ראשלצניקים!!

אממממ...

(בערבית)El clon - Habibi Alabina - Casablanca(בערבית אבל כולם מכירים מחתונות) Sting - Spread A Little Happiness יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים barthez - infected Crystal Method - Keep Hope Alive (הפתיחה של משמרת שלישית) כנסיית השכל- תגידי שטוב כנסיית השכל - היינו עושים אהבה ירמי קפלן - אני אשתנה הדג נחש - לזוז {יש עוד מלאאאאאאאא..... אבל רשמתי 10}

cobainos

New member
קשה,אבל הנה הרשימות

הן סמליות ביותר,אני יכול לכתוב גם טופ100 ולהתקע...כמו שגילעד הפריק אמר,זה גם תלוי במצבי רוח והכל,וחן,תכניסי את אם תלך ו'מור ד'ן וורדס' גם אצלי ...את יודעת:) בכל אופן,הוספתי ליד כמעט כל השירים,בעקיר ברשימה העברית הערה שחוזרת על עצמה,כי זה כולם אומנים שאני ממש ממש ממש אוהב וקשה לי לבחור שיר אחד, אל תכעסו שאני חוזר על עצמי..קשה לי לא לציין את זה מחדש כל פעם. אבל הנה הרשימות,לועזית ועברית,ולא בדירוג,המספרים רק בשביל סדר. 1.eagles-hotel california(נוסטלגיה אדירה,למי שהיה בקליפורניה במיוחד) 2.nirvana-drain you(וכל נוורמיינד האגדי בכלל...אלבום ענק) 3.pearl jam-black(וכל אלבום 'טן' האגדי בכלל...כנ"ל) 4.weezer-island in the sun שווב אלבום טוב 5.the beatles-hey jude(לא ידעתי איזה שיר שלהם להכניס,זה עלה בגורל) 6.pink floyd-hey you 7.elton john-daniel\your song 8.beegees-i started a joke 9.muse-can't take my eyes off you(להקה אדירה,מבצעת בצורה הכי מדהימה שיש את השיר הזה,מבין כל הגירסאות שלו) 10.metallica-turn the page\fade to black 11.(guns n' roses-sweet child of mineגם עלה בגורל) 12.scorpions-wind of change 13.sting-shape of my heart את שני האחרונים מישהו היה חייב להכניס. 14.manic street preachers-if you tolerate this then your children will be next 15. extreme-more than words עברית: 1.כוורת-גולית(מכל השירים שלהם זה מה שעלה לי בראש) 2.דיויד ברוזה-סיגליות 3.אתניקס-כתם הפרי 4.הפרוייקט של עידן רייכל-אם תלך... 5.משינה-אז למה לי פוליטיקה עכשיו(עוד אחד שעלה בגורל אחרי תחרות קשה) 6.עברי לידר-הכוס הכחולה 7.שלום חנוך-לאט לאט(תחרות קשה עם אהבת נעוריי,נגד הרוח,ככה וככה) 8.החברים של נטאשה-אל תתפשטי לי(שוב..) 9.שמוליק קראוס-רואים רחוק רואים שקוף 10.איפה הילד-לאן לאן(וכל האוסף המדהים) 11.שלמה ארצי-וכבר עבר די זמן,בביצוע עם בן ארצי.לשלמה באמת יש יותר מידי שירים שאני אוהב מאד מאד) 12.אביב גפן-אהבנו(בלאט,אין טעם להוסיף) 13.אביתר בנאי וקורין אלאל-כשזה עמוק 14.אלון אולארצ'יק-מונופול 15.אריק איינשטיין-בגללך

קיר קמט

New member
חשוב.

1. חובה שהשיר הזה יהיה אנפלאגד , בגרסה הפלאגית (חח, ככה אומרים?!) הוא סתם כלום. 2. השיר הכי יפה שלהם זה בכלל לא זה
3. השיר הכי יפה בעולם הזה זה Even Flow בכלל
4. השיר הכי יפה שלהם זה Buddy Holly או Hash Pipe , תלוי מה בא לי באותו יום
5. השיר הכי יפה שלהם זה אממממ טוב נו זה קשה טיפסתי על עץ שקשה לי לרדת ממנו... A Day In The Life. 6. הגרסה של לוריין היל יותר יפה
7. אין לי מה לומר וכאלה. 8. כנ"ל. 9 כנ"ל שלישי, חוץ מזה שזה עצוב שאתה אוהב בי ג'יז
10. מה עם נובמבר ריין וכאלה..... 11. Turn the page !??!? 12. בלע. 13. אוקיי, מקבל
14 - so why so sad יותר יפה.

cobainos

New member
חשוב גם.

השיר יפה גם בגירסה המקורית,גם באנפלאגד,וגם בגירסה של ג'יפסי קינגס הוא אדיר ולא ידעתי איזה לכתוב. אתה צודק בקשר לeven flow הוא באמת הכי יפה. בקשר לוויזר,לא ידעתי איזה לכתוב,אני אוהב גם את באדי הולי והאש פייפ באותה מידה. בקשר לביטלס,אני יכול לכתוב 10 שירים שאני הכי אוהב בקשר לנירוונה,זה קצת יותר יפה מהשאר. הגירסה של לוריין היל יותר יפה??אתה רוצה מכות?חכה חכה מה אני עושה לך בשיעור הבא של חרמונה!! בי ג'יז אימפריה:) בקשר לגאנס...שוב,יש כמה שירים שאני הכי אוהב, כן טארן דה פייג'. בקיצור-שתוק.

