רגע של גאווה

Another Girl

New member
רגע של גאווה ../images/Emo108.gif

או קיי,אז היום אחיו הקטן(בן 11) של החבר שלי שמע את השיר Strawberry Fields Forever והוא אומר שזה השיר הכי יפה שהוא שמע אי פעם... אני אכין לו דיסק עם השירים היותר קלילים שלהם... עם מה כדאי לי להתחיל? אני יודעת שכדאי לשים את Help,Hello goodbye,All you need is love, penny lane,Yellow submarine,lucy in the sky with diamonds... מה עוד כדאי לשים?

לא את penny lane!

כן את here, there and everywhere! גם את martha my dear octopus's garden here comes the sun ו eleanor rigby אלה ההמלצות שלי. אולי גם כמה שירים של ג'ון לנון אחרי ההתפרקות... (Imagine). אגב... בתור מנהלת פורום את צריכה לדעת שזה לא חוקי לצרוב דיסקים!

Another Girl

New member
אמנם לא...

אבל בהודעה שלי אני לא מעודדת או אומרת את זה במפורש...אתה אמרת

שכחתי שיר

sie liebt dich שיר מומלץ לאוהבי ההתפקעות מצחוק בגלל שפות זרות טפשיות ביננו.

The Mad Hatter

New member
מהניסיון שלי-

אנשים שהשמעתי להם את הדיסקים שלי של הביטלס אהבו את love me do maxwell's silver hammer because wild honey pie ועוד כמה שאני לא זוכרת. ואם השירים נראים קצת לא קשורים זה בגלל שאלה ההעדפות של אנשים שונים. אבל זה תלוי בעיקר בטעם של האח של החבר שלך....P: בינתיים כל הבחירות שהיו פה טובות, לדעתי.

ערעור

דווקא love me do, wild honey pie ו- maxwell's silver hammer לא הייתי מכניס. כי: אני חושב שעדיף לשמוע את השירים הקלאסיים שלהם לפני שעוברים לאלה, כי עלולים לחשוב עליהם כלהקה שולית עם שירים מוזרים, וזה לא טוב.

The Mad Hatter

New member
בגלל זה

אני אומרת שתלוי למי משמיעים. את wild honey pie אהב אח שלי שאוהב שירים מוזרים ודווקא את love me do וmaxwell אהבו אנשים שמחבבים שירי פופ בד"כ. נו, תלוי...:)

love me do

הוא שיר פופ קליט ביותר ככה שסביר שמישהו שרק מתחיל לשמוע את הביטלס יתחבר לשיר כזה קודם לא?

Miss CB

New member
אחחחח... הדור הבא של הגרופים ../images/Emo8.gif

מה כדאי מה כדאי. בהחלט נאמרו פה הצעות טובות. את חייבת לבחור שירים קלילים וחמודים - ולהיזהר... שלא תהרסי אותו בטעות והוא יתרחק מזה
אבל אני מוחה. על הייצוג העלוב למדי של ג'ורג'. שיר אחד? אומנם לא כדאי את "משהו" אולי, ובטח לא את הגיטרה המייבבת ישר על ההתחלה - אבל מה עם שירים חמודים וקלילים שלו כמו למשל YOU LIKE ME TOO MUCH? בובה של שיר. כנ"ל ל I NEED YOU. אגב מה עם GIRL? שיר מקסים ולא כבד מדי. וגם WHEN IM 64 זה שיר חמוד.

צודקת חלקית

לא חייבים שירים של ג'ורג'! כל השירים שהמלצת אכן חביבים, חוץ מ- girl שאני לא יודע אם ממש כדאי ו when I'm sixty four שהוא יפה מאד, אבל עדיין... יש שירים יותר טובים לפעם הראשונה.

Another Girl

New member
זה מסובך...

לדעתי לא כדאי שירים כמו Martha my dear על ההתחלה,למרות שאין ספק שזה שיר קליל... מה שחשבו בשיר שהוא יהיה קליט על השמיעה הראשונה ויעשה חשק לעוד... (בכל זאת תזכרו שמדובר בילד בן 11 שעדיין משמיע בלופ את פס-הקול של "המורדים"
)נזכרתי עכשיו גם ב-Can't buy me love.. Love me do זה בהחלט מצוין וגם She loves you. עם ג'ורג' זה קצת יותר בעייתי-השירים שלו קצת יותר מאתגרים... צריך לחשוב על זה.

הממממ...

אני דווקא חושב שמהשירים המוקדמים נמאס הרבה יותר מהר מאשר מהשירים המאוחרים... עדיף לרכז שירים מאוחרים מאשר שירים מוקדמים. אבל... הוא האח של החבר שלך...

הבהרה

ניסיתי לקרוא את זה שוב, וזה התברר לי קצת כהעלבה כלפי האח/ החבר. זאת לא הייתה הכוונה. הכוונת הייתה להדגיש את "שלך", כלומר, שההחלטה היא גם "שלך".

Another Girl

New member
שטויות ../images/Emo8.gif

לא נפגעתי... נכון שיימאס לו מהם מהר,אבל כל הרעיון הוא לתת לו דחיפה לרצות ולשמוע עוד אחרים...משהו לסבר את האוזן.

John LennonS

New member
אם דעתי משנה משהו, אז אני ממליץ על

A hard day`s night כול האלבום, תני לו לשמוע והשאר הוא כבר לבד כנראה ירצה לשמוע. האלבום הכי טוב שלהם לדעתי, והכי קליט

Miss CB

New member
נקודה טובה...

להגיד שזה האלבום הכי טוב (בכלל? באמת?) זה קצת הגזמה - מבחינתי ז"א - פשוט כי הוא נפלא אבל לא גאוני כמו אבי רואד למשל. בכל אופן, לילה של יום מפרך (סליחה אם כבר סיפרתי את זה) היה האלבום הראשון ששמעתי שלהם ישר על ההתחלה - אפילו בלי לשמוע שירים בתפזורת קודם. נדמה לי. בכל אופן מה שקרה זה שראיתי את הסרט ואז קניתי את האלבום ואני ממש מתה עליו. הוא האהוב עלי מכל המוקדמים אבל מה זה כבר נחשב, כי זה הוא ו-הלפ ו-ביטלז פור סייל חחח... חסרים לי שניים. בקיצור זה אלבום שקל להתאהב בו, הוא קליל וכייפי והתמימות בו עד כמה שהוא פשוט וחמוד... אלבום מעולה לטעמי.

אלרוס

New member
השירים שאני ממליץ עליהם

לפי מה שבת דודה שלי אהבה:
Let it be She loves you Love me do Across the universe Eleanor rigby Yesterday A hard day's night Eight day's week She's leaving home Hey Jude We can work it out​

קראולה

New member
מישל זה רעיון לא רע

ואם כבר, אז אשמח אם יש למישהו את המילים של השיר

Another Girl

New member
ואיזה שירים הם לא למאזין המתחיל?...

אם הייתם צריכים להצביע על השירים שיבריחו כל מאזין פוטנציאלי, מה הם היו?

אלרוס

New member
יש כמה

Luci in the sky with dimonds The ballad of John & Yoko​
אלא היחידים שאני יכול לחשוב עליהם עכשיו אבל סה"כ אלא שירים שיבהילו מתחילים אבל אחר כך אנשים אוהבים אותם.

למעלה