ראשלצניקים!!

חןשסק

New member
ראשלצניקים!!../images/Emo42.gif

קומו
עורו
פקחו עייניכם
אולי נפתח שרשור של 10 השירים האהובים על כל אחד מאיתנו?
אפשר גם 15 למי שמתעקש..
יאללה!! להתעורר!!

חןשסק

New member
אני אתחיל../images/Emo42.gif

למרות שיש הרבה הנה מי שאני הכי אוהבת (כרגע, זה משתנה אצלי חח) ברי סחרוף - הזיות / רעש לבן אביב גפן (עם כנסיית השכל? לא בטוחה) - אגדה מוזרה משינה - אהובתי / שלח לי מלאך אם תלך -הפרוייקט של עידן רייכל קורין אלאל ואבייתר בנאי - כשזה עמוק ערן צור - לילות של ירח מלא Oasis - Wonderwall Extreme - More Than Words שוטי הנבואה - מה קרה לך / משתוללים בכפר System of a Down - Toxicit Steve Miller Band - Serenade. אוף.. יש עוד.. לא הייתי צריכה להגיד 10 - 15 שירים...

חןשסק

New member
מותר להוסיף עוד?../images/Emo42.gif

רק 2... נוער שוליים - לילה איפה הילד (או בגרסה של ערן צור) - הביאו את הסתיו

Hii BiTcH

New member
שלי זה...

אביב גפן-המתכתב כנסיית השכל-תגידי שטוב איפה הילד-מה שעובר עלי משינה-אהובתי ערן צור-לילות של ירח מלא. איפה הילד-רק בשביל לקבל חיבוק. יש עוד אבל אני בבצפר ואני לא מסוגלת לחשוב כי אני קצת עצובה

Hii BiTcH

New member
אה שכחתי כמה...

אביב גפן-אהבנו אביב גפן-בוכה על הקבר אביב גפן-הכי קרוב לבד. שיידעצ-לב מפלסטיק. שייגעצ-את דומה לכלב. שייגעצ-רוצה ללכת. נמרוד והבודדים-בורח. שבק ס-אל תגידו לי. הביילנים-אוטו זבל מוניקה סקס-על הרצפה. מוניקה סקס-למה את הולכת לבד. מופע הארנבות של ד"ר כספר-תראו אותי.
כפרע על הרשימה שלי

קיר קמט

New member
חח גניתוש יא פריקית ../images/Emo13.gif

פעעעעעעעעעע (טוב, זו תהיה בדיחה פרטית שאפאחד לא יבין כאן. לא נורא.)

ביצית תאמיני לי כפרע עלייך../images/Emo66.gif;-

חחחחחחח
"קש קש נטע שימי טמפון" תאמיני לי כפרע עלי ועל שערות שדייך!! מה קורה כפרע?
חח חולה עלייך

Hii BiTcH

New member
נועההההההההההההה

אנשיםםםםםםם קבלו אותההההההה זאת נועה מהחתימה שלי!!!!!! ולא דווקא לא הכרתי אותה מאיפה פורום... נועה אני מבקשת שאת תרשמי אותי גם בחתימה שלך כפרע

גנית כפרעע../images/Emo11.gif

את יודעת שאני חולה עלייך אבל עד החתימה שלי חחחח
אוי לא!! השומר צללו!!!
חחחח כפרעע ברעעע
כל חור בלילה שחור!!! ילדה סוכר? מלצרית? כולן אותו דבר חחחחח

Hii BiTcH

New member
נועה מותקקקקק

כן אני יודעת שאת חולה עלי (איך אפשר שלא?:) חחח סתם אבל על הזלזול באייסי אני לא מדברת איתךךךך ואני מוחקת אותך מהחתימה!!! ומהלב!!! אוי שיט הטבח!!! הוא יגזור אותנו לגזרים!!! חחחחחחח אפשר להישאר בבריכה עוד קצת? לאאא! חחחח (בדיחות פרטיות בע"מ)

קיר קמט

New member
זה נורא קשה.

