רגע את אריאל כבשו ב-48´....

Black Shark

New member
הם צריכים להגיד תודה שתנו להם.....

להישאר שם וגם לקבל תעודות כחולות וככה הם עוזרים למחבלים!!!

maximn

New member
אבל...

את שאר השטח של מדינת ישראל כבשנו בשנת 1948, לפי השיטה שאמרת, שצריך להחזיר את מה שנכבש, צריך לתת את כל המדינה הזאת לפלסטינאים. האם אתה חושב ככה???

Black Shark

New member
בטח!

צריך ללת להם הכל ולבקש מהם רשות להישאר פה ולחיות..........

אבל.....

יש בשטחים כיום 3 וחצי מיליון פלסטינים, מה תעשה איתם תגיד לי?!? אולי תבנה תאי גזים ותשמיד אותם, בדיוק כמו שהאנצים עשו לנו. אולי תעשה לנו טרנספר, בדיוק כמו שהאנצים עשו לחלק מיהודי אירופה. אולי יש לך עוד רעיונות נאצים, אני אשמח לשמוע. אומנם אתה צודק 48´ הם גם שטחים כבושים, כל הארץ הזאת כבושה. בעצם מאות בשנים הערבים חיו כאן בשקט כמעט ללא יהודים, רק מ-1882 החלה העליה הראשונה. עד העליה החמישית הרוב בארץ היו ערבים, ומהעליה החמישית מאזן הכוחות התאזן. עד 48´, וב-48´ האו"ם החליט להקים מדינה יהודית בא"י. אבל הייתה מלחמה וכבשנו שטחים, האו"ם לא דורש שנחזיר להם את השטחים שכבשנו ב-48´. העולם בסה"כ דורש שנחזיר להם את שטחי 67´ בכדי שהם יקימו מדינה פלסטינית עצמאית. מה לעשות לא מדובר בעשרות אלפי בני אדם, מדובר במליוני בני אדם. ולכן העולם דורש שמדינה פלסטינית תקום. מזל שרוב האזרחים בארץ מבינים שאין פתרון אחר לבעיית הפלסטינים אלא רק להקים להם מדינה. שהם יחיו בארץ שלהם אף אחד לא יציק להם והם לא יציקו לנו. זה שאתה לא רוצה שתקום מדינה פלסטינית זה מראה רק שאתה לא רוצה שלום. תמשיך עם הדעות שלך תגיע מאוד רחוק.

אתה מתחמק, עדיין לא ענית

תסתכל כמה שורות למעלה, על ההודעה "עובדה" למה אתה לא עונה על זה? קשה לך להודות בטעותך?

maximn

New member
אבל... (המשך)

נתחיל מזה שלפלסטינאים יש מדינה - מדינת ירדן! את ה 3.5 מליון פלסטינאים, אני יעביר לירדן, ויתן להם פיצויים. אם היטלר היה מעביר מליוני יהודים לא"י, רק הייתי אומר לו תודה רבה! אתה צודק, הערבים חיו כאן לפני מאות שנים מאות שנים, אבל היהודים חיו כאן לפני אלפי שנים עד שהוגלו, איך אתה קובע של מי הארץ הזאת? מאיזה נק´ בהסטוריה אתה מתחיל להסתכל? ואם תגיד לי שמי שחי כאן לפני מאות שנים צריך להשאר כאן, גם בשטחים שנכבשו ב 1948 חיו ערבים רבים, למה אותם לא להחזיר. ואם כבר נוגעים באריאל, איפה שנמצאת אריאל מעולם לא חיו ערבים! לעומת זאת למשל רמת-אביב נבנתה על שיח-מוניס, ועוד הרבה ערים יהודיות בנויות במקומות שגרו שם ערבים שגורשו ב1948. אז אם כבר לתת להם משהו, זה את רמת-אביב ואת המקומות האחרים שנבנו על בתים של ערבים ולא את אריאל שבמרקום בו היא נמצאת מעולם לא חיו ערבים. אני לא יודע למה האו"ם לא דורש שנחזיר את השטחים שנכבשו ב 48 אלא רק את אלו שנכבשו בשנת 67(נראה לי בגלל שחלק מהיהודים עצמם מסכים לתת את השטחים שנכבשו ב 67). ואם כבר, השטח נכבש ממדינת ירדן, לא משום מדינת פלסטין, אז אם כבר, צריך לתת את השטח הזה לירדנים, ושהם יטפלו בבעית הפלסטינים! דרך אגב, מה דעתך על השטחים שנכבשו ב67 חוץ מיש"ע (רמת הגולן), אותם גם צריך לתת? אם כן, למי, לסורים או לפלסטינים?? זה קל להגיד "לתת להם מדינה שאף אחד לא יציק להם ושהם לא יציקו לנו", אבל למה אתה כל כך בטוח שזה מה שיקרה? כשתיהיה להם מדינה יהיה להם צבא, חיל אויר, טנקים, תותחים, יוכלו לכרות בריתות עם מדינות עוינות דוגמאת עיראק, ואז הסקאדים של סאדאם ישוגרו אלינו מהמדינה הפלסטינית שלידינו ולא ממאות קילומטרים מעירק. תוך עשרות שנים הם יהיו יותר מאיתנו מבחינה דמוגרפית. אני חוזר שוב, אין צורך להקים להם מדינה. כבר יש להם - מדינת ירדן! מקסים.

