טוף, הרשימה שלי: ../images/Emo24.gif
הרשימה הלועזית:
ABBA - Mamma mia Atomic Kitten - The Tide Is High Beatles - Hey Jude Cat Stevens - Streets of London Elton John - Candle in the Wind Eric Clapton - Layla Justin Timberlake - Like I Love You Lindsay Pagano - Everything UR (נו... שיר הנושא מתוך "אולי זאת אני") Lunar Silver Star Story - Wind's Nocturne (שיר מדהים ששלחה לי אחת מידידותיי הטובות. ומאז אני מאוהב. בשיר כמובן...
) Paul McCartney & Stevie Wonder - Ebony And Ivory Shanks & Bigfoot - Sweet Like Chocolate S Club - Show Me Your Colors (הביצוע הוא ע"י סולנית הלהקה, רייצ'ל
) Shakira - Whenever, Wherever Stop של הספייס גירלס
Whitney Houston - My Love Is Your Love Barry White - My first, My last, My everything אלו היו 15 השירים הלועזיים האהובים עליי.
ו- 15 השירים הישראלים האהובים עליי:
ברי סחרוף ואינפקטד משרום - יומולדת
דודו טסה - היה לי חבר, היה לי אח אתניקס - לחיות בניו-זילנד גלי עטרי - מה שאת אוהבת הבליינים - גולה גולה או או הדג נחש - לזוז הדג נחש - גבי ודבי הדורבנים - שוב הדיסקו כאן הדורבנים - יצאנו לרקוד שרונה ודניאלה פיק - השיר הזה רוני דואני (הראשונית! והיפה!)
- סופרסטאר שחר אבן-צור - עירומים שירלי צפרי - חולת אהבה סאבלימינל - הפרד ומשול שוטי הנבואה - אין אני כמו-כן, 10 השירים העבריים האהובים עליי:
אריק לביא - זה קורה הגבעטרון - בת 60 חדוה ודוד - אני חולם על נעמי חווה אלברשטיין - לונדון לא מחכה לי להקת הנח"ל - בשמלה אדומה
רבקה מיכאלי - אין לי רגע דל רוחמה רז - חלומות
כל השירים של רותי נבון
סוזן ופרן - ציפור שנייה יהודית רביץ - אסיף.
כמו-כן, היצירות הקלאסיות האהובות עליי הן: Elgar - Pomp and Circumstance Handel - Zadok the Priest Sir William Walton - Orb and Sceptre
וכמובן... השיר האהוב ביותר עליי הוא המנון בריטניה: God Save The Queen
אני רק רוצה להדגיש שכל השירים שהוזכרו פה לא מקבלים אף עדיפות בתוכניות שלי!
בעצם הם כן מקבלים...
, עלו עליי...