ראשל``צ - הנה אני בא

johnniewalker20

New member
ראשל``צ - הנה אני בא

שלום לכולם. אני עומד לעבור דירה בקרוב לשכונת מישור הנוף בעיר.ורציתי לשאול מס` שאלות כיוון שאני לא מכיר את האיזור. א.האם מישהו יכול לתת לי מעט פרטים על השכונה(אוכלוסיה,מיקום,רמת שירותים,מרכזי קניות ובילויים וכו`)? ב.מהו הקאנטרי קלאב/מכון הכושר הקרוב ביותר באיזור ,והאם ניתנת בו הנחה לחיילים משוחררים? ג.האם ישנם פארקים ציבוריים גדולים בקירבה ? תודה מראש,ג`וני

חןשסק

New member
היי ג'וני ../images/Emo13.gif אנחנו נהיה שכנים ../images/Emo9.gif

אני גרה בקוטג'ים במישור הנוף וגם רונית ומיקי מהפורום שלנו, גרים במישור הנוף..
לשאלותך- א. האוכלוסיה במישור הנוך היא אוכלוסיה צעירה, המון משפחות עם ילדים בגליאי גן ובית ספר, כמובן שיש נערים ונערות וצעירים וצעירות
. המיקום הוא במזרח ראשון, קרוב לתחת הרכבת, רבע שעה- 20 דקות אם יש עומס, נסיעה ברכב למרכז העיר... מרכזי קניות? יש לנו פה מרכז מסחרי, שתי מכולת, פיצרייה, ספר, חנות לכלי בית, ובטח שיש עוד כמה דברים, רק חבל שמאז הגיוס שלי לא יצא לי כל כך לבקר שם...
. בילויים? פשוט נוסעים לראשון, ת"א, הרצליה, לאן שבא לך
מה הכוונה שלך ב"רמת שרותים?" ב. מכוני כושר קרובים- יש את הקאנטרי קלאב בנווה הדרים, אני מניחה שיש שם מכון כושר
... יש את קאנטרי קלאב גלי הדר שנמצא על צומת גן גן רווה (או שהצומת הזו היא צומת עין הקורא?), יש את שייפ בקניון רוטשילד... חוץ מאלה אין מכון כושר קרוב יותר או ממש במישור הנוף... בקשר להנחה לחיילים משוחררים - ממש אין לי מושג.. ג. יש את הפארק של מישור הנוף, הוא לא ממש גדול... במערב ראשון יש פארקים יותר גדולים...

amickyaa

New member
גם יו"ר ועד מישור הנוף יכול לענות

אתה מוזמן לשאול שאלות וגם הוריך על הקשור בשכונה מפי יו"ר ועד הפעולה של מישור הנוף : מיקי אלון
גם טלפונית ! 0547606388 יום מצויין

johnniewalker20

New member
תודה רבה לשניכם ../images/emo45.gif

תודה לשניכם,ושיהיה לכם שבוע שוקריה

SoldieRonit

New member
הצומת של גלי הדר אכן עין הקורא

כביש 4311 (AKA שד' מינסטר
) עם כביש 42

SoldieRonit

New member
היי ג'וני ../images/Emo13.gif אנחנו נהיה שכנים ../images/Emo9.gif

וולקם טו דה נייבר ווד

avia0911

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל מישור הנוף היא אחת השכונות הגרועות ביותר בראשון. האוכלוסיה במקום זה היא אוכלוסיה אלימה המשתמשת בסמים ובאלכוהול ממוצא מזרחי. המיקום שלה נמצא בין שיכוני המזרח לנווה הדרים במזרח ראשון רמת השירותים נמצאת יותר בלב ראשון ובמערב,לא ידוע לי שבמישור הנוף יש מרכזי קניות,בילוים ושירותים שונים. אני סובר כי הקאנטרי קלאב הקרוב ביותר לשכונה הוא גלי הדר ומכון הכושר הקרוב ביותר הוא "סטייל" במתחם בית הכנסת. אין פארקים ציבוריים גדולים בקרבה,רק את "גן הפועל המזרחי" שהוא גן קטן מאוד שנמצא ברח' הארי (אולי).

חןשסק

New member
צר לי לאכזב אותך, אני גרה שם

ולמזלי, את טועה בתיאור שלך על השכונה.

avia0911

New member
אם המישור היה ברמה של נובל

היא הייתה נראית שונה והמחירים היו הרבה יותר קרובים למיליון דולר

SoldieRonit

New member
יש לך להציג ../images/Emo92.gif נתוני סטטיסטיקה

של עיריית ראשון לציון /משטרת ישראל/משרד הפנים והגופים הנוספים העוסקים במלאכה לאיסוף מידע אותו ציינת

avia0911

New member
אם מישור הנוף היתה מצליחה

מחיר הקטוג'ים היה עולה 700 אלף דולר ולא 350 אלף יש כ"כ הרבה פנטהאוזים במערב שעונים על כל הציפיות שלך באותו המחיר שחבל לבזבז את הכסף על קוטג' במישור

avia0911

New member
ועוד משהו

ממישור הנוף,הולכים לחט"ב זלמן ארן,חטיבה כ"כ גרועה שלא יתואר לעומת זאת בחט"ב דורות,במרכז,החינוך מוצלח עד לרמה של פרסי חינוך רבים ומגנים

זלמן חטיבה גרועה ???

זלמן זאת אחת החטיבות ה-ט-ו-ב-ו-ת בכל המושבה הקטנה והמכוערת הזאת !!! ואני מדברת בתור אחת שלמדה שם ב-3 שנים האחרונות, ואמא שלי שעבדה שם 13 שנה קודם ..!!!

johnniewalker20

New member
חמודי,

בדיוק היום ביקרתי במישור הנוף,ולשמחתי(ולמזלי יש לומר) היא הרבה יותר דומה לתיאור של ``חן שסק`` מאשר לתיאורים שלך. מן ההודעות שלך נשמע כאילו אתה מנסה,מסיבד שאינה ברורה לי ,להשמיץ את השכונה והאוכלוסיה של מישור הנוף.שלא לדבר על הגזענות שלך(``ממוצא מזרחי``).באמת שלא ברור לי מהיכן זה נובע. אגב,משהו ששיעשע אותי לשם שינוי, מה זה בדיוק ``סמים ואלכוהול ממוצא מזרחי``? איפה משיגים? האם זה זול יותר? :)

למעלה