רבלדה פרק היומי

אויי שיט איך שחכתי!!!

רציתי לפתוח היום שרשור אבל בגלל חפר"י והפרק שכתבתי לא היה לי זמן רררררר
לא משנה... צפייה מעניינת לכולם חח קצת גיוון בברכות

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשיטטטטטטטטטט-../images/Emo58.gif

היום זה פרק נורא מבאס, היא רואה את חוליטה מנשקת אותו. ואז מי תגיד בבמה שהיא התערבה עליו.

netaleone

New member
כן אה..?

חולייאטה הזאת רעהההה...... מיגל שלי מסכן איזה צרות יהיו לו עכשיו אבל מיה שלייי כפרה עליה היא תסבולל....יאללה הלופה הזאת חטטנית.....!!! אבל היה גם קטעים מצחיקים כמו הקולות שעשו ג'ק וג'באני והריקוד של ג'באני..... קרועים.......

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכן ,זה היה אמור לכפר.../images/Emo10.gifספוליר

ועכשיו, מיה תגיד שזה היה מתיחה.
בוהו.><

איזה פרקקקקק ../images/Emo99.gif

חחח היה פרק פיצוץ!!!!! רובר ותאו שלי כאלה מושלמים היחד!!!! בלן הזאת לא נפרדה לרגע מהבקבוק... והכי מחיק זה הבלונים איזה קולות יצאו לג'ק וג'ובאני...חחח יואו מסכן ג'ובאני איזה בגדים מזעזעים בעעעעע יואווו איך אני שונאת אי הבנות עד שמיגל החליט משו הכל נהרס..לופיטה החטטנית הזאת...ררררררררררררררררררררררררר

סוכריה16

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא אהובייייייייייייייייי!!
לופיטהההההההה
למה!?!? למה לפרש לא נכון ת'דברים!? למה ישר להלשין?!?! לא לדבר עם ניקו!?!? לא לדבר עם מיגה!?!? למההההההההההההההההההההההההההההההה!?!?!? אוף.. לאאאאאאאאאאאא!! לאאאאאאאאאאאאאאא דיי התקופה של הזוגיות שלהם עברה לי כל כך מהררררר
אוף.. הוא כל כך שמח! והוא רוצה אפילו להצהיר שהוא אוהב אותה לפני כולםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ג ב ש ו ש

New member
לא נכון דיקלה,את אמורה להבין../images/Emo88.gif

את לופיס,היא עשתה את זה בתור חברה טובה לא כדי להלשין
תשימי את עצמך במקומה-היית רוצה שחברה שלך תדע שהחבר שלה נפגש עם אחרת ממישהו אחר ולא ממך כל עוד את יודעת
היא ניסתה לעזור לה וכל הכבוד לה
אני לא יודע מה יהיה בהמשך אבל אני מקווה שהעניינים הסתדרו כי הייתי רוצה לראות איך הוא מספר לכולם שהם ביחדדדד

סוכריה16

New member
היא פשוט !! אוחחחחח!! ../images/Emo46.gif

קודם מבררים, לא תמיד המראה זה מה שבאמת קורה! למה היא לא דיברה עם ניקו!!?! ישר להלשין!?!? אהה?@?! אין מה להבין!! גם מיגל ידיד שלה מתוקי שלייי וגם עליו היא צריכה לחשוב! לא יפההההה

ג ב ש ו ש

New member
לדעתי מיגל כל הפרק הזה../images/Emo88.gif

היה לא בסדר ומעצבן
אם הוא היה אומר למיה את האמת מההתחלה שהוא הולך לחולייטה הכל היה בסדר

soy rebelde

New member
../images/Emo45.gif

מיגל לא היה כ"כ בסדר הפעם.. אם הוא היה אומר למיה שהוא הולך להיפרד מחולייטה אז לא היה את כל הבאלגן הזה

shir08

New member
וואלה צודק!

אם הוא היה מספר את זה למיה הכל היה מקסים ואז שהוא היה חוזר,והיה מצהיר על האהבה שלו למיה לפני כולםםםם אחחח זה היה יכול להיות מקסיםם אבל לא!!!

סוכריה16

New member
נוני ונונה שלייייייייייייייי../images/Emo7.gif

למה!?!? אבל אני אוהבצת את מאייטה ובסה"כ היא הייתה חמודה , כל כך אכפת לה מממיוש

blondi rebelde

New member
יווו איזה פרק

איזה חמוד היה מיגל חבל"ז אבל לופיטה מזה עצבנה אותי שיווו מה היא בכלל מתערבת? עד שמיגל החליט להגיד לכולם שהוא אוהב את מיה איזה אממי הוא היה היא תהרוס הכול ומיגלוש שלי יבכה לא רוצה!!!! הקטע עם ג'ובאני היה קורע וסלי מה היא מפחדת מאאגוסטו הטמבל הזה? חלאס כבר. רוברטה ותאו כאלה חמודים ביחד בכלל תאו נהיה יותר ויותר בונבון

ג ב ש ו ש

New member
וואי איזה פרקקק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

פרק חמוד מאוד
חחח איך פרנקו מקנא ביחסים בין אלמה לקרלו
איזה מצחיק וגם פיטר הגן עליו..נחמד
רוברטה קרועה שכזו,איזו מכה החטיפה לתאו
מיגל עיצבן אותי בפרק הזה
אם הוא היה מספר למיה את האמת לפני שהלך לחולייטה עכשיו לא היה נוצר כל הבלאגן הזה.אני בטוח שאם הוא היה מסביר לה את הסיבה שהוא הולך היא הייתה מבינה
לופיטה כזו מתוקה איך היא דואגת למיה..איזו חברה נשמה
אני אוהב את הלוק של ויקו ככה
מדהים לה ככה
ג'ובאני השתגע בריקוד חחח שיכור לגמרי
אבל היה מצחיק ויפה.. המסדר מפחידים
איזה סיום מבאס
הלוואי מיגל ומיה יסדרו את העניינים בנייהם מהר
כדי שהוא יגיד ליד כולם שהוא אוהב אותההה

../images/Emo58.gifגבי אל תפתח ציפיות

הם לא יסדרו את העניינים בינהם! מיה וויקו ישירו ואז שמיגל בא אז מיה אומרת לוויקו ניצחת בהתערבות או משהו כזה! וויקו לא מבינה על מה מיה מדבר והיא עושה לה כזה תשתפי איתי פעולה(בסימנים)ואז הם יריבו! משהו כזה ככה זה לפחות היה במורדים!

../images/Emo58.gif

זה כנראה יהיה ככה כי ממה שאני יודעת ממקסיקו אז הם נפרדו בשלב הזה אבל אני לא בטוחה איך יכול להיות שככה.. וואיי איך זה מזכיר לי את המורדים קופצות לי תמונות...חחחח איזה כיף שלא ראיתי ת'עונה השניה!!!!! ככה אני יוכל לראות את רבלדה העונה השניה בלי לדעת כלום
חחחחח

למעלה