חברים יקרים תגובה לתכנית
מאיפה להתחיל? קודם כל גלי באמת הנחתה נפלא היתה מאוד טבעית משוחררת ונעימה ממש מקצועית ללא ספק. ובהשוואה לכך שזו הפעם הראשונה שלה בכלל אין מה לדבר. באשר למה שראינו בחיים ולמה ששודר בטלויזיה יש לי הרבה מה לומר. אין ספק שגלי נראתה יפה מאוד בתכנית אבל מי שהיה בצילומים יעיד שבמציאות היא היתה פשוט אלוהית!!!! אני דווקא חושבת שלעומת איך שהיא היתה בחיים היא יצאה לא משהו (שוב יחסית) והכל בגלל האיפור והתאורה. חוץ מזה חתכו הרבה קטעים. קטעי הראיונות שחתכו נחתכו בצדק. אבל אני לא הצלחתי להבין למה לא הראו בכלל קהל. דווקא שמחתי לא לראות את עצמי כי צילמו אותי המון, וכל מי שישב מסביבי, אבל האינטרקציה עם הקהל היתה חשובה וזה לא היה וחבל. גלי גם כן התאכזבה שלא ראו את הקהל. שוחחתי אתה טלפונית ביום חמישי והיא אמרה לי שחתכו את הקהל משום שהקהל פשוט לא שיתף פעולה מספיק. כך טענו בהפקה בכל אופן. לא צחקו במקומות הנכונים לא שרו מספיק. ועוד אמרו לה שזה דבר מאוד נפוץ בתכנית טלויזיה ראשונה. אנחנו עשינו המון רעש והמון שמח. האמת לא הסתכלתי מה קורה מסביב עם שאר האנשים כי היינו עסוקים בבלאגן שאנחנו עשינו שם. חתכו גם דברים שגלי אמרה והכי חבל היה על היציאה בה גלי דיברה על אנשים שפרצו בין לילה בזכות פסטיבל הזמר ונחשפו כמו אילנה אביטל, נתנאלה, יודית רביץ, ואז היא אמרה על עצמה "הקריירה שלי הפתחה לאט לאט אני לא נחשפתי במכה, עד דיזינגוף 99 ואז נחשםתי בגדול". זה היה קטע גדול ולא הבנתי למה הורידו אותו. קשת גם פישלו בזה שלא היה בכלל פרומו הולם לתכנית רק ביום השידור עצמו נזכרו לפרסם. אני בטוחה שהרייטינג גם היה לא משהו בגלל זה. ולסיכום שורה תחתונה מה שחשוב זה שגלי הנחתה פשוט מקסים היא פשוט מוכשרת. אני בטוחה שהתכנית הזו תפתח לה עוד הרבה דלתות בקטע הזה. ואמרו אמן.