ראש בראש

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך
Echoes

כשאני שמה את כל האלבום של אטום אני בדרך כלל מדלגת על היצירה הזאת. אני לא אוהבת לשמוע אותה. אני כמובן מעדיפה את הארוחת בוקר של אלן, (נשמע מאד מצחיק בעברית =]) שלדעתי היא היצירה שהיה צריך להרחיב ולפתח. אטום הרט, אם תשאלו אותי, זאת יצירה לא יפה בכלל. יחסית לפלויד כמובן. כשניתחתי אותה לעומק גיליתי שגם החלקים שלה בכלל לא ברורים. אבל, יש בה קטעים יפים מאד. אבל כמו שאמרו מעליי- זה נמרח. ויותר מנמרח החלקים לא מתאימים אחד לשני. קבלו את דעתי לטובת echoes =]

רמי M

New member
גאד באמת קשה

על AHM אני יכול להגיד שזו יצירה מעולה ובאמת שיש שם קטעים שאני מרגיש ממש את הגוף שלי מרחף. הרבה עליות וירידות בקטע שחוזר על עצמו מספר פעמים ביצירה, נותן הרגשה לפעמים ש" היי כבר שמעתי את זה". ואז בא קטע חדש שמשתלב איתו וזה יוצר זרם חדש בשיר לעומת זאת echoes הוא שיר ומוזיקה שלא כמו AHM רק מוזיקה....פה יש גם רעיון וזה משנה חלק מההשוואה - אבל ברור שמדברים על ה"מוזיקה" בשירים אלו. אז ב echoes יש פחות קטעים שחוזרים על עצמם במוזיקה ואומנם יש שם איזו חצי דקה או דקה שהיו יכולים לוותר עליה \ לשלב בה עוד משהו. בסה"כ זו יצירה שאני מגדיר אותה "גאונות של מוזיקה" ממש ככה.. לסיכום: כשאני עצוב אני שומע את echoes כי המוזיקה מאוד חודרת ללב וגם הבית האחרון נורא עצוב (בעיקר שזה בגלל אהבה).. וכשאני מתרגש ממשהו אז את AHM, כי יש בו הרבה דרמטיות ומן רגעים כאלו שבא לי לצעוק "ישששש" ולהשלים את היצירה. echoes לדעתי לוקח בגלל הסיבה שהוא יותר מלוטש והוא נותן הרגשה של שלמות (מה ש AHM מתקשה לעשות)

holo

New member
Echoes

AHM, בחלט יש בוא כמה רקעים חזקים, אבל הרוב די משעמם והיצירה די נמתחת ומכבידה על השומע. ואני גם לא אוהב את השימוש בכל התזמורת וכלי הנשיפה (חוץ מהקטע המרכזי), לא פינק פלויד בכלל. Echoes- לדעתי היצירה הרבה יותר מגובשת, שאפשר לראות בה את התרומה ואת השיתוף של חברי הלהקה, אין בה רגעים מיותרים כמו ב AHM, וחוץ מזה, השיר לדעתי פשוט יפיפה, והמוזיקה עוד יותר. הלהקה כבר ידעה מה היא עושה וכבר הייתה הרבה יותר בטוחה בעצמה ובסגנון שלה, וגם האלבום הזה הוא מהאלבומים האחרונים של התקופה הזאת של הפלויד, לכן הוא גם הכי מגובש.

holo

New member
אין מצב../images/Emo13.gif

הפרה הזאת שמנה מדי בשביל ליפול, ועוד ליצור הרכרוכי הזה? הוא כולה הד, מתנדף תוך שניות..

למעלה