רגאיי "עצבני"

DuBsYs

New member
השם זה סמילן ואני לא שונא שום דבר

אני לא אוהב דאנס הול אבל אני משתדל לא לשנוא שום דבר, נראה לי שהשנאה נמצאת בצד שקורא לשרוף כל מיני אנשים, אבל חלאס מהדיון הזה, תקשיבו למה שראס ארבל (שאגב מאוד אוהב דאנס הול) רשם כל מילה שם נכונה וממצה.

yaarasta

New member
חפש מסיבות שבהן מתקלטים:

A-Mar Sound Rude-Boy Sound Abujah Sound 007crew yesaya RPG ועוד...... הם נותנים הרבה מהסגמנט של הדאנסהול ה"מהיר ועצבני" שכולנו אוהבים.

Nechi Nech

New member
ותוסיף לרשימה הזאת גם את נצ'י נץ'

אלא אם כן התכוונת אליי כשכתבת 007 קרו, כי אני כבר שנים לא בסאונד הזה..

SaBaGMaN

New member
pump up

אני לא אשכח! ליפניי שנתיים וחצי ניגנתי את הטיון הזה בדאנס בקיו,הרצתי אותו אחרי הטיון של שון פול על אותו רידים,מיד אחר כך פנו אליי כמה חבר'ה שחזרו מהודו וקלונג'י קצת הפחיד אותם ehhh במילים אחרות לדעתם זה לא היה רגאיי כל הצעקות הללו,הליין היה על טהרת הרוטס,ונתתי לטיון פול אפ עם טיפה אפקטים הם חשבו שפרצה מילחמה,באותו לילה כבר ויתרתי על הסלאקנס ונתתי להם מנות של קולצ'ה,אחד הלילות המשעשעים! אני לא ממש עצבני אבל נירשום כמה שעולים לי לראש jump off riddim חפש עליו אל קארטל ואיש הפיל ! mega banton ft mr lex - original gengsta Buju Banton - Til It Bend (באונטי גם שורף על אותו רידים,תימצא גם את האלבום המעולה too bad דאנסהול טו די מאקס!) Bunty Killer - Dat A true Vybz Kartel - Gun Session שמעיף פיזמון בכמה מאות קמ"ש ומספר על הדרך מה הוא עושה עם סוגי הרובים שלו,יש גם רמיקס היפ הופי לא רע של הטיון עם סיזלה ושאבה..מהיר ועצבני ! לא הכי עדכניים אבל הם קפצו לי לראש המלצתי על רידים פה ליפניי חודש בערך שמו TREMOR מה שהדי ג'יים עושים עליו עונה בדיוק לבקשה שלך יותר מהיר ועצבני מזה לא תימצא שלוש טיונים שתפסו אותי.. t.o.k - dem diss elphant man - drop dead vybz kartel - badda try (בעטיפה זה רשום אחרת זה לא השם המדויק אבל אני מאמין שתימצא) וככה עברו להם 5 דקות של זמן פנוי בפורום,לילה טוב לכולם! (רגאיי מהיר?...איפה papa san כשצריך אותו..)

BullsDuDe

New member
טיון מומלץ...

macka diamond - hula hoop טיון די סוחף שלשמחתי גיליתי היום.

eviaman

New member
ATTENTION../images/Emo117.gif

אז ככה כמה שירי דאנסהול שאני אוהב לשמוע בזמן הזה.... Sweat riddim- Beenie Man - Come AgaiN Voicemail - Bring Yuh Body Come SIZZLA - SING A SONG Capleton - Good In Her Clothes Capleton - Wha Dis- Gully Riddim 2006) Sizzla - No Way sizzla - Pump up her pum pum Capleton - Never Let Them Get You Down Capleton - I Don't Fear Dem והשיר שהוא לא עצבני אבל הוא מהמם הגירסא הכי יפה של האומן הכי שורף על הרידים CRY BABY SIZZLA עם השיר Sizzla - thanks and praise to the creat

למעלה