מדוייק

בירדן- 70% מהתושבים הם פלסטינים בקו אוירי, המרחק בין הקו הירוק לת"א הוא כ-30 ק"מ צהוב בנשמה, האם אתה מוכן, בהנחה ואתה גר בת"א, שתוקם מדינה פלסטינית שתשב 30 ק"מ מזרחה לך, מדינה עויינת, שמשאירה לנו רצף טריטוריאלי בעל עובי של 30 ק"מ בלבד? (המרחק המפריד בין המדינה הזאת ובין הים יהיה 30 ק"מ בלבד) ואל תגיד שהמדינה הזאת לא תהיה עויינת, כבר ראינו, ואנחנו עדיין רואים, את הפגנות התמיכה שלהם בסדאם, הפגנות המונות עשרות אלפי אנשים כל אחת.

אבל.....

הפלסטינים לא רוצים לעבור לירדן, אתה לא יכול להתייחס אליהם כאל חיות ששאר העולם מתייחס אליהם כבני אדם. הם לא רוצים את ירדן, הם רוצים להקים מדינה פלסטינית איפה שהם כיום. נראה אותך מנסה להעביר משפחה פלסטינית אחת בכוח לירדן. קודם כל ירדן לא רוצה לקבלם, יש לנו יחסים טובים עם הירדנים, שרון לא ירצה לקלקל זאת. דבר שני,תנסה כאמור להעביר משפחה פלסטינית אחת. אם כעבור 24 שעות לא ישלחו כוחות בינלאומים לשטחים, שזה הדבר האחרון ששרון רוצה, אל תקרא לי שמאלני. כבר הרבה זמן הפלסטינית רוצים במקום צה"ל כוחות של האו"ם שיהיו בשטחים, אבל שרון מתנגד לזה בתוקף. זה יכול רק להזיק לנו, הפלסטינים מחפשים סיבה. אם רק תנסה בכוח להעביר משפחה אחת !! העולם כבר ימצא את הסיבה וישלחו לכאן גם אם לא נרצה, כוחות שישמרו בשטחים. "ישמרו" כן, כולם יודעים ואפילו השגריר האמריקאי באו"ם יודע. שהאו"ם הוא ארגון חד צדדי שנוטה לטובת הערבים. לכן זה יזיק לנו מאוד, שלא לדבר על הסנקציות הכלכליות שמדינות ערב עלולים להפיל עלינו. זה מה שאנחנו צריכים עכשיו?!? תגיד לי אתה. זה מה שהמדינה צריכה עכשיו, לא מספיק צרות יש לנו. תלמד לקבל את הפלסטינים כבני אדם, תפסיק לשנוא אותם. אם כל בן אדם יפסיק לשנוא, העולם יהיה מושלם. לא מבקש הרבה, רק שכל בן אדם יפסיק לשנוא. אחר כך אתה מתפלא למה הם שונאים אותנו ולמה יש בצד שלהם הסתה, תראה אתה בעצמך שונא אותם אז מה יש פה לדבר?!? 2. היטלר התחיל להעביר כמה אלפי יהודים בכוח לערים באירופה. אבל הבעיה אותה בעיה של הפלסטינים, שאף מדינה לא רצתה לקבל את היהודים. לכן היטלר הפסיק לעשות טרנספר ואז חשב על רעיון "הפתרון הסופי". איי תשמע, בוא ננסה את הרעיון הזה נראה לי רעיון לא רע. אם כבר אתה מדבר על טרנספר תעבור לשלב הבא. 3. הנה אתה כתבת בעצמך שהערבים היו פה ואנחנו {העם היהודי} עלה מהגולה והתיישב בא"י. אפשר להגיד שלקחנו מהם את המדינה, אבל מה לעשות שאנחנו צריכים גם מדינה, וגם הם צריכים מדינה. אז במקום ללכת עם הראש בקיר ולהחזיר את ההיסטוריה 2000 3000 שנה אחורה, אפשר להתפשר על שטחי 67´, לא יקרה כלום אם נחזיר להם את השטחים הללו. גם יהיה שקט, וגם תקום להם מדינה. העולם ירד מאיתנו סוף סוף, ואם הם ימשיכו לתקוף אותנו. העולם יראה מי האשם האמיתי במצב, הם יראו שיש להם מדינה ובכל זאת הם ממשיכים בטרור. אז חבל להם על הזמן הייתי אומר, העולם יכנס בהם חזק. והפלסטינים צריכים את העולם כמעט כמונו. 4. אז אתה בעצם כותב ואני מצטט,"אז אם כבר, צריך לתת את השטח הזה לירדנים, ושהם יטפלו בבעית הפלסטינים!". אני חושב שהפלסטינים לא יתנגדו אם ניתן ישירות את השטחים שכבשנו מהם לפלסטינים. הם דווקא ישמחו מאוד שהפלסטינים יקבלו את שטחם. 5. מה אתה כל כך מודאג אם יקום צבא פלסטיני?!? עשרות בשנים היה צבא ירדני איפה שהפלסטינים כיום. וצה"ל הסתדר איתו טוב מאוד, אז אתה דואג שלפלסטינים תקום צבא?!? צה"ל כבר הסתדר עם הבעיה הזאת, אם אכן יקום צבא לפלסטינים. אבל בחייך התירוץ הזה ואני שוב מצטט,"כשתיהיה להם מדינה יהיה להם צבא, חיל אויר, טנקים, תותחים, יוכלו לכרות בריתות עם מדינות עוינות דוגמאת עיראק". צה"ל הוא צבא חזק, ואם אכן יקום צבא לפלסטינים יעשו הסכם באו"ם שהצבא הפלסטיני יהיה צבא כמו צבא גרמניה. צבא גרמניה כיום אם לא ידעת הוא צבא לא למתקפה אלא רק להגנה. לאחר מלחמת העולם השנייה אסרו על הגרמנים להקים צבא התקפי אלא רק הגנתי. אותו דבר יעשו עם הפלסטינים. 6. לסיכום אפשר להגיד שאין לך פתרונות, אתה תומך בטרנפספר לירן ומחפש לי תירוצים למה לא צריך להקים מדינה פלסטינית. הסברתי את עצמי טוב מאוד למה טרנספר הוא רעיון לא מעשי, ואם אתה צריך כמו שאר הימנים בכמה פורומים. אני אכתוב זאת שוב ושוב ושוב... עד שזה יכנס לך לראש.

