רגלים של פטריות

awareness3

New member
רגלים של פטריות

כן, אני יודעת, החוקים אומרים שיש להוריד את הרגל ולהשתמש רק בכובע הפטריה...
אבל מאז שירקות עברו לקדמת הבמה
לא ממש מתחשק לי להוריד את הרגל, זה הרבה


מה אתם עושים (אתן עושות וכל שאר האפשרויות) ?
 
אני אוכלת אותן

לא שמעתי על שום חוק כזה שאומר שצריך להוריד את הרגל ולהשתמש רק בפטריה עצמה..
 

Octopussy

New member
מי מוסיף חמאה לשמן הטיגון ?

ומי ראה חסה שנחתכה בסכין מתכת משחירה בקצוותיה ?
 

מצלתיים

New member
נכון, אסור בשומאופן לחתוך חסה עם סכין


קוביית חמאה בשמן זית לטיגון, איזה דברים הזויים, השפים האלה הם עדר.
וכשלשים בצק ביד חובה לומר שזה תענוג עילאי!
ומלח לסלט? רק מלח גס כמובן כי זה "קרנצ'י", פי מאה כמות נתרן לאותה מליחות.
 

Octopussy

New member
ומה עם ייבוש החסה ?

הרי זה פשע ללא זכות ערעור שלא ליבש החסה לסלט, כי אז חלילה השמן לא ידבק לחסה הרטובה !
ומה על חתיכות העגבניה שמוציאות מתוכן מיצים ? - הכיצד ידבק אליה השמן ? איך אפשר להכין סלט שרסיס השמן אינו צמוד אינטימית אל קוביית העגבניה ?
האם זו פרסומת סמויה של אהרוני ? כלומר שולח אותנו לקנות מייבשי עלים !
 

מצלתיים

New member
מייבש חסה - חובה בכל בית

ולהוציא תגרעינים גם ממלפפונים.
תשמע בדיחה - בישול מולקולרי.
ראיתי פעם תוכנית בישול אנגלית של איזה שף הכי הכי במסעדה הכי הכי והוא בישל מרק עגבניות, בישל בישל, סינן סינן, עשה מולקולרי עשה מולקולרי, והגיש לשולחן נוזל צלול חסר צבע עם שום כלום בתוכו, ועכשיו בא הפאנץ' - עם טעם של מרק עגבניות!
 

נטאשKה

New member
תגידי, אכלת פעם משהו שבושל

בבישול מולוקלארי או שאת סתם צוחקת על דברים שאת לא מכירה כשיטה לחיים?
 

נטאשKה

New member
אין פה עניין של לקחת קשה

(למה שאקח אותך קשה? אנחנו לא מכירים) אלא בפשטות שאינני מתחברת לסגנון. זה לגטימי בדיוק כמו שלגיטימי מבחינתך להתנהל בהתנהלות שמתאימה לך.
 

מצלתיים

New member
אוקי אוקי... תרשי לי ממרום גילי ללגלג

על אופנות בענף המסעדנות.
הרי בישול הוא כימי מטבעו, מולקולות משנות את מצבן ומתקשרות ונפרדות ממולקולות אחרות, טכניקות "מולקולריות" קיימות בתעשיית המזון מיני אז בשימור, באמלוסיפציה, בצבע וריח, במרקם, ועוד יותר ובמיוחד בתעשיית הממתקים.
 

נטאשKה

New member
את ממש לא זקוקה לרשותי

לכתוב או לדבר או להתנהל באיזו צורה שבא לך ואנ י די בטוחה ששתינו יודעות את זה. אני לעומת זאת ממש לא חייבת להתחבר או לאהוב את הסגנון ולזה הגבתי וזה לגטימי באותה מידה.
 

מצלתיים

New member
OMG, המטבח הקוואנטי כבר כאן!

אם כי נראה לי שזה רק השם, זה סתם מולקולרי.
 

Octopussy

New member
אם לא ימציאו שמות חדשים למרכולתם

מי יטריח עצמו לאכול מזון לא בריא, עשוי ע"י שועי מטבח עבי כרס עם שמות פלצניים לכל מנה, סתם כדי להשקיט את עצבי הרעב ?

אבל כשמוציאים לך מן העגבניות את הגרעינים, ומעבירים אותן מן המבחנות למיכל חנקן במינוס מאתיים צלסיוס (ולא חלילה פרנהייט רחמנא ליצלן), אז יש מה לספר לחברים על טעמי המולקולות הכי איוליות של ירום הודו, ולהצדיק מינוס של מאות ₪ לארוחת יחיד.

צריך לדעת מה עושה את זה לבני האדם...
 

ladybug6

New member
אני משתמשת גם בה

רק את הקצה חותכת, זה שאלוהים-יודע-איפה-הוא-נגע.
אני כן מורידה את הרגל, אבל מכניסה גם אותה לתבשיל/מחבת יחד עם החלק העליון.
 

Gidi Shemer

New member
אותו כנ"ל

טוב, אני מוריד את החלק של אלהים מהמשפט. חוץ מזה- עושה אותו דבר.
 
למעלה