רגליי נרדמות לעיתים קרובות..

• פותח הנושא m d m
  • פורסם בתאריך

m d m

New member
בשנתיים האחרונות בערך...

ישנם ימים שהרגליים נרדמות יותר וישנם ימים שפחות. בהתאם לזמן הישיבה שלי באותו היום.

תודה שענית, תחושתי שאנו ממשיכים

לשבת. קיוויתי שבשלב הזה נוכל כבר לקום ולהתחיל את התנועה. האם זה כל מה שיש לך לומר. האם את מעוניינת להמשיך, האם יש לך סיפור לספר לנו. אם לא, נדמה לי שמיצינו את הרעיון ובשלב זה אין לי אלא להודות לך על ההזדמנות שנתת לנו ללמוד עוד משהו דרך השאלה ששאלת. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

בהמשך לדברי אלישוע רציתי להוסיף

ראי. הטיפול ההומאופטי דורש הסתכלות פנימה. אין מדובר בתכשיר כימי במקום התכשיר הרגיל. מדובר על תהליך עומק. כל המילים שנכתבו כאן יכולות לסייע לך בימים הקרובים לחדד את ההתבונות שלך לתוכך. ראי נא מה מתאים לך מה לא. המשיכי להדהד את הדברים בתוכך ואולי עוד כמה ימים שבועות חודשים משהו יצוץ תאום ירד איזה אסימון משהו שיתאים לך לראות כשיתאים זה טיבם של תהליכים ואם בטיפול משמעותי ואמיתי רצונך - שווה לך לקבוע עם הומאופט כאן יש לך קוים כלליים לחשיבה ולהיכרות עם השיטה ועם הרעיונות העומדים מאוחריה מדובר בשיטה עתיקה מאוד עמוקה מאוד ואפקטיבית ביותר אז שיהיה לך אחלה שבוע שבעולם והרבה הצלחה רפואה והרפייה שלימה דניאל

m d m

New member
מה עוד אוכל להוסיף?

באמת שאין לי מושג למה זה קשור... אשמח אם תוכל לכוון אותי קצת יותר ואולי אז אזכר בדבר מה שאולי קשור.

למעלה