ועכשיו שאני יודעת איךל מצלמים:
ר רופרט שולט New member 28/7/05 #34 איזה פרק עצובבב מ&מ תקלטו שאתם מושלמים ביחד וגם בנפרד!!! למה לופיטה הזאתי הרסה הכל!!! עכשיו אין לי כח לכל הריבים למרות שהם יפים.. מסכן תאו הוא לא מבין שרובי רובט לא אוהבת אותו.. והיה פרק ממש יפה..=)
איזה פרק עצובבב מ&מ תקלטו שאתם מושלמים ביחד וגם בנפרד!!! למה לופיטה הזאתי הרסה הכל!!! עכשיו אין לי כח לכל הריבים למרות שהם יפים.. מסכן תאו הוא לא מבין שרובי רובט לא אוהבת אותו.. והיה פרק ממש יפה..=)
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #35 כן! אמרו לי פעם! אני מקווה כי באמת בזבוז לא לנצל כזה שחקן!!! ממש אהבתי אותו.. מעניין איך קוראים לו ובן כמה הוא.. חח ... שנדע עליו יותר
כן! אמרו לי פעם! אני מקווה כי באמת בזבוז לא לנצל כזה שחקן!!! ממש אהבתי אותו.. מעניין איך קוראים לו ובן כמה הוא.. חח ... שנדע עליו יותר
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #37 חח זה נראה מצחיק עליו התפקיד הפגר הזה, הרי רואים שהוא גבוה, שרמנטי חתיך, הכל ההפך מאיקר המכוער הזה חחח... בגלל זה... שישנו לו תתפקיד כי זה מרגיזזזזזזזז חח מצאו תהבדל
חח זה נראה מצחיק עליו התפקיד הפגר הזה, הרי רואים שהוא גבוה, שרמנטי חתיך, הכל ההפך מאיקר המכוער הזה חחח... בגלל זה... שישנו לו תתפקיד כי זה מרגיזזזזזזזז חח מצאו תהבדל
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #38 תראו תראו איזה מושלם תפסתי אותווווו וואי איזה פנים שולטותתתתתתת , עצמות לחיים ררררררר