וסיפור ההיכרות שלי אם אהבת חיי....
אחרי שכלכך הרבה שנים אני מבטיחה לעצמי שאני מתחילה לחזור לרקודי עם זה קרה..... באה אליי חברה וגררה אותי לחוג רקודי עם שהתקיים מידיי יום שישי, התיידיתי עם המרקיד, וכל יום שישי הייתי מגיעה לשם, בפעם השלישית פגשתי אותו, הוא הגיע לפני שהגענו אני והמרקיד, ראיתי איך הסתכל עליי, לא היה קשה לראות שהוא נדלק, אפילו המרקיד אמר לי: "הוא נדלק עלייך, תרקדי איתו כדי שיבוא", ואני אחרי שכמעט 10 שנים לא רקדתי, בקושי יודעת לרוד מעגלים, שלא נדבר על זוגות, לא ידעתי מה לעשות, ואכן הוא ניגש אליי והזמין אותי לרקוד, אמרתי לא שאני לא יודעת לרקוד והוא אמר שזה בסדר, הוא כבר יוביל אותי, וככה רקדנו 3 חודשים, הרגשתי שהוא נמשך אליי, אני לא נמשכתי ואז זה קרה, פתאום הרגשתי שהתאהבתי בו בו, כן ממש פתאום, זה בא לי בבום, כלכך נבהלתי מהרגש הזה, לא רציתי להיות מאוהבת, הוא לא היה הטיפוס שלי, מבוגר ממני ב20 שנה, ועוד נשוי, (רק אחרכך ידעתי שהוא בהליכי גרושים), ניסית הכל כדי להפסיק לאהוב אותו, נלחמתי ברגש, אבל כלום לא עזר, מאז עברו 3 שנים, והוא התגרש רק לפני שנתיים, אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מעולם, הוא כל הזמן מפרגן, כל הזמן דוחף קדימה, בןאדם משכיל, שחשוב לו שאני אלמד ואצליח, מאמין בי וביכולות שלי ב100 אחוזים, בזכותו השלמתי את הבגרויות באנגלית מתמתיקה וסוציולוגיה(נושא שעניין אותי)הוא העלה לי את הבטחון העצמי שלי ששאף לאפס, ולימד אותי להאמין בעצמי ולאהוב את עצמי, בזכותו הלכתי ללמוד את הגרפיקה, הוא גם ממן זאת. לא חושבת שאמצא מישהו שיעניק לי כמו שהוא מעניק לי. וזה הסיפור שלי