רבותי ההיסטוריה חוזרת....

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

עלמה 3

New member
WOW , כמה מרגש , נסיכה יקרה

ברוכה הבאה לביתנו החמים.... עוד קצת... גב' מנהלת במדים כחולים תברך את כניסתך..... עלמה

תמרי30

New member
כמעט נסיכה בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אכן סיפור מהאגדות מאחלת לך שחייכם יהיו טובים ומאושרים יחדיו ונראה שאתם בדרך הנכונה

rolan

New member
ממלכת החלומות

ברוכה הבאה נסיכה (למה כמעט?) נשמע מעניין מאוד תספרי עוד ושתפי אותנו מי זו יורשת העצר מסוקרנת......

תודה

תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה. יורשת העצר היא ביתי שאיבדה את אביה המקסים (בתאונה) הרבה לפני שהיא למדה להגיד את המילה אבא. ואני, כמעט נסיכה, רוצה לחזור לנסיכותי אבל מפחדת... אולי בגלל ששיננתי זמן רב מדי את השורה: "אם לא אוהבים, לא נפגעים"

נסיכה יקרה

סגרת את ליבך מפני האהבה וזה ברור למה,כדי לפתוח שוב את הלב צריך לעבור תהליך של איבוד האבל ונתינת אמון.יש ספר ענק ששמו מאדים ונוגה מתחילים מחדש,ושם הוא מסביר מצויין שבלי שום קשר לזמן שחולף, חייבים לעבור את התהליך,ובתוכו יש 4 שלבים כמו כעס ,עצב,פחד ,ועוד.זה נשמע איום לכעוס על אהוב שנהרג בתאונה,אבל הכוונה היא לכעוס על כך שאתם כבר לא יחד,זה רק טיפה בים,אני מאד ממליצה לך לקרוא את הספר,ולדעתי הוא יתרום לך ויחזק את ליבך כך שיוכל לתת שוב אמון ולהפתח לאהבה מבלי להרגיש שזאת אולי בגידה באהוב. בהצלחה

תמרי30

New member
והנה הסיפור שלנו ../images/Emo13.gif

לפני כשנה נסעתי עם חברה טובה לחופשה בבית מלון בים המלח .בדרך לים המלח אמרתי לה שאני מרגישה שהנסיעה הזאת תשנה לי את החיים ... לא ידעתי על מה אני מדברת וגם לא ידעתי כמה אני צודקת .החברה ואני בילינו נהדר כל היום בבריכה ,בים ,קניות ...היה נפלא . בלילה נרדמנו ופתאום הסלולרי מעיר אותי מתוך שינה לטלפון ומהצד השני היו חבר ילדות והחברה הכי טובה שלי... תשמעי אומר לי החבר אני רוצה להכיר לך מישהו שאני חושב שמאוד מתאים לך והוא מתחיל לספר לי עליו ואני כל כך רוצה להמשיך לישון (היה לי חלום כייפי שהוא קטע באמצע) הסכמתי מיד כדי שיניחו לי ויתנו לי לישון... למחרת דיברנו (אני והאהוב )כ-4 שעות בטלפון (מאוד לא אופייני לו הוא לא אוהב לדבר בטלפון) היתה כימיה מופלאה והיה נראה לי שהתאהבתי בו בטלפון כל כך פחדתי שזה יתנפץ כשנפגש ... למחרת נפגשנו מהשניה הראשונה שעיני נפגשנו בעיניו ידעתי שזה הגבר שאני רוצה לבלות איתו כל החיים (זה ממש נשמע קלישאה אבל באותו הרגע ראיתי ניצוצות וזיקוקים וזה היה מדהים) בסיום הערב הוא אמר שנהנה מאוד ושאני מוצאת חן בעיניו ... למחרת הוא התקשר ואמר שסיפר להוריו שהכיר את אהבת חייו - את האישה שהוא הולך לחיות איתה כל החיים ...ובעצם מאותו הרגע עברנו לגור ביחד (בערך אחרי כמה ימי הכרות) אחרי כמה חודשים הוא נסע לחו"ל והוא מגיע לביקורים (מדי 3 חודשים)...אנחנו מתחתנים עוד כמה חודשים ואני עוברת לגור איתו בחו"ל . זהו הסיפור שלנו , למרות שיש לנו קשיים,אתגרים ומכשולים לאורך כל דרכנו המשותפתאני מאמינה ומקווה שהכל יסתדר עבורנו ... וכמו שאמרו לי כאן אז אני מאמצת את הגישה שסבלנות משתלמת בסופו של דבר ...

rolan

New member
יפה יפה ../images/Emo88.gif

משתלם להיות חבר בפורום משפחות מורכבות ושיקום מישהו ויגיד אחרת

תמרי30

New member
רולן ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo51.gif

כייף להיות כאן ואגב מסקרן אותי רולן זה כינוי או שמך האמיתי ??

rolan

New member
כינוי ../images/Emo8.gif

השם האמיתי שמור במערכת
כמעט כולם כאן משתמשים בכינויים את יודעת מה?..... אין לי מושג מדוע אך אני העדפתי כינוי על פני שמי האמיתי למה? מוצא חן בעינייך?

תמרי30

New member
טוב הכינוי שלי הוא בעצם גם

שמי השני
הכינוי שלך מוצא חן בעיני

איזה סיפורים מדהימים

כל כך מרגש,נסיכות ,וצפרדעים...התאהבות ממבט ראשון,ושיחות ממש מהבטן.. שאלוהים ישמור על האהבות ועליכם,ותעזרו לו מידי פעם...כי אין מובן מאליו בהצלחה לכולם

למעלה