רבותי ההיסטוריה חוזרת....

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
רבותי ההיסטוריה חוזרת....

אז בואו נשחזר אותה מעט... בימים הראשונים של הפורום, מהם נשארו כאן רק מעטים, סיפרנו כל אחד את סיפור היכרותו עם בן/בת זוגה/ו. פישפשתי בארכיון ומצאתי - הסיפור שלי והסיפור של אוהי הציצו.. אם תרצו שתפו גם אתם

Tusha53

New member
אפשר למרות שזה טרי?

אני את שניצל הכרתי לפני חצי שנה באיי סי קיו, הוא פנה אלי ואני הייתי דיי לא נעימה, הייתי בסיום מערכת יחסים ארוכה, שניצל התנצל והלך...אחרי מספר ימים קירקר שוב בקוקוריקו, ניסה את מזלו והתנהלה לה שיחה דיי חביבה. הימים חלפו, אצלי הסקרנות גברה אך הכל נשאר בגדר חברים וירטואלים, לא הרגשתי רצון מצד שניצל להיפגש ונתתי לזמן לעשות את שלו, לא היה חשוב לנו כיצד אנחנו נראים ולא עצרנו שם אפילו לא פעם אחת...במשך חצי שנה. לפני חודשים עברתי לחיות בצפון והנה מיד יום אחרי קריאת האגדה הוא התקשר ושאל האם יוכל לבוא ולבקר בביתי החדש, הופתעתי, אך שמחתי...אמרתי כן בשעה 4 אחה"צ ירד במדרגות גבר עם מתנה ביד, עיניים כחולות מדברות וחיוך ענק...אני ידעתי שהוא ישאר...והוא נשאר 4 ימים חלומיים...מאז אנחנו מנסים לבנות קשר...לא פשוט אך אפשרי. זהו יצאתי מהארון Tusha

עלמה 3

New member
רולן , תראי מה קרה לי

החזרת אותי להיסוטריה ...... כבר שעה ולא מוצאת כלום.............

rolan

New member
יווו מצבך

קשה... עלמה'לה... תתחילי, תתחילי לפשפש בטוח תמצאי משהו עדיין לא הגעת לגיל שאפשר להגיד - לא זוכרת... אז קדימה, תעשי ריפרש או F5 ושחררי לנו קצת סיפורים שלך

קורין1

New member
וסיפור ההיכרות שלי אם אהבת חיי....

אחרי שכלכך הרבה שנים אני מבטיחה לעצמי שאני מתחילה לחזור לרקודי עם זה קרה..... באה אליי חברה וגררה אותי לחוג רקודי עם שהתקיים מידיי יום שישי, התיידיתי עם המרקיד, וכל יום שישי הייתי מגיעה לשם, בפעם השלישית פגשתי אותו, הוא הגיע לפני שהגענו אני והמרקיד, ראיתי איך הסתכל עליי, לא היה קשה לראות שהוא נדלק, אפילו המרקיד אמר לי: "הוא נדלק עלייך, תרקדי איתו כדי שיבוא", ואני אחרי שכמעט 10 שנים לא רקדתי, בקושי יודעת לרוד מעגלים, שלא נדבר על זוגות, לא ידעתי מה לעשות, ואכן הוא ניגש אליי והזמין אותי לרקוד, אמרתי לא שאני לא יודעת לרקוד והוא אמר שזה בסדר, הוא כבר יוביל אותי, וככה רקדנו 3 חודשים, הרגשתי שהוא נמשך אליי, אני לא נמשכתי ואז זה קרה, פתאום הרגשתי שהתאהבתי בו בו, כן ממש פתאום, זה בא לי בבום, כלכך נבהלתי מהרגש הזה, לא רציתי להיות מאוהבת, הוא לא היה הטיפוס שלי, מבוגר ממני ב20 שנה, ועוד נשוי, (רק אחרכך ידעתי שהוא בהליכי גרושים), ניסית הכל כדי להפסיק לאהוב אותו, נלחמתי ברגש, אבל כלום לא עזר, מאז עברו 3 שנים, והוא התגרש רק לפני שנתיים, אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מעולם, הוא כל הזמן מפרגן, כל הזמן דוחף קדימה, בןאדם משכיל, שחשוב לו שאני אלמד ואצליח, מאמין בי וביכולות שלי ב100 אחוזים, בזכותו השלמתי את הבגרויות באנגלית מתמתיקה וסוציולוגיה(נושא שעניין אותי)הוא העלה לי את הבטחון העצמי שלי ששאף לאפס, ולימד אותי להאמין בעצמי ולאהוב את עצמי, בזכותו הלכתי ללמוד את הגרפיקה, הוא גם ממן זאת. לא חושבת שאמצא מישהו שיעניק לי כמו שהוא מעניק לי. וזה הסיפור שלי

קורין1

New member
ממשיכים ממשיכים, הקשר שלי איתו...