maximn

New member
תענה על השאלה שבסוף

כתבת לי תגובה ארוכה מאד, אני אנסה לקצר בתגובה שלי כי אני עייף עכשיו. 1. הפלסטינים לא רוצים לעבור לירדן, גם היהודים לא רוצים לעזוב את המקום שבו הם גרים. למה לדעתך היהודים צריכים לעזוב? גם ככה לא אוהבים אותנו בעולם, זה לא ישנה הרבה. הירדנים לא מוכנים לקבל אותם, למה אנחנו צריכים? כאשר הפלסטינים עשו בעיות לירדנים, הירדנים טיפלו בהם טוב מאד(ספטמבר השחור). לא שנאתי אותם עד שהם התחילו להרוג לנו מאות אזרחים וחיילים. אתה מצפה שאחרי זה אני יאהב אותם??? 2. נכון, אף אחד לא רוצה אותם, למה אנחנו צריכים להתעסק איתם? כי הם פה?!?? 3. למה דווקא שטחי 67? למה נראה לך שהם יסכימו? אש"ף- ארגון שחרור פלסטין שערפאת עומד בראשו הוקם לפני 67(לא זוכר איזה שנה בדיוק). אז איזה שטחים הם רוצים שלחרר!??! את מה שכבשנו ב 1948! אבל הם עושים את זה חכם, צעד אחרי צעד. קודם 67 אחרי זה ירצו 48. 4. אני אומר את זה באופן תיאורטי, לא שאני מתכוון לתת שטחים לירדן. אבל אם תתן את השטח לפלסטינים, יקרה מה שאמרתי ב 5. 5. חוץ מזה שיהיה להם צבא, הם יוכלו לממש את זכות השיבה שלהם ולהביא לכאן עוד מליוני ערבים, ואז הם יטענו שאין להם מספיק מקום ושהם רוצים גם את השטחים מ 48. ואני לא סומך על האו"ם שישגיח על הצבא של הפלסטינאים. היה צבא ירדני והתמודדנו איתו, אתה רוצה לנסות עכשיו אם הצבא שלנו יכול גם על הפלסטינאים? וגם אם כן, זה יעלה לנו בהרבה הרוגים. 6. יש לי פתרון - הטרנספר! אתה לא עונה לי על שאלה אחת עקרונית ששאלתי אותך. ערים רבות בישראל בנויות על מקומות שבהם גרו בעבר ערבים וגורשו ב1948, לדוגמא רמת-אביב בנויה על הכפר שיח-מוניס. במקום שבו בנויה אריאל מעולם לא גרו ערבים. למה לדעתך צריך לתת לפלסטינאים את אריאל ולא לתת להם את רמת-אביב? אני רואה שלא כל כך הצלחתי לקצר כמו שרציתי בהתחלה. אני חושה שאולי כדאי שנדבר על זה בצ´ט איזה פעם. יבואו אנשים מהצד שלך ומהצד שלי ונדבר. מקסים.

עניתי לך על השאלה שבסוף....

