רגעים מגניבים בקומיקס 1

spidey 82

New member
חשבתי שהכוונה של Guid

הייתה שאתה משבח את מנאפול.

במקרה הזה אני מסכים איתך.

mulon1984

New member
סדקים ראשונים בטרוייקה?

שמע, מסתבר שיש כאלה שחושבים שפרנסיס מנאפול הוא ממש טוב. אני אישית חושב שאנשים כאלו צריכים לעבור בדיקת ראיה או מבדקים נוירולוגים כדי להבין מה בדיוק הם מוצאים בציורים שלו.

mulon1984

New member
האדום עלה לך לראש

זה שאתה אדום לא הופך את פרנסיס מנאפול לצייר קומיקס ;)

Guid

New member
ועדיין,

אני מאוד נהנה מהאמנות שלו

אבל זה הרי עניין של טעם וריח. לדעתי הוא אחד מאמני הקומיקס הטובים ביותר שיצא לי לראות.

DARKSEID

New member
זה בסדר גמור

אפשר לתת לינק לאתר כמו CSBG. הקטע של 2-3 עמודים לא חקוק בסלע, אם יש לכם קטע של חמישה עמודים (לא יותר, כי אז זה כבר לא fair use) או אתם נותנים לינק לאתר לגיטימי, אין לי בעיה עם זה בכלל.

בקשר לearth two, גם אני כמו מולי
, לא התלהבתי ממנו בכלל ואהבתי את הסרט יותר. בכל מקרה סצינה נחמדה

עוד סצנה נחמדה מ earth two
http://mrdigressius.blogspot.co.il/2010/03/justice-league-crisis-on-two-earths.html

סטריפים של עמוד אחד נחשבים גם?

באופן כללי, כל עמוד RUFFERTO שסרג'יו ארגונס צייר אי פעם הם 'קטע'.
חלקם מתקשרים ישירות לחוברת ה GROO שבגב שלה הם מופיעים.
אחרים, פשוט מצחיקים בגלל האופן שבו נבנה הפאנץ' שלהם שלעיתים מנוגד לחלוטין לשכל הישר (למשל בנושא טיימינג, גדלי פריימים וכד').
אז בחרתי אחד מקרי - אבל באמת יש מאות כאלו...
זה ספציפית מהתקופה של GROO ב-EPIC. איזור החוברת ה-100-120 שכזו. אבל אל תיקחו אותי במילה, זה יושב על המחשב שלי בתיקיה עם עוד אחרים מהם בלי ציון גליון מפורש.

Guid

New member
גדול!

יש לך אפשרות לגלות לי (אפילו במסר) איפה אפשר למצוא עוד כאלו?

מה זאת אומרת?

בעמוד האחורי של חוברות Groo the Wanderer מהתקופה של EPIC/MARVEL. זה לא סוד ואפילו (אני חושב אבל לא בטוח) שמארוול הוציאו גם אסופה רק של סטריפים של רופרטו.

nick at noon

New member
Runaways

הפאנישר פוגש את הראנאוויז.
ומולי לומדת כיצד להבחין למי יש כוחות על.

nick at noon

New member
את זה כתב

ג'וס ווידון (אוונג'רס בקולנוע), שכתב 6 חוברות של הסדרה.
אבל עד כמה שאני אוהב את ג'וס בראנאוויז אני מעדיף את מי שיצר את הסדרה והדמויות, בריאן ק. ווהן. ג'וס פשוט המשיך את דרכו.
הוא כתב את הקטע הזה למשל שיכלתי לשים במקומו.

אני נשבע שיש בסדרה הרבה יותר מילדה קטנה מרביצה לגיבורים ידועים. למעשה זה די נדיר, זה פשוט נורא מצחיק אותי.

למעלה