רגע את אריאל כבשו ב-48´....

או סוף סוף כתבת את זה...

אכן כבשנו את השטחים בשנת 67´ מלחמת ששת הימים, זה לא שטח שלנו כבשנו אותו. מה שכובשים צריכים להחזיר, מילא אם היית אומרת לי שהשטחים הללו הם שלנו. אבל אתה בעצמך אמרת שכבשנו אותם, אז אין פה יותר מה להתווכח.

LittleBigGirl

New member
צהוב,

אני לא יודעת אם שמת לב, אבל הכותרת של הפורום זה פורום "אריאל"! לא פורום "שמאלנים יפי נפש שאף פעם לא גרו פה וחושבים שצריך לפנות את כל מי שלא גר בתל אביב"! אז די עם הפוליטיקה, אנחנו גרים פה כי אנחנו רוצים לגור פה, והסיכוי שיפנו אותנו הוא אפסי. אז די! מה גם שהרוב פה זה בני נוער, ולא ממש מעניין אותנו השטויות שיש לך לומר. אז פנה את עצמך בבקש מהשטח שלנו! שמיניסטים שולטים! ליטלביג

LittleBigGirl...

זה שאת כותבת לי יפה נפש זאת ברכה, רואים כמה שאת דפוקה בשכל. דבר שני, אני לא ישאל אותך מה לכתוב בפורום הזה, אני כותב מה שעולה לי לראש שקשור לאריאל. דבר שלישי,מה קשור ת"א?? טוב שלא אמרת לי חיפה.

LittleBigGirl

New member
אם מדברים על דפיקות...

תקשיב לי יא חתיכת %$$^&$ קטן שלא מעניין אף אחד- פה זה פורום של אריאלים! אנשים שגרים או אוהבים את אריאל, לא אנשים שרוצים שיפנו אותה! תחשוב רגע, אם היו מפנים את כל הישובים שנמצאים בשטח שהוא "כבוש" ישראל הייתה באמת מצטמצת לשטח של ת"א. נו ואולי חיפה. אז אם אין לך משהו חיובי לומר, פשוט אל תגיד, כי כל חברי הפורום בקיאים בקטע הפוליטי שקשור לאריאל הרבה יותר טוב ממך, וכמו שכבר אמרו לפני- פשוט יאכלו אותך בלי מלח! אז לך תשעמם אנשים אחרים עם הדעות שלך, טוב?

LittleBigGirl...

את ממשיכה עם הטמטום שלך, אני מעדיף לא להגיב לטמטום שאתה מראה בפורום זה. וגם מתוך זלזול אליך.

יקירה

ברמה בה את מתבטאת ומפגינה את דיעותיך על שמאלני ודעותיו את לא מציגה את עצמך באור כזה חיובי. אני לא יודע אם יש מקום בפורום על עיר לפוליטיקה, אבל יש באמת את העניין שאריאל היא די התנחלות. בלופ. מה לעשות, זאת האמת, אני חושב שמכיוון שהמנהל לא מחק את הדיונים הפוליטיים בפורום זה בסדר מצידו, עיר במחלוקת...
בקנה ובנות בצריח

תעשה לי טובה בלאט!

תסתכל שנייה על הודעות של צהוב בנשמה, ותגיד לי אתה: זאת רמה? מי התחיל עם הקללות? הוא מי בא לפה לעורר פרובוקציות מיותרות ולא שייכות? הוא אז מה היא אשמה? אריאל היא התנחלות בדיוק כמו שרמת אביב ג´ היא התנחלות שהוקמה על שטח פלסטיני כבוש, אשר תושביו סולקו מבתיהם בשנת 1948 אז תפסיק להיות חד-צדדי עיר במחלוקת? לא נראה לי, כי לפי הדגם הזה- למעלה מ-50% מהארץ הם במחלוקת, מאחר ובמלחמת השחרור כבשנו שטחים שלא היו מיועדים לנו כלל וכלל עפ"י תכנית החלוקה של האו"ם. אתה יודע מה במחלוקת? מה שאתה וצהוב בנשמה עושים פה הפורום לא נועד לכם אז פשוט תלכו מפה לפני שנתלונן על שניכם בפני הנהלת תפוז אתם החוליה החלשה. שלום.