1. הפלסטינים לא רוצים לעבור לירדן כי ירדן לא המדינה שלהם, הם רוצים להשאר בשטחים שלהם. לעומת זאת המתנחלים פלשו בשנים האחרונות אל תוך השטחים של הפלסטינים, והחליטו ששם יוקם ביתם. מה שהם רק לא מבינים זה, שאת השטחים שעליהם הם מתנחלים כיום צה"ל כבש !! זה לא היה שטח של מדינת ישראל, זה היה שטח של הערבים מלכתחילה. צה"ל כבש את השטח הזה, וכיום מתנחלים שם יהודים. אבל לתקופת זמן קצרה, הסעיף הראשון שיהיה במשא ומתן עם הפלסטינים זה לפנות את המתנחלים. ישר הסעיף הראשון זה יופיע, לא יהיה לשרון או לראש ממשלה אחר ברירה. אלא לפנות את המתנחלים. המתנחלים צריכים לעזוב את השטחים שהם כובשים ולחזור לא"י. פה הבית שלהם לא שם סביב ערים וכפרים פלסטינים. 2. לא כתבתי לך שתאהב אותם, כתבתי לך שאל תצפה מהם שהם יאהבו אותך כל עוד הם חיים תחת כיבוש יום יומי. 3. ארגוני הטרור רוצים את שטחי 48´, אבל אתה לא מבין שאנחנו נלחמים נגד עם שרוצה עצמאות?!? העולם רואה צבא,טנקים,מסוקים חיילים קרבים עם נשק. בין אוכלוסיה ענייה רעבה ללחם שרק רוצה עצמאות. אתה לא מבין שהם זכאים לעצמאות, אז שתקום להם המדינה ושיהיה להם כבר את העצמאות, הם לא ידרשו עוד. ואם הם ידרשו הם לא יקבלו, מה הם יעשו יפתחו שוב באינטפאדה?!? אז הם יפתחו, אבל הפעם העולם לא יראה אותם אוכלוסיה מסכנה שסובלת מכיבוש צבאי. הפעם העולם יראה שיש להם מדינה ובכל זאת הם תוקפים אותנו. ואז חבל להם על הזמן, העולם יטיל עליהם סנקציות כלכליות ויקשה על הפלסטינים כמו שהאו"ם מקשה על עירק. מדינה שמפעילה טרור, אתה יודע איזה פשע זה? אין הם יצטערו על היום שהם נולדו אם אכן לאחר שתקום המדינה שלהם הם ימשיכו בטרור. 4. אתה לא מבין לאחר עשרות שנים של טרור יום יומי האו"ם ובראשה נשיא ארה"ב לא יאשרו לפלסטינים להקים צבא. יאסרו להם זאת בכל תוקף, לא טנק ולא מסוק ולא ג´יפ צבאי. לא יהיה להם צבא, לכן את התירוץ הזה תמחוק מרשימת התירוצים שלך. אתה מחפש כל כך הרבה תירוצים העיקר שלא תקום מדינה פלסטינית, אתה מעדיף שטחים על חיי אדם תתביש לך. אם היה הסכם שלום והייתה כבר קמה מדינה פלסטינית, הפלסטינים לא היו ממשיכים להלחם בנו. למה כי הם זכו לחירות שלהם. אולי החמאס ינסה להמשיך, אבל במקודם או במאוחר העם הפלסטיני יעצור אותו. כי מה שהעם הפלסטיני רוצה באמת זה עצמאות ואת החירות שלו. שאכן מגיע להם, הם בסה"כ בני אדם כמוני כמוך. 5. פתרון הטרנספר?? זה הפתרון שלך,אהה הבנתי. אז תענה לי על השאלות הבאות: א. אם הפלסטינים לא ירצו להתנפות איך תפנה אותם?!? ב. באו"ם טרנספר נחשב כפשע, אתה רוצה שאת קציני