ראשל``צ - הנה אני בא

avia0911

New member
התכוונתי שהאוכלוסיה ממוצא מזרחי

והם משתמשים בסמים ואלכוהול

SoldieRonit

New member
בול../images/Emo93.gif אם את כבר רוצה לדקלם

סטיגמות לפחות תדייקי - הסטיגמה שחרוטה לך בראש מדוברת ומופרכת על תושבי "שיכון המזרח " - שכונה זו הינה מזרחית למישור הנוף ולא חלק ממנה .הסטגימה שלפיה את "חיה בסרט" הייתה פופלרית מאוד בשנים בהם גדלתי והנוער שאיתו למדתי והגיע "משם" לא זכה להרבה קרדיט או תקווה.עם הבגרות (שאני מקוה שגם תגיע אלייך) גילתי ש"כישלנות" יש בכל אוכלסייה מכל שכבות העדות והמצב הסוציו-אקונומי ומאידך באותה אוכלסייה מפוקפקת יש גם בורגנים אשכנזים. אז באמת חבל שזוהר ארגוב
הוא דוגמא עצובה למה שיצא משם - אבל זה היה לפני 30 שנה : הוא מת ואנחנו חיים עם הגזענות

Martha

New member
../images/Emo45.gif יפה כתבת.

חברה מאוד טובה שלי, גדלה בשיכון והיום היא רופאת ילדים מוערכת. והיא, איך לומר בעדינות
, מהסוג הרומני של השיכון.
לסטיגמות ולגזענות.

אני גר במישור הנוף...

אני גר במישור הנוף ובאמת יש פארקים גדולים מרכז מסחרי גדול מגרש כדורגל,מקום קרוב לאימוני כושר יש,יש גם שולחנות פינג פונג באמצע השכונה,ועוד... אך בשנים האחרונות החלו להגיע נערים בגילאי 11-14 משיכוני המזרח שדי איך אפשר להגיד:"מנסים להשתלט על השכונה" יש כמה אחדים שמסתובבים עם אולרים ויש כמה שפשוט תופסים מעצמם(בדר"כ ילדים נמוכים ורזים שמנסים להגן על עצמם ככה)אבל סמים אי אפשר להגיד שיש בשכונה(לא לפחות שאני ראיתי...) אבל כשהילדים הללו לא מסתובבים שכונה די כיפית עכשיו עשו כנראה דבר חדש ולפי דעתי דבר גרוע מאוד שילדי בית ספר מישור הנוף נשלחים לבית הספר "טביב" שבו מגיעים המון אנשים משיכוני המזרח ורמת האינטילגנציה שם שואפת לאפס ורמת ההשכלה נחותה מאוד(שם מי שנחשב גבר זה מי שמסתובב עם אולר) לעומת זאת יש את זלמן ארן שלא ממש מהאיזור שלפי דעתי הטוב ביותר בראשון לציון....

SoldieRonit

New member
זה בדיוק הבעיות שהיה גדלה..........

לצד כל הסטיגמות המגוכחות האלה שקיימות בחברה הישראלית בכלל בכל עיר(נו) בפרט .

SoldieRonit

New member
כנראה שההורים שלי לא באמת

פולנים
אולי הם באו מהצד המזרחי של פולין - לזה התכוונת ???! לא - נו סליחה שאני שוברת לך את ה"סטיגמה " אני אשכנזיה מ א ו ד ואתה יודע מה עוד מצחיק ??! אני גרה פה כבר 13 שנה ולא ניתקלתי באוכלסייה האלימה הזו ! אתה חושב שהם מתחבאים ממני ?? אולי האשכנזיות שלי מאיימת עליהם ?? מיקי
אני נראית לך מפחידה ?? רגע רגע אני יודעת
אני מסתובבת בצד הלא נכון של השכונה - בצד הצפון מערבי שלה יש תחנה למימכר סמים וצד המעורב ירושלמי שלה מוכרים אלכוהול לקטינים
ובתור אחת שמשרתת כבר קרוב לשנתיים במוקד 100 של המשטרה אני יכולה לספור על יד אחת את האירועים שקיבלנו בחירום מהשכונה המופרעת הזאת - פשוט חוליגנים
וגם לפני כן לא ממש יצא לי להיתקל במשטרה בשכונה באירוע תגובה חוץ מפעם האחת שהיה חפץ חשוד (באמת העבריינים האלה
) ולהוציא סיורים יזומים. במישור הנוף יש מתנ"ס יפה - שיצא לי להיות בו בחוג אחד . בית ספר יסודי שלא יצא לי להיות בו ארבעה גנים לגיל הרך שאני מכירה -ויש פה אחד שיוכל לספר לך עליו מניסיון ואני על השני . בשכונה יש שדרה שלמה של חנויות - הרבה זמן לא ביקרתי שם אבל חן פירטה ומהזכור לי יש שם
מספרה וחנות לכלי כתיבה
השכונה הזו נהדרת ובערב פשוט שקט ו"קיבוצי" ללכת לטייל עם ה
לא אכחיש שהיה יותר נחמד שהם היה מטע תפוזים שהניב ריח נהדר אבל עכשיו העצים הפרטיים עושים את העבודה לאורך רחוב פיינשטיין יש גן ציבורי עם מזרקות וברחוב שלמה עירקי יש גן ציבורי עם מתקנים ומדשאות לגיל הרך בסוף הרחוב לקראת היציאה לרחוב הארי יש פארק לזכר תושב השכונה שנרצח חן,את אלימה מסוממת או אלכוהוליסטית ?? יו ,גם אני לא - אני מתפלאה שלא התדרדרנו לזה בעצמנו כמתבקש עם התיאור של avia0911 לפיו זה נמצא בכל מקום בהיקף נרחב

חןשסק

New member
מה קרה לך רונית. אני על סמים מגיל 4

בגן כבר היו מחלקים לנו ומגדלים אותנו לאלימות ולרצח. אני מתפלאה ומאוכזבת שלא קיבלת חינוך כמו שלי.

חןשסק

New member
הכרת שם אחד בשם

ישו? אחד כזה עם שיער ארוך וראש מואר כזה...? ף-P

למעלה