אתה יותר ממוזמן

לפנות להנהלת תפוז, תגיד להם ששרימפי, מנהל כמה פורומים בתפוז, כתב שלדעתו לרדת אחד על השני זה חוסר רמה. אני לא מדבר על צהוב, כי הרמה שלו(והוא יסלח לי אני מקווה) לא בשמיים, אפשר לראות זאת באקטואליה לנוער אבל התגובה לו היתה מיותרת ומגעילה לחלוטין!

חוץ

מזה אם ניסית להוציא ממני את המילה כיבוש תוך כדי עובדה מוטעית מראה כמה אתם חלשי אופי!!!!! מנסים להשיג תמיכה מפליטות פה של ימנים כי אצלכם השמאל מת!!!! אז במקום להשתעמם ככה לך תשחק בביצים או משהו!!! אני מוכן להתערב איתך שלא ידעת שאריאל הוקמה לאחר מלחמת ששת הימים!!!

מולדת רואים שהשכל שלך נמצא ב...

בתחת. אתה כותב מהבטן למה כי אין לך שכל, אפילו לא טיפה. לא אכפת לי מתי אריאל הוקמה, יכול להיות שזה היה כפר ערבי, לאחר שאנחנו כבשנו את הכפר הפכנו את זה לעיר שקוראים לה "אריאל".

עובדה

אריאל הוקמה בסוף שנות ה-70, על הר ריק ושומם. הערבים לא הצליחו לגדל כאן כלום, לכן נטשו את ההר וכינו אותו הר המוות. ראשוני המתיישבים, ובראשם רון נחמן ראש העיר, הגיעו לכאן והפריחו את השממה, איך שאומרים. לא גירשנו מכאן אף ערבי, לכן לא נתפנה. דרך אגב, אם אנחנו בקטע של לגרש ערבים, למה לא לפנות 82 קיבוצים של השומר הצעיר שהוקמו על אדמות פלסטיניות שתושביהן גורשו\ברחו עם הגעת הכוחות היהודיים בשנת 1948, מתחסד קטן ומסריח שלי?

Eshedl

New member
תקראו ותדעו...

את אריאל לא כבשו! את השטח (e.g. ההר המסכן של אריאל) קנו מהערבים. אז אם הם רוצים בחזרה את אריאל, שיקנו את השטח מאיתנו.

Sound20

New member
ועוד...

גם אם נחזיר את ההר הזה הערבים לא יגורו פה כי גם לפני הם לא גרו פה!!! מסיבה אחת פשוטה הם מאמינים כי ההר הזה הוא מקולל והם מכנין אותו גם הר המוות!! אז אולי אתה צהוב פשוט תלך וזהו... תלך!!!!!!!!! בנתיים השמאל גרם לכל הבלאגן אז אתה סתם חרא שמאמין למה שאומרים לך ולא מסתכל על המציאות יופי מטומטם??? יופי!!!!!!!!!

Black Shark

New member
אם אני לא טועה אז גם את............

ירושלים כבשו ב-67´,אז לפי מה שאתה אומר צריך להחזיר גם את ירושלים. וכשחושבים על זה אז צריך להחזיר גם את החרמון ורמת הגולן. מה אתה אומר על זה?

אתה לא טועה...

אכן ירושלים המזרחית היא כבושה, מה לעשות זאת המציאות. רגע שאני אבין, אתה טוען שזאת חלק מהבירה של המדינה שלך?!? אם ירושלים המזרחית חלק מהבירה שלנו, אז למה ישראלים לא מטיילים שם?? אהה נכון יש כאלה שמטיילים שם, אבל עם אבטחה חבל על הזמן. לפחות 20 מאבטחים, בכדי להבטיח את המטיילים. אתה ראית פעם בלונדון מטיילים שרוצים לטייל במזרח לונדון ובכדי לטייל הם צריכים אבטחה כבדה?!? אני לא שמעתי בחיים על כזה דבר, אולי אתה שמעת. מה שבעצם אני מנסה להגיד לך זה שמזרח ירושלים היא פלסטינית לכל דבר. רוב האוכלוסיה שם הם פלסטינים, רק לפני כמה שבועות תפסו במזרח ירושלים חוליה שרצחה עשרות ישראלים. אז אתה אומר שמזרח ירושלים היא ישראלית?!? רוב ירושלים כן, מזרח ירושלים לא !! תראה בסרטים, כבשו את ירושלים המזרחית ב-67´. תקרא ספרים, על מלחמת ששת הימים. יש ספר שסיימתי לקרוא לפני כמה ימים על מלחמת ששת הימים. אתה מוזמן לקרוא מה צה"ל כבש במלחמה הזאת.

למעלה