צה"ל ואת ראש הממשלה אריאל שרון יקחו למשפטו בהאג?!? ג. איך אתה תבצע טרנספר אם העולם לא מאשר זאת?!? 6. והנה עכשיו אני עונה לך על השאלה: מה זה התנחלות אתה יודע?!? התנחלות לא חייבת להקרא רק אם שם היה כפר או עיר ערבית. התנחלות זה שבאו יהודים והקימו התנחלויות מעבר לקו הירוק. רמת אביב לא נחשבת מעבר לקו הירוק, מעבר לקו הירוק הכוונה מה שצה"ל כבש במלחמת ששת הימים 67´. גם לא ת"א וגם לא הרצליה, רק מה שצה"ל כבש ב-67´. אז יכול להיות שבאריאל לא היה כפר ולא עיר ערבית, אבל אלא היו שטחי הפלסטינים. זה כמו שאני אכתוב לך, שבנגב יש שטחים לא מאוכלסים אז השטחים הללו לא שייכים אלינו. למה כי אין שם שום עיר או ישוב יהודי. סתם מקום שומם, זה נראה לך ריאלי?!? אומנם אריאל הייתה שוממת מאדם, אומנם לאחר כיבוש צה"ל באו יהודים והקימו שם עיר. לכן זאת התנחלות לכל דבר.

maximn

New member
אבל....(המשך להמשך)

תראה, אין לי כח שוב לכתוב לך תגובה ארוכה, ואז אתה תענה לי עוד יותר ארוכה, ואז אני יענה לך עוד יותר וכו´.... אם אתה רוצה, אני אשמח עם נקבע זמן ונדבר בצ´ט, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי. הבנתי למה אתה רוצה לפנות את אריאל, לא הבנתי למה אתה רוצה לפנות את רמת-אביב? מקסים.

אבל...... המשך להמשך להמשך להמשך...

בוא נדבר בצאט הכי טוב, תשמע אל תחשוב שאני אוהב את הפלסטינים כי אני גם לא אוהב אותם, אבל אני גם לא שונא אותם. יעני אין לי שינאה שחלקם מהפלסטינים,וחלק מהציבור ההישראלי רוכשים אחד לשני. אני רק רואה את המציאות ומנסה למצוא למצב פתרון הכי נורמלי. לא טרנספר ולא להשמיד אותם, פשוט להקים להם מדינה. גם אם השטחים הללו לא היו שלהם הייתי בעד שהם יקימו מדינה, כי במקום כיום יש 3 וחצי מיליון בני אדם ואין מה לעשות איתם, לכן עדיף שהם יקימו מדינה. אבל השטחים הם שלהם, כך שאין בכלל ויכוח אם הם צריכים להקים מדינה או לא. כבשנו אותם צריכים להחזיר. 2. למה כן צריכים לפנות את רמת אביב?!? רמת אביב בתוך א"י, כפי שאמרתי בתוך הקו הירוק. מה שבתוך הקו הירוק אין בכלל מה להתווכח. אלא שטחים של מדינת ישראל, מה שמעבר. אפשר בהחלט לוותר עליהם לטובת הפלסטינים. כי אלא שטחים שלהם, הקטע שאני לא מבין מה אתה מעלה לי פתאום את רמת אביב? אתה לא רוצה להחזיר לפלסטינים את השטחים שלהם, אבל את רמת אביב אתה מעלה יעני אתה רוצה להחזיר להם את השטח הזה. רמת אביב תשכח מזה, אני מדבר איתך על השטחים שמעבר לקו הירוק, שטחים שעליהם בעצם הוויכוח. אף אחד לא מדבר על השטחים בתוך הקו הירוק, אפילו לא השמאלני הקיצוני ביותר.

