כנראה שההורים שלי לא באמת
פולנים
אולי הם באו מהצד המזרחי של פולין - לזה התכוונת ???! לא - נו סליחה שאני שוברת לך את ה"סטיגמה " אני אשכנזיה מ א ו ד ואתה יודע מה עוד מצחיק ??! אני גרה פה כבר 13 שנה ולא ניתקלתי באוכלסייה האלימה הזו ! אתה חושב שהם מתחבאים ממני ?? אולי האשכנזיות שלי מאיימת עליהם ?? מיקי
אני נראית לך מפחידה ?? רגע רגע אני יודעת
אני מסתובבת בצד הלא נכון של השכונה - בצד הצפון מערבי שלה יש תחנה למימכר סמים וצד המעורב ירושלמי שלה מוכרים אלכוהול לקטינים
ובתור אחת שמשרתת כבר קרוב לשנתיים במוקד 100 של המשטרה אני יכולה לספור על יד אחת את האירועים שקיבלנו בחירום מהשכונה המופרעת הזאת - פשוט חוליגנים
וגם לפני כן לא ממש יצא לי להיתקל במשטרה בשכונה באירוע תגובה חוץ מפעם האחת שהיה חפץ חשוד (באמת העבריינים האלה
) ולהוציא סיורים יזומים. במישור הנוף יש מתנ"ס יפה - שיצא לי להיות בו בחוג אחד . בית ספר יסודי שלא יצא לי להיות בו ארבעה גנים לגיל הרך שאני מכירה -ויש פה אחד שיוכל לספר לך עליו מניסיון ואני על השני . בשכונה יש שדרה שלמה של חנויות - הרבה זמן לא ביקרתי שם אבל חן פירטה ומהזכור לי יש שם
מספרה וחנות לכלי כתיבה
השכונה הזו נהדרת ובערב פשוט שקט ו"קיבוצי" ללכת לטייל עם ה
לא אכחיש שהיה יותר נחמד שהם היה מטע תפוזים שהניב ריח נהדר אבל עכשיו העצים הפרטיים עושים את העבודה לאורך רחוב פיינשטיין יש גן ציבורי עם מזרקות וברחוב שלמה עירקי יש גן ציבורי עם מתקנים ומדשאות לגיל הרך בסוף הרחוב לקראת היציאה לרחוב הארי יש פארק לזכר תושב השכונה שנרצח חן,את אלימה מסוממת או אלכוהוליסטית ?? יו ,גם אני לא - אני מתפלאה שלא התדרדרנו לזה בעצמנו כמתבקש עם התיאור של avia0911 לפיו זה נמצא בכל מקום בהיקף נרחב