והריקודים הם אלה שעוזרים לי הרבה, הוא כלכך אוהב ותומך, דרך אגב הוא לא יודע כלום בקשר לפינוי, אספר לא אחרי שהסיפור יהיה מאחורי, לא רוצה להלחיץ ולהדאיג אותו, גם ככה קשה לו, יש לו מספיק דאגות ולחץ אם זה קשור אליי או אליו בעבודה. ועוד משהו.... כייף לרקוד, ממליצה בחום לכולם, מוסיף המון לזוגיות

אהוב ליבי לאן הלכת?

את ךבבי שברת....... נזכרת בריקוד ובעיקר בזה שרקדתי איתו לפני הרבה שנים...

קורין1

New member
../images/Emo13.gif אחד הריקודים היפים בעיניי

יש עוד המון רקודים חדשים ויפים, נראה לי שלפני שיוצא שיר כבר מחברים לו רקוד.....

*יערית

New member
בפרדס ליד השוקת........./images/Emo79.gif

כרקדנית כאחת שזנחה את ריקודי עם בשנים האחרונות ונתנה משקל רב יותר לדנס,אהוס,טראנס{פחות} ולכל מה שמקפיץ אותי ואת גופי.... מתגעגעת
לריקודי עם...הלב שלי ניתר בכל פעם שתרתי אחרי בן זוג ..בסוף יצא שתמיד הייתי בן זוג לילדה אחרת
אבל ליכלוכית בסוף מצאה את עצמה עם בן זוג, לא כ"כ חשוב סוג הריקוד..העיקר שריקוד החיים נעשה בצעדים משותפים ומתואמים

*יערית

New member
לא ממש שיתפתי במלוא הסיפור אך...

זאת היתה ההתחלה שלי כאן... הרבה זמן שלא עברתי טבילת אש בפעם הראשונה בפורומים אני שמחה לעשות זאת במקום שהכי מתקרב לסטטוס שלי שמחה שסוף סוף תהייה לי אוזן קשבת..ולא יקראו אותי כשוויצרית..או מתנשאת..או אחת שמאמינה בזוגיות שלה יותר מכל דבר אחר. היי אני יערית פעילה בפורום גרושים גרושות מזה שלוש שנים מזה שנה בפורום פרק שני..ועכשיו שמחה מאוד על ההזדמנות שניתנה לי להצטרף לשורותיכם. אני גרושה כמעט 4 שנים עם שני ילדים בן בגיל6 וילדה גדולה כמעט בת 4{אני בוגרת מאוד אמא} חיה עם בן זוג יותר משנה...וזה הפרק ב' שלי למעשה עדיין לא מיסגרנו את עצמינו בנישואים ואין הרבה דיבורים הודות נשואים..הוא בשלב של סגירת מעגל אחר קשה ביותר עם שני ילדים שעדיין לא פגשתי..ומקווה בעתיד לפגוש. בכללית....אלוהים בירך אותי בכל מה שיכולתי לבקש... שני ילדים מקסימים,בן זוג מדהים,והרבה שקט נפשי שחזר לי מאז הגרושים, אני כאן קוראת אתכם על סוגי הבעיות למינהם שיש להורים חורגים ולילדים חורגים ומחזיקה אצבעות חזק חזק ששום דבר לא ישתנה לנו, האקס במערכת יחסים טובה עם כולנו...השילוב עם הילדים עד כה טיבעי כאילו הוא תמיד נועד להיות אביהם.... ויש דברים קטנים שאנחנו צריכים להתגבר עליהם בתחילת הקשר שלנו {שנה זה בהחלט תחילה}אנחנו חושבים על יעוץ זוגי טרום נישואים או משהו דומה לזה...יש ביננו 13 שנה הפרש ... על קצה המזלג.... לא מהססת...שמה יד על .... ****************************************************** תשאלו מה השתנה? המערכת יחסים שלנו התחברה יותר ויותר, עדיין לא ניגשנו ליועץ/ת זוגיות מנסים בכוחות עצמינו, למה אנחנו רוצים לגשת לשם? לנסות לגשר פערים של גיל,ניסיון עבר,ודרך טובה יותר לזוגיות. בינתיים זה בסדנד ביי
ואת סיפור האהבה שלנו....אולי אספר בהזדמנות.

תורי ../images/Emo9.gif

את בן זוגי הכרתי קויץ 2001 כחודש מלפני טיסה לחו"ל שהייתה אמורה להתמשך בסביבות השנה אך בסופו של דבר נקטעה לאחר מחציתה בלבד. בסביבות ספטמר חזרתי לארץ. הייתי אמורה לחזור בתחילת מרץ חזרה אך פיספתי את הטיסה למרות שבן זוגי נעלם לי עוד קודם ולא הצלחתי להשיג אותו הם בבית והן בפלא. פיספסתי את הטיסה ויום אחד, החלטתי לנסות ליצור איתו קשר שוב. הצלחתי וכעבור כמה ימים נפגשנו. אני זוכרת מה הוא לבש, באיזו פוזה הוא עמד, כיצד הוא נראה, הכין מכוניתו הייתה, לאן הלכנו ומה עשינו לפרטי פרטים וכך גם את 2 הפגישות הבאות שלאחר מכן. מהשיחה הראשונה שלנו, ידעתי כי אני רוצה אותו. הכרנו בסביבות ה-8 חודשים מלפני שהתראנו במציאות.

