ראשונה!

שלמונזה

New member
אם להגיד לכם את האמת ../images/Emo168.gif

התאכזבתי... ודווקא בגלל שהיינו בצילומים ואנחנו יודעים כמה דברים ירדו שם [למרות ששמחתי שירד כל העניין המגוחך של אילנית והשמלה] היה קטע שהיתה בעיה קלה בסאונד לא הראו את הקהל - ולא בשביל שיראו אותי או משהו, פשוט היתה כזו התלהבות מגלי ושהיא שרה וכאלה, הכי מגניב אז לראות את הקהל שמח ומאושר ממנה [ובייחוד כשצילמו את זה כמה פעמים וכל פעם התלהבנו יותר] גם בשירים של אילנית ואילנה אביטל שנייה אחת לא הראו את הקהל מתלהב או משהו [חוץ מהקטע שהראו את ההורים של אילנה]. כמובן שהבסיס של התכנית נשאר כמו שידענו שהוא יהיה, להנחייה ראשונה בטלוויזיה אני חושבת שגלי עשתה עבודה ממש טובה [והיתה יותר משוחררת כבר בראיון עם צדי צרפתי]. בכלליות תכנית טובה, ונחמדה. אנשים נורא אוהבים נוסטלגיה, מה שכן - יכל להיות יותר טוב. ואנחנו ראינו יותר טוב.

willo1

New member
יפית ממש צודקת

לא הראו הרבה קהל לא שהייתה לי התנגדות- אבל בתוכניות אחרות כן מראים קהל.. לפחות קצת.. כאן לא הראו קהל כמעט בכלל...מי ערך את התוכנית???

love amor

New member
בגלל זה לא באתי לצילומים../images/Emo3.gif

בד"כ שאני הולכת לצילומים של תוכנית(במיוחד משהו חדש..) לראות אותה אח"כ בטלויזיה זה לא אותו דבר טוב לפחות אצלי זה ככה..

../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי, לא ערכו את זה בכלל בצורה טובה
ובגלל זה היה דיי מאכזב זה רק נדמה לי או שהורידו גם את הקטע של חנה לסלואו??

hilali1

New member
../images/Emo7.gif

לא ראיתי! אוף רק היום בצהריים חיברו לנו את הכבלים. זה כל כך מעציב אותי שפיספסתי את זה..

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בשוק. טוב לא נורא, אם יצא לנו להיפגש מתישהו, בטוח תראי את זה

willo1

New member
אז אלוהים הולך להפתיע אותך שוב..

אני הקלטתי.. ז''א ביקשתי מחברה שלי שתקליט.. היא הביאה לי את כמה קלטות היום ובקלטת שבה הייתה אמורה להיות התוכנית.. וול, התוכנית לא הייתה ששם.. אבל אני יודעת שבהיא הקליטה.. אז אני אברר ואודיע לך:) אז איך אלוהים עכשיו?

hilali1

New member
יש לי דמעות בעיניים מהצחוק

אני ממש ממש מודה לך. ולאלוהים כן.

willo1

New member
:) קחי בחשבון

שזה לא בטוח. אבל סביר להניח שאני פשוט לא מצאתי את הקלטת הנכונה.. יש לך זמן להתפלל

שרית7

New member
גם אני הקלטתי

אבל את התכנית עם מני פאר פיספסתי. לא הייתי בבית הכנתי קלטת של גלי שנשאר בה קטע קצר להקלטה והקלטתי על מהירות גבוהה האירוניה שבדיוק בשניה שגלי נכנסה נגמרה הקלטת.

למעלה