רבלדה פרק היומי

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעוד לא התחילו להיות ביחד

כבר מפרידים בינהם
אוףף אני שונאת תקטעייםם האלההההההה לופיטה צריכה לדבר עם מיגל קודם משהווווווווווווו לא ישרר לרוץ למיההה אווווףף ג'ובאני מלךךךךךךךךךךךךךךךךך
אני מתה עליו חעחע איך שהוא עשה תקולות של ההליום תריקוד.. הוא מדהים
חח רוברטה הביאה לתאו מכות
והביאו את טצ'יאנו פירו (?!)
שזה באמת וואוו כי הוא זמר איטלקי אני חושבת... והוא פוווללל מצליחחח יפההה להם
בכלל שהוא יהיה עוד מעט את דוד ביסבל
ויקו חמודה
אני ממש אהיה בבעסה אם |ספויילר| יהיה ג'ובאני מהמסדר
לא רוצה...זה מטומטםםםםם וזה יהרוס הכל !!

וואי זה היה אחלה פרק!!

ג'ובאני הרג אותי מצחוק שהוא רקד! אני מתתי מצחוק! וגם עם הבלון הקולות האלו!חחחחחחחחחחחח ואיקר הזה(או איך שלא קוראים לו!,הנמוך שמציץ לבנות) אני מתה עליו הוא קורע אותי מצחוק! איך הוא אמר לשווה הזה "אתה מטומטם יותר מג'סיקה סימפסון" חחח זה הרג אותי!! ולופה יא מעצבנת!!!!!!!!(מה זה היה לי פלשבק לסצנה הזאתי מהמורדים!
) והזמר הזה שהביאו שבסוף כל הבנות רצו אחריו!חחח זה היה מצחיק! ורקל ותומס זה היה מצחיק איך הם התנשקו כזה על הבמה ורקל שכבה על תומי! וא דייגו בא לקחת את תומס והם לקחו את ויק על היידים! בקיצור היה אחלה פרק

soy rebelde

New member
איזה פרק ../images/Emo2.gif

אהבתי את התסרוקת של רוברטה
איך דיאגו חילץ את תומס מרקל ששכבה עליו חחח ג'ובאני
- מעניין מה כתבו לו בתסריט בקטע של הריקוד חח מיה ומיגל
איך ניקו עבד על מיה חח "אני הולך להביא פוסטר שלה מהחדר" חח והיה קטע מצחיק עם תאו ורוברטה חח וגם בהתחלה כשרוברטה ומיגל דיברו, ומיה כמעט נכנסה ברוברטה חח אבל הסוף היה עצוב

אל תגנבו לי ת'רעיון פלייייייזזזזז

גבי אני יכולה לעשות ספייל מ"מ לזכר הרגעים הטובים?! פליזז?!?!!?!?

אל תגנבו לי ת'רעיון פלייייייזזזזז

גבי אני יכולה לעשות ספייל מ"מ לזכר הרגעים הטובים?! פליזז?!?!!?!?

ג ב ש ו ש

New member
סוניה,לדעתי זה ממש מיותר כי../images/Emo88.gif

זו רק ההתחלה של הזוגיות בנייהם..הם היו ביחד בסה"כ 7 פרקים
ועוד יהיו פרקים יפים שלהם ביחד אני בטוח.. אבל אם את כ"כ רוצה..

איך שהבוס אומר ../images/Emo7.gif

אז מה כולם פה ישמחו וגם בלי שום קשר עשינו ספיישל ל: *דולסה *אנהי *פונצ'ו *פונצ'ו ודולסה הגיע הזמן למ"מ לא?!

סוכריה16

New member
נכון שהם הזוג הכי שווה בעולם

וחבל חבל שפונצ'ו לא אמר "אני חזרתי לאנהי" חחח מתה על שניהם .. אבל ייחד הם בחיים לא יהייו, אבל בתור אחים וחברים טובים כן, אז אני אסתפק
מה אכפת לי אם בתכלס הם קורעים ואוכלים אחד תשני עונה שלמה ומתחילים עכשיו עוד עונה? והלוואי שתהיה עוד ..שיהיו עודדד

סוכריה16

New member
בעצם יש חח

וואי הייתה באמת אחת שהראו שנייה והיא ממש הזכירה את אנהי...

bigmomentom

New member
היה שווה לחכות

טיציאנו פרו מלך ולא משנה שההופעה שלו בסידרה לא היתה קשורה לכלום. תכינו את שק הדמעות לפרק של מחר-הרומן הקצר בתולדות הטלנובלות מגיע לקיצו (וביצוע מעלף של אנהי ל-Salvame על הדרך). וחוץ מזה, הפרק היום היה רק 35 דק'-מדוד! מה לעזאזל קורה עם העריכה של הגירסה הבינלאומית?

סוכריה16

New member
כן וגם הקטע של ג'ובאני היה ממש מתוח

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אני לא מסוגלחת לראות .. אני אקלל את מיה, לופיטה כולםםםםםםםםם שם חוץ ממיגה ... דייי זה לא פר

DinaLiza13

New member
פרק ממש יפה!../images/Emo41.gif

לא אהבתי את הזמר הזה ששר שם בכלל לא... ומסכן תאו איזה מכה הביאה לו רוברטה! וטוב שלופיטה אמרה למיה, אני מקווה שמיה ומיגל יפרדו, נקרע לי הלב עליה, הוא כל הזמן רק מכאיב לה, הכי טוב שהם יפרדו, אני מקווה שהם יפרדו היום. סה"כ היה פרק ממש נחמד וזהו.

סוכריה16

New member
הוא שר שיר משעמם..

וזה בכלל אבל בכלל לא טוב שיפרדו!!! בכלל בכללללללללל בכלל בכללל!

למעלה