maximn

New member
רמת-אביב

אבל רמת אביב נבנתה על שיח-מוניס, שם גרו ערבים מאות שנים לפני שגורשו. למה אין ויכוח על זה? למה לדעתך לא צריך לתת להם את זה? הרי אנחנו ממש חוצפנים! גירשנו אותם ועוד בנינו על בתיהם בתים של יהודים. זה הרי שטח של הפלסטינאים.

קודם כל...

אינך יכול לקבוע כי הפלסטינים אינם רוצים לעבור מפה.... העובדות בשטח מדברות בעד עצמן......כל יום ישנן פניות חדשות הנעשות ע"י פלסטינים ממזרי ירושלים ויש"ע להיות ברשימה העברות....זה מגיע לדרגות כאלה שהופץ כרוז במזרח ירושלים הקורא לאוכלוסייה שם להירשם ברשימות הטרנספר..... תראה...אתה אומר שהאו"ם מצדד לערבים....אני לא רואה כל כך מה ההבדל בינך לבין האו"ם... אתה מוכן לוותר על כך הרבה דברים בשביל השלום אבל אינך חושב פעמיים על מה אתה מוותר..... חוץ מפגיעה בטריטוריה של המדינה אתה פוגע במערך האסטרטגי של המדינה בכך שאתה מפקיר לידי האוייב את יש"ע...זזוהי לידיעתך נקודת יתרון שלנו עליהם....אם אתה מוותר על זה,אתה בעצם מוותר על העיניים של המדינה...... לסיכום אתה מוכן לוותר ולהכנע ללחצי העולם ומדינות ערב...מצטער אחי זה לא אמרו להיות ככה... בזמן שאתה מוותר כוח ההתרעה של ישראל הולך ופחת..מדינות ערב מתחילות להבין שאנחנו די פגיעים וינסו הכל כדי להביא להשמדתנו הסופית....אבל אתה כל כך בטוח שזה ממש מוציא אותי מכליי שאם נוותר הכל יהיה טוב ושקט.... מאות שנים של מלחמות אינן יכולות להסתיים ב-5 דקות של חתימה על הסכם שניתן להפרה בידי חיות האדם האלה.... אנא אני מבקש ממך תהיה ער למתרחש....אנו חייבים להיות מאוחדים אנחנו יהודים לנו אין לאן ללכת....הכלנו כבר 2000 שנה ולדעתי זה די והותר...

ראשית כל.....

