רגעים מביכים בריאליטי

NP16

New member
ברנדון האנץ
.

עוד רגע שבחיים לא אזכור

לא יודע אם הוא נחשב כי הוא שילוב של שני רגעים, אבל...

עונה 13, קנדיס משתלחת בג'ונתן אחרי שבגד בשבט. בעונה 20, קנדיס עושה את אותו הדבר בדיוק כמוהו, כולל הפחד מהאליל!

niro62

New member
חחחחחחח מי זאת ההזויה הזאת?

ובאיזה תוכנית ריאלטי היא השתתפה

Uri04

New member
Trading Spouses S2

"אמא מחליפה" בגרסא הטראשית שלה.

ממה שהבנתי

שלחו אותה למשפחה של "וויקאנים", סוג של מכשפים מודרניים שמתחברים לטבע ומאמינים בכוחם של הכוכבים. הם הדבר שהכי קרוב ל-Druid מהאגדות.

Uri04

New member
כולה שלחו אותה למשפחה היפית ניו-אייג'ית

בבוסטון והיא התחרפנה מהשנייה הראשונה. אז נכון, ההפקה עשתה לה קטע קצת מסריח (אם תצפה בפרקים המלאים) - היא בכוח ניסתה לעמת אותה מול הדברים שהכי מפחידים או מטרידים אותה, כמו הקטעים שהבעל ההיפי מנסה בכוח לפתוח לה קלפי טארוט או לקרוא לה מהמפה האסטרולוגית, למרות שהיא בפירוש אמרה שהיא מזהה את הדברים האלה כעבודה זרה, וזה לא מתאים לה. אחר כך הם מביאים אותה לתוכנית ניו-אייג'ית כזאת ברדיו, ומעמתים אותה עם מדיום. לא פלא שהיא חטפה ת'ג'ננה. אולי היא הגיבה בצורה קצת מטורפת וחסרת סובלנות (מאוד) שמחזירה אותנו קצת לימי ציד המכשפות במאה ה-17 ("שרפו אותה! היא דארק- סיידד!"), אבל אי אפשר גם שלא להבין אותה לגמרי. בכל זאת, לואיזיאנה היא מדינה מאוד דתית ואנשים שם לא שמעו על טיפולי שיניים. מסכנה.

niro62

New member
עונה 9, האח הגדול

שאלת האוגרים בפיינל 4.
ברנדון מתפרץ על פיליפ בעונה 26 מול כל המתמודדים.
ברנדון שופך את האורז של השבט.
ברנדון האנץ.
כל מיני משימות מהעונה האחרונה של המירוץ הישראלי, שגרמו לי לשאול בן כמה אני, ולמה לעזאזל אני צופה בשטויות האלה?! לדוגמא, משימת הפרצופים בלג בספרד, משימת הבלדה, משימת הגלגול, משימת הלצעוק "האוי קפטן" בתחילת כל משפט, ועוד אין ספור משימות מביכות. אה ומשימת הכלבים בצרפת

NP16

New member
bb :

1. אדם מBB 13 :"אני השחקן הכי טוב ואני אהיה באולסטאר הבא" או מה שלא חשב על עצמו . ולראות אותו באופן כללי.

2. לואון מבקש להיות מודח כדי לקבל כוח מיוחד
וקליה גם באמת עושה את זה .

3.עונה 9 באופן כללי.

היה לי עוד משהו ושכחתי.
לא BB:
התכנית ריאליטי מפרץ האהבה.

n l m

New member
"בוגי לא עבד עליי, שנינו שיחקנו אחד בשני"

אריקה בהתקף הכחשה בגמר BB

n l m

New member
סוף הדרך

בואו נראה אם מישהו זוכר

חיים ונעמה מקבלים תמונת רמז עם מקום כלשהו (חיפה)
חיים שואל מישהי ברחוב שאומרת שזה ירושלים, ההפקה זורמת נותנים להם לנסוע וחיים מרוצה מעצמו בדרך להדחה בטוחה

חיים מחזיק לנעמה את היד והיא טוענת שהוא הכה אותה

למעלה