רגעים מגניבים בקומיקס 1

DARKSEID

New member
Final Crisis - DARKSEID

אם יש לכם ספויילרים שימו
(קומיקס מעל עשור אתם לא חייבים לשים את ה
רק תכתבו מתי הרגע הזה מופיע בסיפור)

Guid

New member
אווו, מגניב!

עדיין לא קראתי את Final Crisis, אבל הקטע הזה ממש עוצמתי!
(והאמת שאני שומע כרגע את הסאונדטראק של פאסיפיק רים, אז זה גם מתאים בול לאווירה שבקומיקס)

mulon1984

New member
רגע מגניב באמת

במהלך מסעותיו לות'ור מגיע לשיחה עם הג'וקר,
והג'וקר מחליט להשתעשע איתו.

mulon1984

New member
אחד האקשן קומיקס האחרוניםלפני ה-52

לפני שמוריסון עשה את לות'ור מעפן ומוראלס עשה אותו פוזל

Guid

New member
איזה גדול...

לקס לומד בדרך הקשה מי זה הג'וקר...

Guid

New member
אני גרוע בלזכור קטעים...

אז אני פשוט הסתכלתי על המדף שלי וניסיתי להזכר בקטע שאהבתי מאחד האוגדנים שנמצא שם.
בחרתי קטע שמאוד שיעשע אותי- אקוואמן נכנס למסעדת דגים, והאנשים שם פשוט בשוק...

DARKSEID

New member
זה בהחלט היה קטע מצחיק

ג'ונס עושה ריצה טובה בינתיים על אקווה מן

Guid

New member
ריצה מעולה.

זו אחת הסדרות שאני הכי מצפה להן בכל חודש.

spidey 82

New member
אני הולך לרמות קצת.

ב-CSBG יש פינה כזו שמופיעה אחת לכמה זמן. בעבר הייתה שנה שלמה של רגעים מגניבים (בכל יום רגע אחד), ומאז הפינה מגיחה בספיישלים, למשל השבוע שעבר שהוקדש כולו לוולברין.

במהלך השנה ההיא הוקדשו מספר ימים ל-JLA: Earth 2 של גרנט מוריסון (זה באמת לא היה מתוכנן, רועי, שמתי לב לצירוף המקרים במהלך הכתיבה :) ) ופרנק קוויטלי. הרגע האהוב עליי מביניהם הוא זה:
http://goodcomics.comicbookresources.com/2009/07/31/a-year-of-cool-comic-book-moments-day-212/

mulon1984

New member
קומיקס שכתב מוריסון וצייר קוויטלי?

אין בזה שום דבר מגניב.

Guid

New member
זו באמת רמאות

אבל אהבתי את הפאנל האחרון, אז נוותר לך.
קקי של עטלפים על הראש של באטמן? פשוט אדיר.

האמת שמסקרנת אותי כל הריצה הישנה על Earth 2, רק העובדה שזה מוריסון מונעת ממני להשיג את האוגנים האלו...

spidey 82

New member
זו לא ריצה.

ספר אחד שהתפרסם בנפרד מהסדרה הרצה (אני מניח שאתה מתכוון לריצה של מוריסון על JLA מאותה התקופה; לא קראתי אותה, אבל היא נחשבת לטובה). אם הקטע הזה קנה אותך, הספר מומלץ (גם באופן כללי, ואל תקשיב למולי*).

* זה צריך להיות המוטו של הפורום: "באופן כללי - אל תקשיב למולי".

Guid

New member
למה הייתי בטוח שזו ריצה...?

אבל עדיין, זה מוריסון. אני דוקא קראתי את האוגדן הראשון של JLA שלו, והאמת שזו הסיבה שאני לא ממש מתלהב ממנו... (ושלא נתחיל לדבר על הריצה שלו על אקשן קומיקס שהסתיימה לא מזמן)

אבל נראה. אם אתה אומר שזה ספר נפרד, אז יש מצב שאתן לו צ'אנס. תמיד סיקרנו אותי owlman וחבורתו.

ואל תדאג, אני לאט לאט לומד את מולי ויודע מה לקחת

אבל כן, מהרגע שהוא מדבר על דברים כמו "פרנסיס מנאפול" אז עדיף לאטום אוזניים, כי חבל וזה.

mulon1984

New member
אתם סתם מגזימים

אני מאוד עקבי ומאוד ישיר (מה שאי אפשר להגיד על מוריסון).

(מה שמזכיר לי ש)אני תמיד אומר שמוריסון הוא סופר מתנשא, פלצני, מוערך ייתר על המידה, והסיפורים שלו הם לא באמת מורכבים, אלא סיפורים בינוניים עמוסי סימבוליזם זול.
כהוכחה אפשר לראות כמה משעמם היה JLA: Earth 2 וכמה משובחת היתה האנימציה המבוססת עליו.

גם עם מנאפול העניין זהה: צייר בינוני עם סגנון משעמם. לא עושים לו אינק כי זה בזבוז כסף לעשות אינק על אומנות כזו בינונית, אבל כולם חושבים שזה הופך אותו להו-כה-מגניב.

למעלה