יש 3 וחצי מיליון פלסטינים בשטחים חוץ מזה יש עוד עשרות אלפי פלסטינים במזרח ירושלים, אתה מדבר איתי כל כמה עשרות פלסטינים שרוצים לעזוב. גם אם היו עשרות אלפי פלסטינים שהיו רוצים לעזוב עדין היו כמה מליוני פלסטינים שלא היה מה לעשות איתם. לכן אני תומך במדינה פלסטינית, תבין גם הערבים מתרבים כמו עכברים. עוד 10 שנים הם יכפילו את כמות האוכלוסין שלהם. צריכים עכשיו להקים להם מדינה ולהקים גדר הפרדה, הם ימשיכו לבנות בתים,כפרים עד שזה יהפוך לערים פלסטיניות חדשות. עכשיו צריכים להרים גדר הפרדה בכדי למנוע את ההתפשטות שלהם לכיוון שלנו. עוד כמה שנים זה כבר יהיה קשה להרים את הגדר משום שאנחנו יכולים להגיע למצב אבסורטי, שהבתים שלהם יהיו כמה מטרים מת"א. ואת זה צריכים למנוע כבר מעכשיו !! לשים להם גבול ולהגיד להם עד כאן !! 2. ההבדל ביני לבין האו"ם זה שהאו"ם קובע מה שיהיה ואני לא. מבין אם הייתי קובע מה שיהיה כבר מזמן היה שלום באזור וכבר מזמן כל המחבלים היו מתים. לא הייתי כמו קופי ענאן המפגר הזה מנהל דברים לאט לאט. עד שהוא זז כבר עוברים כמה שנים טובות. צריכים להחליף אותו למישהו שיפעל יותר מהר ושידע להנהיג את האו"ם, ושלא יהיה חד צדדי לטובת הערבים. שיהיה נטרלי ויהיה אמיתי ולא צבוע. שיש פיגוע שיאשים את הפלסטינים בפיגועים, ושלא יאשים את ישראל בכיבוש. 3. אני פוגע בטריטוריה של המדינה או המתנחלים?!? תראה כמה שאתה צבוע, במקום שתכתוב את האמת אתה מעדיף להסתיר את האמת ולתקוף אותי. אתה יודע שאם לא היו מתנחלים העולם לא היה מאשים אותנו בכיבוש. אתה יודע שאם לא היו מתנחלים המחבלים לא היו חודרים חופשי על הבר לתוך הארץ. כמו ברצועת עזה, ששמו כבר ממזמן גדר הפרדה, וכל כך הרבה פעמים צה"ל הצליח למנוע פיגועים מרצועת עזה. בזכות גדר ההפרדה שהוקמה במקום. אם לא היו מתנחלים היו מרימים ממזמן גדר שכזאת, בגללם המדינה תחת סכנה יום יומית. אתה לא מבין שהמתנחלים הם נזק למדינה?!? חוץ מזה שהם נזק הם גם פושעים, מקימים מאחזים לא חוקים. הם עוברים על החוק, איש שרוצח עושים לו משפט, איך שגונב עושים לו משפט, איש שעובר את המהירות המותרת נותנים לו קנס. אז למה מתנחלים שבונים מאחזים לא חוקים !! לא עושים להם משפט?!? הם הסכנה האמיתית לטריטוריה של מדינת ישראל, לא אני !! 4. אתה צריך להבין שיש כיום מליוני בני אדם שרוצים עצמאות שחיים תחת כיבוש יום יומי. ומה זה אומר כיבוש בוא אני אגדיר לך, צבא שמסתובב בין אזרחים ומנהל להם את חיי היום יום. ילד שרוצה ללכת לחבר לא יכול, אמא שרוצה לקחת את התינוק שלה לקופת חולים לא יכולה, איש שרוצה לצאת לעבודה צריך לחשוב פעמים לפני שהוא יוצא. החיים שלהם נהפכו לבלתי נסבלים, הם רוצים להפוך את החיים שלנו לאותו דבר והם מצליחים בכך !! צריכים להפסיק את הכיבוש כמה שיותר מהר, צריכים להוציא את הימנים הפנאטים {מתנחלים} מהשטחים הכבושים כמה שיותר מהר. צריך לנהל את המדינה כמו בני אדם, ולא כמו דפוקים. שרון נכשל,ביבי נכשל, רבין נרצח. אם רבין ז"ל היה חי כיום אני מאמין שכבר היה שלום ממזמן.

אתה מברבר באוויר, אבל עדיין לא

ענית על השאלה המרכזית: למה אתה רוצה לפנות את אריאל אם לא העפנו מפה אף ערבי? אתה מתעקש להתעלם מהשאלה הזו, אולי בגלל שאין לך תשובה עלייה. ודרך אגב, כשצה"ל בשטחים, הוא כן נותן לילד ללכת לחבר שלו. הפלסטינים לא כלואים בבית כל היום, להיפך. העוצר הוא רק בשעות הלילה.

ראשית כל....

