רבע-גמר טורניר PRIDE

AmitNHB

New member
עברו גלונים של מים בנהר מאז שויטור

נתן נוק אאוט לסילבה. הם רחוקים מלהיות באותה רמה היום. אז דרך אגב, זו ממש לא הייתה הפתעה.

razcoren666

New member
לוחמים מברזיל

בלי קשר לקרב הישן הזה, הדבר הכי חזק שאפשר לראות בטורניר הנוכחי, זה השליטה הכמעט מוחלטת של הברזילאיים במשקל הזה!! גם אלו מBJJ וגם כאלו שמגיעים משיטות STANDUP

AmitNHB

New member
נכון אבל לא רק.

תראה, אם נעזוב לרגע את הדירוג ורק ניתן רשימה של 20 הבכירים במשקל אני מאמין שיהיו לנו: סילבה, "ראמפאג'", לידל, רנדי, ארונה, רוגרו נוגיירה, "שוגן", איגור, הנדרסון, טיטו, "באבולו", הורן, יושידה, סאקורבה, אוברים, בלפורט, קונדו, פרנקלין, "נינג'ה" ורנדלמן. זה 7 ברזילאים, 8 אמריקאים, 3 יפנים, הולנדי אחד ואוקרייני אחד, ככה שישנה שליטה בהחלט אך לא מוחלטת.

razcoren666

New member
אבל

אם אנחנו מדברים על איכות ולא כמות, אז רק לפני פחות מחודש 3 מהברזילאיים האלו ניצחו 3 מהאמריקאיים האלו... אז יש נטייה כלשהיא לעבר ברזיל.

AmitNHB

New member
זה עובד לשני הכיוונים.

בלפורט הפסיד לאחרונה לטיטו ו"נינג'ה" ל"ראמפאג'". אני מסכים שיש יתרון לברזיל, אבל ממש לא שליטה מוחלטת.

razcoren666

New member
נקודה קטנה

אני לא בטוח שתסכים איתי, אבל לדעתי ג'קסון ניצח את נינג'ה בערך כמו שהאנט ניצח את סילבה.... הקרב היה צריך ללכת לנינג'ה, אבל לדעתי הם(DSE) לא רצו יותר מידי ברזילאיים בטורניר, ובמיוחד לא עוד אחד מ CHUTE BOXE שלא יילחם באח שלו ובסילבה. כמובן שזאת רק דעתי.

AmitNHB

New member
לא כל כך מסכים.

סילבה ניצח את האנט בבירור ואין מה להתווכח בכלל. הקרב היה צמוד ואילו היו שוקלים אותו הדבר (או קרוב) היה מקום לויכוח, אבל עם הפרש של 30 ק"ג אין מה לדבר בכלל. לגביי ג'קסון ורואה, פשוט היה קרב צמוד בלי שום דבר משמעותי ולכן היה צריך להיות תיקו.

razcoren666

New member
ברור

שאתה לא מסכים אחי, אם תסכים איתי אז מה נעשה פה... חחחחחחחחחח

razcoren666

New member
קרבות חדשים

DSE הודיעו שהם מוסיפים שני קרבות לכרטיס של הסיבוב השני בטורניר: פאולה נסטולה(אלוף ג'ודו) נגד מינוטאורו פדרו ריזו נגד סרגיי קאריטנוב האמת, הקרב הראשון יהיה די קצר לדעתי, בערך כמו הקרב בין באקו לדים-סאם. אבל הקרב השני עשיו להיות אחד הקרבות היותר טובים השנה, מצד אחד לריזו זה קרב בכורה בפרייד, מצד שני הוא לוחם מוכח בUFC, וקאריטנוב שכולם מדברים עליו כעל אחד המתמודדים הבטוחים לרשת את פדור, בשנה-שנתיים הבאות. יהיה ענק!!

למעלה