רבע-גמר טורניר PRIDE

razcoren666

New member
רבע-גמר טורניר PRIDE

הנה הקרבות בסיבוב הבא: Wanderlei Silva vs. Kazuhiro Nakamura Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira Ricardo Arona vs. Kazushi Sakuraba Igor Vovchanchyn vs. Alistair Overeem ההימור שלי: סילבה שוגון ארונה איגור מחשבות???

Guy Schlesnar

New member
נשמע מעולה

אני חושב שאני גם אהמר כמוך. שוגון הוא אחד החביבים עליי,לכן אני אהמר עליו,למרות שאם אני מסתכל מבחינת יכולת,הקרב פתוח לגמרי. הרבע גמר הוא בקריטיקל קאונטדאון?

razcoren666

New member
בושידו 7

אם כבר מדברים על זה, מה אתם אומרים על הקרבות האלו: Ryo Chonan vs. Nino Schembri Yoshiro Maeda vs. Charles Bennett Takanori Gomi vs. Luiz Azeredo Phil Baroni vs. Ikuhisa Minowa Hayato Sakurai vs. Luis Firminho Taisho vs. Jens Pulver Dokonjonosuke Mishima vs. Yves Edwards Yuki Ueyama vs. Milton Vieira Akihiro Gono vs. Crosley Gracie Tatsuya Kawajiri vs. TBA ישנם כמה קרבות די מעניינים בכרטיס הזה, במיוחד גומי בארוני וצונן.

razcoren666

New member
ההימורים של הפרופסור

למי שמעוניין הנה קישור לאתר של סטפן קוודרוס, עם ניתוח מלא של הקרבות הצפויים בבושידו 7.

AmitNHB

New member
הימורים שלי:

נאקמורה סילבה: הייתה לי הרגשה שיתנו לסילבה את נאקמורה. הם רוצים להבטיח את מקומו של סילבה בשלב הסופי עד כמה שניתן ובכלל, סילבה נגד יפנים הולך חזק. הימור: סילבה ב KO\TKO. סאקו ארונה: חשבתי שיתנו דוקא את אוברים לסאקו, אבל אני מניח שגם ארונה יריב הגיוני. בסה"ך יש לו את ה STAND UP הכי פחות טוב ממי שנשאר מלבד (אולי) נוגיירה, שכבר ניצח את סאקו (בקרב צמוד אמנם). עוד שיקול לציוות הזה הוא שהקרבות של ארונה בדרך כלל משעממים אבל סאקו תמיד מעניין , בטח בשביל הקהל היפני. אני מעריך שהקרב הזה יגיע להחלטה ואם זה יהיה צמוד מידי אז אל תתפלאו לאיזה ג'סטה של השופטים בהחלטה. הימור: סאקו בהחלטה. "שוגן" נוגיירה: אם לנוגיירה יש סנטר כמו לאחיו התאום (וכנראה שכן...) אז ל"שוגן" תהיה בעייה רצינית לתת לו נוק אאוט. אני לא יודע מה הם יכולות הקרקע של "שוגן" אבל הם בטח לא גבוהות כמו של נוגיירה. הימור: נוגיירה בהכנעה. איגור אוברים: על הרצפה נראה לי שיש לאוברים יתרון, אם כי לא משהו שאיגור לא יוכל לחיות איתו. אני מקווה שאת הקרב הזה איגור ינסה לשמור על הרגליים בניגוד לקרב מול קונדו. הימור: איגור בנוק אאוט.

razcoren666

New member
Only Time Will Tell

אני רק מקווה שיהיה אירוע טוב, בלי פציעות מעצבנות. גם הבנתי שרוב הסיכויים שיהיה גם קרב של קרוקופ ביוני, למרות שאני אוהב מאוד לראות את מירקו נלחם, אני מקווה שבסופו של דבר הוא לא ילחם. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו לפרייד, זאת פציעה מפגרת של מירקו שתיגמור את הסיכויים לפדור-מירקו באוגוסט.

ronenzuc

New member
איפה אפשר לראות את הקרבות הללו?

איפה אפשר לראות את הקרבות הללו?

The Indian

New member
אני מת על סאקורבה

הוא תותח!!!! אפשר להגיד בוודאות את זה אחרי שהוא ניצח את הגרייסים (חוץ מאת ריקסון כמובן)

razcoren666

New member
היה...

סאקורבה בהחלט אחד מאגדות הMMA, אבל הוא כבר מזמן מעבר לשיא, פציעות מהעבר ממש השפיעו עליו, והוא כבר מזמן לא ניצח יריב ראוי. אבל כל קרב שלו, ניצחון או הפסד, הוא קרב מעניין.

The Indian

New member
כן ראיתי באתר של פרייד

שיש לו מלא הפסדים מאז ושהוא כבר נהיה הרבה פחות טוב.... אבל לא נורא הוא תמיד ייזכר אצלי כלוחם מעולה

AmitNHB

New member
בעיקר סאקו החל להפסיד מאז...

שהחל לעשות קרבות מול סטרייקרים מעולים ששוקלים יותר ממנו משמעותית.

IshMaElf

New member
אני מסכים איתך בהימור חוץ משוגון

לדעתי נואיגיירה יקח את הקרב הזה.

razcoren666

New member
שוגון-מינוטורו

תראה, חצי מההימורים שלי הם בעצם משאלות-לב.... למרות שגם אני חושב שיש סיכוי סביר פלוס שמינוטורו ייקח, הייתי מאוד מאוד רוצה לראות את שוגון מנצח.

razcoren666

New member
חייבים לאהוב את סילבה..

בתגובה לשאלה שנשאל בראיון לפני הסיבוב השני בטורניר, על האפשרות להילחם נגד ארונה, סילבה ענה: "I would rather fight a guy with a bigger name"! YOU GOTTA LOVE HIM חיכיתי הרבה זמן לקרבות כאלו בין BTT לבין CHUTE BOXE והנה קיבלתי...

כן אבל

אני באופן אישי מאוד לא אוהב את סיגנון הלחימה של ארונה. הטכניקה שלו מגושמת (הכל יחסי,אה?) והוא לא עושה bjj ברמה גבוה. הסיבה שהוא טוב מאוד בתחרויות bjj ו adcc זה בגלל שהוא מאוד אבל מאוד חזק פיזית יחסית למשקל שלו...\ דעה אישית-סילבה יפרק לו את הצורה, אין לארונה שום סיכוי להגיע להכנעה ומאוד קשה לי להאמין שהוא יכול לתת לסילבה נוק אוט.. מצד שני אני גם לא האמנתי שבלפורט יכול על סילבה אבל הוא פירק אותו בחצי דקה...

razcoren666

New member
תראה

גם אני ממש לא אוהב את ארונה, וממש חולה על סילבה, אבל לדעתי אתה ממש ממש טועה. אם יש לוחם אחד שכן יכול לנצח את סילבה במשקל שלו זה ארונה. עזוב את ה"רמה" של ה BJJ שלו לעומת הכוח, בסופו של דבר הוא לוחם מאוד מוכשר לניצח לוחמים ברמות גבוהות, ויש לו את הנשק העיקרי שיכול להפתיע את סילבה, עבודת קרקע מאוד חזקה, ויכולת הורדה מאוד טובה. אני מאוד מקווה שסילבה ינצח, במיוחד כדי לשיהיה סיכוי לגמר של סילבה-איגור, אבל אני די בטוח שזה יהיה קרב מאוד צמוד.

למעלה