעלבה ממני(שלחתי לה מסר של התנצלות).כל כוחות הביטחון עם זה משא"ז משטה- מד"א כיבוי אש צה"ל ופקע"ר הם בכוננות תמידית כל יום שעה שעה זה לא נגמר-חוצמיזה שיש את הפעילות השוטפת שלנושל המשא"ז שאנחנו מתגברים את השטרים ברחבי המדינה בגזרות הכל. להמשך שאלתך על השיכוןוגן העיר- תידע לך שהשיכון יותר נרגע ממתי שהפעלנו את הפעילות בשנת 2000 ועד כשיו- נתנו ממש יד חזרה בשיכון להבדיל אלף הבדלות באיזור מתחם גן העיר וגן המושבה שזה שייך לבסיס אחר בקשר לחט"ב רבין קראתי ושמעתי סיפורים היה הרבה תלונות על זה והגיע הזמו שהשטרים והבילוש יטפלו בזה ביד קשה מאוד. תראו- אלו בני נוער (ערסוותים)אפשר לפתוח עליהםתיק במשטרה אבל אי אפשר לעצור אותם הם קטינים ואי אפשר לשים אותם בבית מעצר. כפי שידוע לך הקימו את סיירת ראשונים(בשפתינו "סיירת פיסטוק") שזה צעד ענק ומצוין בשביל המערכת והעיר שלנו ראשל"צאותם אנשים פקחים הם נותנים יד למשטרה מטפלים באירועי שגרה הם עובדים יחד עם השוטרים. אם אתה מעוניין לשאול שאל אותי חופשי אני יעזור לך בכיף יום נעים

BloodRush™

New member
לא יכול היום

יש לי מבחן חשוב ביום שישי ואני מתכונן.. להתקשר גם אני לא יכול כי אין לי שיחות אז תתקשר אתה בעצמך

למעלה