אבל.....
הפלסטינים לא רוצים לעבור לירדן, אתה לא יכול להתייחס אליהם כאל חיות ששאר העולם מתייחס אליהם כבני אדם. הם לא רוצים את ירדן, הם רוצים להקים מדינה פלסטינית איפה שהם כיום. נראה אותך מנסה להעביר משפחה פלסטינית אחת בכוח לירדן. קודם כל ירדן לא רוצה לקבלם, יש לנו יחסים טובים עם הירדנים, שרון לא ירצה לקלקל זאת. דבר שני,תנסה כאמור להעביר משפחה פלסטינית אחת. אם כעבור 24 שעות לא ישלחו כוחות בינלאומים לשטחים, שזה הדבר האחרון ששרון רוצה, אל תקרא לי שמאלני. כבר הרבה זמן הפלסטינית רוצים במקום צה"ל כוחות של האו"ם שיהיו בשטחים, אבל שרון מתנגד לזה בתוקף. זה יכול רק להזיק לנו, הפלסטינים מחפשים סיבה. אם רק תנסה בכוח להעביר משפחה אחת !! העולם כבר ימצא את הסיבה וישלחו לכאן גם אם לא נרצה, כוחות שישמרו בשטחים. "ישמרו" כן, כולם יודעים ואפילו השגריר האמריקאי באו"ם יודע. שהאו"ם הוא ארגון חד צדדי שנוטה לטובת הערבים. לכן זה יזיק לנו מאוד, שלא לדבר על הסנקציות הכלכליות שמדינות ערב עלולים להפיל עלינו. זה מה שאנחנו צריכים עכשיו?!? תגיד לי אתה. זה מה שהמדינה צריכה עכשיו, לא מספיק צרות יש לנו. תלמד לקבל את הפלסטינים כבני אדם, תפסיק לשנוא אותם. אם כל בן אדם יפסיק לשנוא, העולם יהיה מושלם. לא מבקש הרבה, רק שכל בן אדם יפסיק לשנוא. אחר כך אתה מתפלא למה הם שונאים אותנו ולמה יש בצד שלהם הסתה, תראה אתה בעצמך שונא אותם אז מה יש פה לדבר?!? 2. היטלר התחיל להעביר כמה אלפי יהודים בכוח לערים באירופה. אבל הבעיה אותה בעיה של הפלסטינים, שאף מדינה לא רצתה לקבל את היהודים. לכן היטלר הפסיק לעשות טרנספר ואז חשב על רעיון "הפתרון הסופי". איי תשמע, בוא ננסה את הרעיון הזה נראה לי רעיון לא רע. אם כבר אתה מדבר על טרנספר תעבור לשלב הבא. 3. הנה אתה כתבת בעצמך שהערבים היו פה ואנחנו {העם היהודי} עלה מהגולה והתיישב בא"י. אפשר להגיד שלקחנו מהם את המדינה, אבל מה לעשות שאנחנו צריכים גם מדינה, וגם הם צריכים מדינה. אז במקום ללכת עם הראש בקיר ולהחזיר את ההיסטוריה 2000 3000 שנה אחורה, אפשר להתפשר על שטחי 67´, לא יקרה כלום אם נחזיר להם את השטחים הללו. גם יהיה שקט, וגם תקום להם מדינה. העולם ירד מאיתנו סוף סוף, ואם הם ימשיכו לתקוף אותנו. העולם יראה מי האשם האמיתי במצב, הם יראו שיש להם מדינה ובכל זאת הם ממשיכים בטרור. אז חבל להם על הזמן הייתי אומר, העולם יכנס בהם חזק. והפלסטינים צריכים את העולם כמעט כמונו. 4. אז אתה בעצם כותב ואני מצטט,"אז אם כבר, צריך לתת את השטח הזה לירדנים, ושהם יטפלו בבעית הפלסטינים!". אני חושב שהפלסטינים לא יתנגדו אם ניתן ישירות את השטחים שכבשנו מהם לפלסטינים. הם דווקא ישמחו מאוד שהפלסטינים יקבלו את שטחם. 5. מה אתה כל כך מודאג אם יקום צבא פלסטיני?!? עשרות בשנים היה צבא ירדני איפה שהפלסטינים כיום. וצה"ל הסתדר איתו טוב מאוד, אז אתה דואג שלפלסטינים תקום צבא?!? צה"ל כבר הסתדר עם הבעיה הזאת, אם אכן יקום צבא לפלסטינים. אבל בחייך התירוץ הזה ואני שוב מצטט,"כשתיהיה להם מדינה יהיה להם צבא, חיל אויר, טנקים, תותחים, יוכלו לכרות בריתות עם מדינות עוינות דוגמאת עיראק". צה"ל הוא צבא חזק, ואם אכן יקום צבא לפלסטינים יעשו הסכם באו"ם שהצבא הפלסטיני יהיה צבא כמו צבא גרמניה. צבא גרמניה כיום אם לא ידעת הוא צבא לא למתקפה אלא רק להגנה. לאחר מלחמת העולם השנייה אסרו על הגרמנים להקים צבא התקפי אלא רק הגנתי. אותו דבר יעשו עם הפלסטינים. 6. לסיכום אפשר להגיד שאין לך פתרונות, אתה תומך בטרנפספר לירן ומחפש לי תירוצים למה לא צריך להקים מדינה פלסטינית. הסברתי את עצמי טוב מאוד למה טרנספר הוא רעיון לא מעשי, ואם אתה צריך כמו שאר הימנים בכמה פורומים. אני אכתוב זאת שוב ושוב ושוב... עד שזה יכנס לך לראש.