רגע, לא אחד היפים

Absolut May

New member
פסיכו מניאקים

הלכתי אליהם קודם והם אמרו לי 650 ש"ח על הקעקוע והלכתי ממול (טאטושון נו) והם אמרו לי 400.

A S Y L U M

New member
כי פסיכו ותיקים יותר, מקצועיים יותר

וטובים יותר, או לפחות נחשבים ככה... הכל תלוי איזה קעקוע את עושה. יש קעקועים שלא שווה לשלם בשבילם הרבה יותר לסטודיו שנחשב טוב יותר, אבל אם את בקטע של עבודה רצינית, אז ממש לא כדאי לחסוך. ואגב, המחיר שנתנו לך בפסיכו זה עוד לא המחיר שאבי מפסיכו לוקח, שזה הרבה יותר. לא נעים לי להגיד לך כמה חברה שלי השאירה שם על הקעקוע שלי, והוא לא גדול במיוחד.

כן, אבל מאי, לפעמים

כדאי לא לחסוך בדברים, סתומרת... הקעקוע שלך באמת יצא מדהים, באמת שכן.. לא סתמתי תפה עליו יומיים.. אבל...בקעקועים באמת כדאי לא לחסוך בכסף משום סיבה, כי..זה נשאר לך תמיד..ורצוי להשקיע. למרות שאני לא מאמינה שבפכיסו היו עושים לך את זה יפה יותר, אני לא אוהבת את המקעקע שם בלי קשר, אף על פי שהם אמורים להיות ממש טובים. הם לא כאלה ציירים....

benny afro

New member
בפלאנט טאטו

רצו ממני 950 על הקעקוע שלי !!! 950!!!!!! זונות!!!!!!!! עכשיו בכל מקרה,הלכתי לפנטגרם,ושם רועי החמוד הזה עשה לי אותו ב500 באיכות בת זונה, אז שימו עין אם לא דופקים אותכם.

A S Y L U M

New member
הכל תלוי איזה קעקוע עושים

בהחלט יש קעקועים שלא שווים את העוד מלאאאא כסף. אבל צריך לשמור על רמה מסויימת. וגם חשוב לזכור שמה שחשוב זה לא רק שהמקעקע ידע לעשות עבודה טובה נקייה וכו' אלא שידע לעצב, לצייר יפה, להבין איך זה יצא על הגוף (מבחינת מיקום, צבע ועוד) לכוון איך כדאי לעשות וכל זה- והכי חשוב זה להיות באותו ראש עם המקעקע, להסתדר איתו, להיות על אותו גל, כי יכול להיות אחלה מקעקע שבעולם אבל אם לא תצליחי להעביר לו מה את מתכוונת, לא כל כך שווה...

Absolut May

New member
לא הייתי עושה שם

אם לא הייתי מכירה אנשים אחרים שעשו, אבל אני כן מכירה וראיתי שהקעקוע בריא ויפה, ושמעתי על המקום לפני כן - אבל בכללי את צודקת. נ.ב. תודה על המחמאות על הקעקוע שלי;)

American Beauty

New member
May's 1st Tattoo....

Is Super Coool.........4 real ppl מאוד יפה נשמה!! מי בא איתך היום, אה וסחב לך ת'תיק?! איך את מרגישה עכשיו? כואב או שפסדר?

Absolut May

New member
את באת! כאילו גם את;)

ואת סחבת את התיק קצת (תודה!) ונופר מרחה את המשחה וטיפלה בי ומאוד כאב.

למעלה