יש 3 וחצי מיליון פלסטינים בשטחים חוץ מזה יש עוד עשרות אלפי פלסטינים במזרח ירושלים, אתה מדבר איתי כל כמה עשרות פלסטינים שרוצים לעזוב. גם אם היו עשרות אלפי פלסטינים שהיו רוצים לעזוב עדין היו כמה מליוני פלסטינים שלא היה מה לעשות איתם. לכן אני תומך במדינה פלסטינית, תבין גם הערבים מתרבים כמו עכברים. עוד 10 שנים הם יכפילו את כמות האוכלוסין שלהם. צריכים עכשיו להקים להם מדינה ולהקים גדר הפרדה, הם ימשיכו לבנות בתים,כפרים עד שזה יהפוך לערים פלסטיניות חדשות. עכשיו צריכים להרים גדר הפרדה בכדי למנוע את ההתפשטות שלהם לכיוון שלנו. עוד כמה שנים זה כבר יהיה קשה להרים את הגדר משום שאנחנו יכולים להגיע למצב אבסורטי, שהבתים שלהם יהיו כמה מטרים מת"א. ואת זה צריכים למנוע כבר מעכשיו !! לשים להם גבול ולהגיד להם עד כאן !! 2. ההבדל ביני לבין האו"ם זה שהאו"ם קובע מה שיהיה ואני לא. מבין אם הייתי קובע מה שיהיה כבר מזמן היה שלום באזור וכבר מזמן כל המחבלים היו מתים. לא הייתי כמו קופי ענאן המפגר הזה מנהל דברים לאט לאט. עד שהוא זז כבר עוברים כמה שנים טובות. צריכים להחליף אותו למישהו שיפעל יותר מהר ושידע להנהיג את האו"ם, ושלא יהיה חד צדדי לטובת הערבים. שיהיה נטרלי ויהיה אמיתי ולא צבוע. שיש פיגוע שיאשים את הפלסטינים בפיגועים, ושלא יאשים את ישראל בכיבוש. 3. אני פוגע בטריטוריה של המדינה או המתנחלים?!? תראה כמה שאתה צבוע, במקום שתכתוב את האמת אתה מעדיף להסתיר את האמת ולתקוף אותי. אתה יודע שאם לא היו מתנחלים העולם לא היה מאשים אותנו בכיבוש. אתה יודע שאם לא היו מתנחלים המחבלים לא היו חודרים חופשי על הבר לתוך הארץ. כמו ברצועת עזה, ששמו כבר ממזמן גדר הפרדה, וכל כך הרבה פעמים צה"ל הצליח למנוע פיגועים מרצועת עזה. בזכות גדר ההפרדה שהוקמה במקום. אם לא היו מתנחלים היו מרימים ממזמן גדר שכזאת, בגללם המדינה תחת סכנה יום יומית. אתה לא מבין שהמתנחלים הם נזק למדינה?!? חוץ מזה שהם נזק הם גם פושעים, מקימים מאחזים לא חוקים. הם עוברים על החוק, איש שרוצח עושים לו משפט, איך שגונב עושים לו משפט, איש שעובר את המהירות המותרת נותנים לו קנס. אז למה מתנחלים שבונים מאחזים לא חוקים !! לא עושים להם משפט?!? הם הסכנה האמיתית לטריטוריה של מדינת ישראל, לא אני !! 4. אתה צריך להבין שיש כיום מליוני בני אדם שרוצים עצמאות שחיים תחת כיבוש יום יומי. ומה זה אומר כיבוש בוא אני אגדיר לך, צבא שמסתובב בין אזרחים ומנהל להם את חיי היום יום. ילד שרוצה ללכת לחבר לא יכול, אמא שרוצה לקחת את התינוק שלה לקופת חולים לא יכולה, איש שרוצה לצאת לעבודה צריך לחשוב פעמים לפני שהוא יוצא. החיים שלהם נהפכו לבלתי נסבלים, הם רוצים להפוך את החיים שלנו לאותו דבר והם מצליחים בכך !! צריכים להפסיק את הכיבוש כמה שיותר מהר, צריכים להוציא את הימנים הפנאטים {מתנחלים} מהשטחים הכבושים כמה שיותר מהר. צריך לנהל את המדינה כמו בני אדם, ולא כמו דפוקים. שרון נכשל,ביבי נכשל, רבין נרצח. אם רבין ז"ל היה חי כיום אני מאמין שכבר היה שלום ממזמן.

שיגועים

New member
|חג שמח לאריאלים............

רציתי רק לשאול שאלה קטנה......
מי זה השמאלני המטומטם הזה שבא לפה ומדבר שטויות... יושב בבית ה"נחמד" שלו בתל אביב ומשחק אותה גבר... ולא מבין שאנחנו חיים את מה שהוא שומע בחדשות....... ולמה להחזיר רק את אריאל אחשלי אם אפשר להחזיר גם את ת"א ואת הבית שלך....... אהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! (מצטער על האיחור )

למעלה