רגאיי "עצבני"

רגאיי "עצבני"

ממ אני מחפש להקות\זמרים עם סגנון רגאיי "עצבני" יענו משהו צעקני כזה דברים בסגנון הקול של בוג'ו באנטון וכאלה. יש למישהו רעיונות? :S

אם מותר להיות הומופוב, מותר להיות שוביניסט

זכותו, לפי שיטתכם, לחפש משהוא לא לנקבות. מותר להשתמש אצלכם במילה 'נקבות' כמילת גנאי. אצלכם, מותר אפילו להטיף לרצח (כאילו רוחני) של כל הנקבות. כאלה אתם.

../images/Emo8.gif אני מבסוט מהחיים שלי. תודה.

ואם החבר'ה שלך לא יעשו את המוות לאחרים, כולנו נוכל לחיות בכייף.

אתה מבסוט מהחיי יד ימין וWORLD OF WARCRAFT

שלך? כי לאף אחד פה תאמין לי שלא איכפת מה אתה אומר. "החבר'ה שלך"? פחח איזה מסכן

Ras Or

New member
אייל תירגע

אתה סתם עושה פאדיחות לאנשים פה, דבר בדרך ארץ ראס.

אור כפרא..

גם אתה כתבת כאן הודעות שלא כדרך ארץ. אז בבקשה ממך..

Ras Or

New member
אבל זה סתם להיות דביל נו

גם אני דביל שעולה הדם למוח =] בדרך כלל הוא לא שם חחחח ראס.

Nechi Nech

New member
או! אני אוהב אנשים כמוך

אז ככה.. אני מעדיף לתת לך שמות של טיונים כי יש הרבה אומנים שגם שרים בסגנון "עצבני" וגם בסגנון רגוע.. Sizzla - Blaze Up The Chalwa (הטיון, לא האלבום.. למרות שגם כל האלבום בשלמותו עונה על ההגדרה שלך) Sizzla - Pump Up Sizzla - Blaze Fire Blaze Sizzla - No Way Sizzla - Run Out Pon Dem Sizzla feat. Jipsy King - Marijuana Jipsy King - Gimme Di Weed Capleton - Whoa Capleton - In Or Out Capleton - Who Dem Capleton - Fire (Educated Fools Riddim) - לא סגור על שם הטיון, אבל חובה למצוא! אחד הפסיכיים.. Capleton - In Her Heart Capleton - Toppa Tings Capleton - Or Wah Elephant Man - Pussy Watch Man Elephant Man - Anything A Anything (feat. ward 21) Elephant Man - Gangsta Rock Mega Banton - Batty Man Pants Junior Kelly - BackBone Gentleman - Leave Us Alone Gentleman - Long Face Burro Banton - Da Original Banton (כל האלבום, חובה!) Bounty Killer - Kill Fi Fun Bounty Killer - Blood Bath Bounty Killer - Likkle Dread Bwoy

bigwill

New member
מישהו מהפורום שונא דאנסהול...

מי האלמוני? אני כמעט בטוח שיש לו שם אדום

למעלה