אני רוצה להגיד בלתי-אפשרי, אבל אין לי חשק
קודם כל, הרשימה הזאת משתנה מהיום למחר... 'תם מכירים את זה, יש ימים שאין מצברוח לשירים כאלה ויש מצברוח לשירים כאלה... אז אני אעשה שתי רשימות כי 15 זה ממש מעט רשימה אחת בעברית ורשימה אחת בלעז (איזה שפה שבא וזה. למרות שכולם יהיו באנגלית. אולי.) עברית- להקת הנוער החלוצי הלוחם (סתם, הנח"ל
) - רוח סתיו (מי שיכול לשמוע את זה פעמיים ברציפות בלי דמעה בזוית של העין - הוא לא בן אדם ואין לו לב.) יוני בלוך - מונופול (מה את בת 12 ?! רוצה דובי !?) מוניקה סקס - 180 תיסלם - לראות אותה היום תמוז - סוף עונת התפוזים נקמת הטרקטור - עפיפונים עברי לידר - מרי לנצח פורטיסחרוף - ניצוצות פורטיסחרוף - נעליים פורטיסחרוף - חלום כחול רמי פורטיס - הענק הלוחש פוליאנה פרנק - Dykes and The Holy War קוקו בלוף והיתושים - בת שבע
קוקו בלוף והיתושים - שאול
טוב, שאול החקלאי! מלך האריות - אגוזים של קוקוס

קיר קמט

New member
שכחתי את הלועזיים.

Uriah Heep - Lady In Black The Pixies - Ana The Kinks - Apeman The Doors - Love Me Two Times The Animals - House Of The Rising Sun Lynyrd Skynyrd - Free Bird Lynyrd Skynyrd - That Smell The Eagles - Life In The Fast Lane Judas Priest - Love Bites Jethro Tull - Cross-Eyed Mary Frank Zappa - Bobby Brown Elvis Presley - Heartbreak Hotel (הגדול מכולם, וזה.) Aretha Franklin - Respect Deep Purple - Child In Time 2pac Amaru Shakur AKA Makaveli - Hail Mary

cobainos

New member
וואיי..חן וקיר..

רשימות יפותתת ואתה שומע אוריה היפ???ווווווואייייי!!! וקוקו בלוף אימפריה!יש לי תדסיק אם אתה רוצה:) וכל הרשימות של שניכם יפות

קיר קמט

New member
יא, יצא לי בלי החברים של נטאשה.

תוציאו את פוליאנוש פרנק ותכניסו את פרדי על הבוקר של החברים של נטאשה במקום. תודה

קיר קמט

New member
הרשימה של היום בעברית

יהודה פוליקר - פחות אבל כואב מאיר בנאי - שירו של שפשף הג'ירפות - יש לו בחורות כמו מים ג'ינג'יות - ביפ נושאי המגבעת - פיקציה רמי פורטיס - את לא מה בצלם - ערב של שושנים הבילויים - אוטו זבל קרח 9 - סרטים איגי וקסמן - בדרך למילווקי נוער שוליים - אמסטרדם אחרית הימים - יש לי יום הולדת
תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי כוורת - יו יה בנזין - יום שישי
באנגלית וכאלה Gareth Gates - Spirit In The Sky Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle (And A Silver Spoon) Sepultura - Ratamahatta Steppenwolf - Born To Be Wild Steppenwolf - Magic Carpet Ride Blur - Parklife Neil Diamond - Cherry, Cherry Marvin Gaye - I Heard It Through The Grapevine Monty Python - Always Look On The Bright Side Of Life Porcupine Tree - Stranger By The Minute Pulp - Anorexic Beauty Van Morrison - Jackie Wilson Said (כולכם מכירים את השיר הזה... רק עצוב שאתם לא יודעים את זה
) Velvet Underground - Venus In Furs Talking Heads - Psycho Killer

למעלה