חןשסק

New member
רשימה משובחת ביותר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

למה לא כתבת גם נינט טייב - ים של דמעות?
חחחחח... בעעע השיר הזה לא יכול להיות כבר יותר מאוס עליי...

Hii BiTcH

New member
ואם תלך לא מאוס?!?!?!?

כל השירים של עידן רייכל חוץ מהשיר מדברים לאט יצאו מהתחת איכססססססס כל השירים שלווווווו בהתחלה פצצה אחרי זה אי אפשר לשמוע ת'מנגינה של זה אפילו!!!!!!

חןשסק

New member
אם תלך זה ה-שיר../images/Emo42.gif

זה השיר שהכי מזכיר לי את נעם - לא איכפת לי אם הוא מאוס או לא. זה הצלצול המזהה שיש לי בפלאפון לנעם.. חחח חוצמזה שזה השיר שלנו (מבין עוד כמה), נעם תקן אותי אם אני טועה...

Darkkk

New member
../images/Emo79.gifהרשימה שלי../images/Emo79.gif

האמת שגילעד צודק זה משתנה מיום ליום אבלו אילו בערך השירים שתמיד ישארו.... Goo goo dolls- Iris Guns n' roses- Don't cry No doubt- Don't speak Lifehouse- Take me away Anouk- Michell (כמו השם של הגיטרה שלי
) Fuel- Innocent Staedman- Wave goodbye Matallica- Enter sandman Elton jhon- Can you fell the love tonight Nirvana- Smells like teen spirit Red hot chili peppers- Can't stop Sence fiels- Save yourself Metallica- Fuel Matchbox 20- I'm not crazy הדורבנים- לא בא לי לשמוע וזהו...

heaven is here

New member
שלי ../images/Emo13.gif

עברית: 1) עברי לידר- ביום שמש יפה 2) יזהר אשדות- מתאהב בך מחדש 3) מוניקה סקס- מספיק בנאדם 4) ירמי קפלן- אני אשתנה 5) היהודים- קח אותי 6) דניאל סלומון- כל השירים שלו פשוט מדהימים!! 7) אביב גפן- מלאך, לילות לבנים.... 8) מאור כהן- הכי יפה בעולם 9) הג'ירפות- וואו 10) מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח באנגלית: 1) green day- tim of your life 2) brian adams- when you really love a woman 3) bon jobi- all about loving you 4) travis- sing 5) guns and roses- november rain 6) bee gees- how deep is your love 7) oasis- wanderwall 8) r.e.m- כל השירים שלהם. להקה מצויינת! 9) savage garden- i dont know you anymore 10) placebo- special needs

Darkkk

New member
ושאני אבין....

איך קוראים לגיטרה שלך
ונפגעתי ילד...
זאת לא דרך להביע דעה

קיר קמט

New member
לא קוראים לה

היא באה לבד סטגדיש דיייי דייייי זה עצוב סתם לא התכוונתי סליחה. אין לי גיטרה וכאלה. למרות שלפעמים קוראים לו עמית.

טוף, הרשימה שלי: ../images/Emo24.gif

הרשימה הלועזית:
ABBA - Mamma mia Atomic Kitten - The Tide Is High Beatles - Hey Jude Cat Stevens - Streets of London Elton John - Candle in the Wind Eric Clapton - Layla Justin Timberlake - Like I Love You Lindsay Pagano - Everything UR (נו... שיר הנושא מתוך "אולי זאת אני") Lunar Silver Star Story - Wind's Nocturne (שיר מדהים ששלחה לי אחת מידידותיי הטובות. ומאז אני מאוהב. בשיר כמובן...
) Paul McCartney & Stevie Wonder - Ebony And Ivory Shanks & Bigfoot - Sweet Like Chocolate S Club - Show Me Your Colors (הביצוע הוא ע"י סולנית הלהקה, רייצ'ל
) Shakira - Whenever, Wherever Stop של הספייס גירלס
Whitney Houston - My Love Is Your Love Barry White - My first, My last, My everything אלו היו 15 השירים הלועזיים האהובים עליי.
ו- 15 השירים הישראלים האהובים עליי:
ברי סחרוף ואינפקטד משרום - יומולדת
דודו טסה - היה לי חבר, היה לי אח אתניקס - לחיות בניו-זילנד גלי עטרי - מה שאת אוהבת הבליינים - גולה גולה או או הדג נחש - לזוז הדג נחש - גבי ודבי הדורבנים - שוב הדיסקו כאן הדורבנים - יצאנו לרקוד שרונה ודניאלה פיק - השיר הזה רוני דואני (הראשונית! והיפה!)
- סופרסטאר שחר אבן-צור - עירומים שירלי צפרי - חולת אהבה סאבלימינל - הפרד ומשול שוטי הנבואה - אין אני כמו-כן, 10 השירים העבריים האהובים עליי:
אריק לביא - זה קורה הגבעטרון - בת 60 חדוה ודוד - אני חולם על נעמי חווה אלברשטיין - לונדון לא מחכה לי להקת הנח"ל - בשמלה אדומה
רבקה מיכאלי - אין לי רגע דל רוחמה רז - חלומות כל השירים של רותי נבון
סוזן ופרן - ציפור שנייה יהודית רביץ - אסיף.
כמו-כן, היצירות הקלאסיות האהובות עליי הן: Elgar - Pomp and Circumstance Handel - Zadok the Priest Sir William Walton - Orb and Sceptre
וכמובן... השיר האהוב ביותר עליי הוא המנון בריטניה: God Save The Queen
אני רק רוצה להדגיש שכל השירים שהוזכרו פה לא מקבלים אף עדיפות בתוכניות שלי!
בעצם הם כן מקבלים...
, עלו עליי...

למעלה