בונוסית

New member
כמה רומנטי../images/Emo23.gif

מתה על סיפורי אהבה. כנראה זה מה שמחזיק אותנו

ספורי אהבה מרגשים - הסיפור שלי

את המושלם הכרתי לפני שש וחצי שנים שנינו היינו בתפקיד מסייעים בתוך סדנה אחד התהליכים הוא תהליך נקיון לומר כל מה שמרגישים ואני אז הייתי מאוד נרתעת מגברים שמדברים עם ידיים לא מתוך התנשאות הייתי די מחוזרת אך לא הייתי מוכנה נפשית למערכת ואז אמרתי למושלם שאני מרגישה בסביבתו נינוחה ולא מאוימת מאז המשפט הזה הוא לא הניח לי, חצי שנה וידע לכבוש את ליבי מושלם כשם הוא אדם ג'נטלמן, מפרגן, תומך, נתינה, מרחב, ואוהב ללא מידה 6 וחצי שנים של חיזור מוטרף, למושלם שני ילדים בן 23 ובת 20 עם הבן הקשר נפלא וזורם עם הבת בצעדים קטנים ולי יש שני בנים 16 19 חייל שהמושלם ושני ילדיי מסתדרים נהדר זהו סיפור האהבה שלי אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

חדשה כאן... וזהו סיפורי...

היה היו שתי ממלכות מלאות אור ואהבה. בממלכה אחת חיו נסיך ואהובתו עם יורשת עצר מקסימה ובשניה נסיכה ואהובה. הרבה דמיון היה בין שתי הממלכות ושני הזוגות חיו חיים שלווים ומלאי אושר מבלי לדעת זה על קיומו של זה. האושר הזה היה יכול להימשך לנצח, אך לא כך רצה הגורל... יום אחד ירד חושך על שתי הממלכות. בתוך חודש ימים נסיך מממלכה אחת ונסיכה מהממלכה השניה מתו בדמי ימיהם. נעלמו הצחוק, האושר, האהבה והחום. אבל כבד ירד על שתי הממלכות ובאפילה נסיכה מממלכה אחת ונסיך מהממלכה השניה איבדו את עצמם, חזרו לצפרדעותם, בוססו להם שוב בביצות קודרות. חסרי רצון להמשיך בחיים, חסרי יכולת אפילו לזוז או לנשום שקעו צפרדעית וצפרדע בביצותיהם וביקשו את נפשם למות. הכאב הגדול ייבש את הביצות והותיר אותם בתוך שממה איומה ללא רצון למצוא שוב אהבה. הם יכלו לחיות חיים שלמים בבדידות איומה אך לא כך רצה הגורל... יום אחד הצטלבו דרכיהם. הם חשו קירבה בשל הדמיון בין סיפוריהם. הם בכו יחד ודיברו על אהוביהם. לאט לאט מבלי שיבחינו בכך התמלאה השממה בדמעותיהם והפכה לביצה חדשה, מלוחה. יום אחד הנץ בביצה פרח בודד, פרח האהבה. צפרדעית וצפרדע בהו בו המומים. אחרי הכל, הם לא ידעו שבביצה המלוחה יכולים לפרוח פרחים. צפרדעית וצפרדע התכחשו, נלחמו, סירבו לוותר על העבר אך לבסוף נכנעו. נכנעו לאהבה. היום הם חיים יחדיו בביצה המלוחה בארמון שנבנה אט אט מחדש. הם חוזרים לאט לנסיכותם. מסתכלים על העתיד מבלי לשכוח את העבר. ומלמעלה שומרים עליהם אותם שני אהובים. זהו סיפור מלא עצב על שתי ממלכות מלאות אהבה שהתרסקו, על שתי נשמות תאומות לשלנו שלא זכו, שתי נשמות אהובות שלעולם לא יישכחו. אבל בסיפור הזה יש גם המון תקווה, אותה מסמלת יורשת העצר הצעירה החיה לה מוקפת בהמון אהבה בממלכה המחודשת בביצה המלוחה. כמעט נסיכה.

לבכות../images/Emo35.gifלשמוח../images/Emo35.gifהסיפור מרתק../images/Emo28.gif

שלום לך כמעט נסיכה וברוכה הבאה
הסיפור שלך ממש סיפור מהאגדות אני כואבת ושמחה בשבילכם שידעתם על הכאב להתגבר לקום ולצמוח ואפילו לשמוח שהדרך שלכם והביחד יאיר את דרככם באור ואהבה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה