רגע לפני שאצא לשמד...

• פותח הנושא rabiz
  • פורסם בתאריך

148

New member
אל תצא לשמד...

ל- rabiz
לפי מה שאתה מציין אתה פשוט סוגר ונועל את עצמך על ה...........PALM TX לדעתי מה ששמעון בורשטיין כתב זה ממש הסבר קצר וקולע, ואיילת הוסיפה עוד ..... לסיכום: לפי דרישותייך רק palm tx אם דרישותייך היו שונות אז מן הסתם גם התשובה היתה שונה. ותעשה טובה אל תצא לשמד.....
מקוה שעזרתי

AYELET1

New member
מי זה הצדיק הזה ? ../images/Emo12.gif

נשמע איש יקר משלנו

148

New member
../images/Emo197.gifצדיק אורגינל ../images/Emo197.gif

כל המשפחה שלו צדיקים .............. עם עסקינן בצדיקים בבקשה תאמרי מי הם עשרת הצדיקים ........

הדר מ

New member
חברה אתם מתעקשים

כמי שלא מבין הרבה הדבר שבולט לעיין שכל יום יוצא פוקט חדש ומשוכלל עם מגוון עצום של בחירה ולעומת זאת לפאלם אין שום חדש למעט משולבים. וכנל גם תוכנות .כבעליו המאושר של T3 אני בודק כל הזמן חלופות עתידיות ה-TX, LD קיימים כבר שנתיים ולא מקדמים בכלום. הקיצר במקום שאחרי שלוש שנים אני אצפה בכליון עיניים להחלפה אני מוצא את עצמי שומר על ה-T3 מכל משמר כי המחליפים לא עושים שום דבר יותר טוב. לסיכום עולם הולך ונעלם לדעתי הצנועה .

אתה חייב לדבר עם הסבא של אבא שלי

גם הוא חשב כמוך (הפאלם כעולם שהולך ונעלם....וכו'). נדמה לי שהוא אמר לי זאת בשלהי המאה הקודמת...

הדר מ

New member
למנשה

לא הבנתי בדיוק את כוונתך אבל כנראה סבך כרגיל צדק

ראשית לא מדובר בסבי אלא בסבא של

אבא שלי. שנית, הסבר מפורט למה התכוון המשורר באומרו את מה שאמר: אני שומע כבר שנים, כל פעם מחדש את הנבואה (שניתנה ל....) שהפאלם ייעלם בתוך חודשים, שנה, שנתיים, או-טו-טו-, וכו'. וכל פעם מחדש הפאלם קם כעוף חול ומכה את יריביו שוק על ירך. אני בעוונותיי מחפש כלי עבודה, יציב כמו סלע שלא יאכזב אותי ברגע חשוב ויקרוס. וכבר שנים אני סומך על הפאלם. ניסיתי פלטפורמות אחרות אולם ראיתי מייד את כל הצרות של גייטס עוברות מול פניי מהמחשב השולחני שלי למחשב כף היד. אז לא, תודה, אני נשאר עם פאלם.

הדר מ

New member
מנשה

שלא תטעה גם אני משתמש כבר עשר שנים בפאלם ועברתי שלושה מכשירים.אבל לדאבוני ואפילו לחרדתי מכיוון שיש לי עשר שנים של Data base ב-Smart Llist ואני לא יודע אם אוכל להעביר אותה לPPC .רק ציינתי שבשנתיים האחרונות שזה המון זמן לא יצא שום מכשיר שמקדם אותי במשהו.ובנוסף כמי שעוקב אחרי הפורום הזה באדיקות הרבה שנים פעם מדי יום למדתי משהו והיה אקשן, היום או שמדברים על מכשירים משולבים או שמישהו נזכר שהVX שלו לא מאופס ולזה אני קורא בצער רב עולם הולך ונעלם.

למעלה