רבלדה- פרק יומי 121

shucina

New member
דגוברטו (דגו) מ406

זה זה שבהתחלה אנס את גבי ואז נולדה לה ילדה ממנו והיא רצחה אותו כי הוא עמד להרוג אותה

סוכריה16

New member
אמ.. אממ.. איך קרואו לו !?! לאנס!?!

דגו!!?!??! איזה חרא.. אבל נחמד לראות אותו..

איזה באסה עוד פעם בא לנו אינסטלטור

ולא יכלת ליראות אתם לא יודעים איזה חוצפן הוא מתנחל לנו בסלום רררררררררררררררררררררררררררררררררר אוףף מתי יעשו לי טיוי במחשב
אבל כמוש אני אני רואה אני חייבת להשלים!!! חחחחחח אוייי גסטון כבר נכנססס ררר כמה ששנאתי אותו בקלאסה ככה אני שונאת אותו גם פה... ולאלא שלא הבינו מי זה: אסטבן היה אמור להיות בלאס אבל בגלל שהיו בעיות עם השחקן ההפקה היו חייבים להעיף אותו ברוך השם אבל הביאו חדש
שזה בעצם גסטון והוא בעצם בלאס...
מובן?!

netaleone

New member
היה פרק עצוב...כמעט לא הכל...

מה גסטון הזה עכשיו נדחף גם כן הוא...יהרוס הכל בין מיה למיגל...! מסכנה סלינה יאללה האגאוסטו הזה או איך שקוראים לו...!-היה מרגש מה שהיא אמרה על מיה וויקו...! ואיי מסכנה לופיס...רואים שהיא טובה...! אני לא מאמינה שמיה ומיגל רבו ככה...!-מיגל מגזים שישאל אותה למה היא עשתה את זה...ושמיה תגיד לו על חוליאטה! קיצר אני מקווה שהכל הסתדר!!! (למה מיה לא דיברה על אמא שלה ומיגל על אבא שלו???-זה הכי מרגש...!)

toolyr

New member
שאלה

אני לא צופה כל יום ואני לא כל כך מעודכן, שבוע שעבר ראיתי קצת מהפרק שהם הופיעו בבר של החברה של ניקו וראיתי שג'ובאני ולופיטה כבר שרים איתם, למה הם צירפו אותם ? שמתי לב גם שיש תלמיד חדש שמסתובב עם הדפוק ההוא שמציץ לבנות, מה קטע איתו ?הוא מחליף את החבר הקודם שלו ?

ליאת 406

New member
כן קוראים לו בסידרה גורגי משהו כזה

והוא מ חליף אותו למה השחקן השני שהיה משחק את איקר הוא שיך TV Azteca

bigmomentom

New member
../images/Emo4.gifמשהו ממש לא מסתדר לי בפרק הזה

נכון כשמיה ומיגל רבים כי היא רוצה לצאת מהלהקה, היא קודם רבה עם מיגל ואז היא אומרת לכולם שהיא לא רוצה להיות חלק מהלהקה ויוצאת מהחדר. ואז דייגו, ג'ובאני, ניקו ולופה אומרים "זה נגמר" (על הלהקה). ואז הם יוצאים אחד אחרי השני מהחדר: ניקו לופה וג'ובאני. את דייגו לא רואים יוצא מהחדר. ומיד המצלמה מתמקדת במיגל שנשאר לבד בחדר מבואס ועצבני רצח. השאלה היא לאן בדיוק נעלם דייגו בתוך הסצינה הזאת? שניה אחת הוא בתוך הפריים ושניה אחרי כבר לא (והוא לא יצא מהחדר). שוב פאקים בעריכה? עוד מישהו שם לב לזה?

למעלה