שינייך לבנות כמו אור הלבנה ?
ה האור והתום New member 28/1/13 #22 חידה רביעית בפנים באומנית- עוד עשר נקודות! חבר'ה, מה קורה? מרגישים מאוימים? החידה הבאה: _ _ _ _/ _ _/ _ _ _ _/ _ _/ _ _ _
חידה רביעית בפנים באומנית- עוד עשר נקודות! חבר'ה, מה קורה? מרגישים מאוימים? החידה הבאה: _ _ _ _/ _ _/ _ _ _ _/ _ _/ _ _ _
ה האור והתום New member 28/1/13 #26 הופה! בול פגיעה! חידה חמישית בפנים _ _/ _ _/ _ _/ _ _/ _ _ _ _ _ _ נערונת, מתחרה מול באומנית? קדימה, כולם מוזמנים
הופה! בול פגיעה! חידה חמישית בפנים _ _/ _ _/ _ _/ _ _/ _ _ _ _ _ _ נערונת, מתחרה מול באומנית? קדימה, כולם מוזמנים
ה האור והתום New member 29/1/13 #28 איך גילית?! תגידי... מישהו הרשה לך להיכנס לי לראש צאי משם מיד!! 10 נקודות לנערונת!!
נ נערה162 New member 30/1/13 #30 עדיין אין לי יכולת להיכנס לראש.. פשוט היו ברצף ארבע מילים של שתי אותיות - זה לא קורה הרבה
נ נערה162 New member 30/1/13 #35 שמה פרח בחלון? בדיוק שומעת את השיר.. אם זה באמת זה, אתחיל לחשוד שמרפי אוהב אותי..
ה האור והתום New member 30/1/13 #36 אז תגידי למרפי הזה שיצא לי מהראש! ברכות יקירתי, הצלחת גם הפעם! עוד 10 נקודות אלייך...