רגע של גאווה

לוסי מבהיל?

לוסי שולט :) את הבלדה על ג'ון ויוקו אני אוהב פחות אבל לא בדיוק בגלל השיר...קצת קשה לי להתחבר לשירים שקשורים ליוקו :) חוץ מ-woman שהוא בהחלט שיר מדהים.

אלרוס

New member
לוסי מבהיל

בהתחלה, השיר הכי מסטולי ששמעתי בחיים שלי, כשהשמעתי אותו לאח שלי הוא חשב שזה זבל אבל הוא אהב את ALL YOU NEED IS LOVE

צודק לחלוטין!

בהתחלה נגעלתי מ Lucy in the sky with diamonds, כי הוא שיר מסומם לחלוטין עם פזמון רוק מוזר... אבל לא נורא... נגמלתי מההיגעלות... אני בסדר עכשיו...

שטותלי

New member
ואני לא נגעלתי ולא נבהלתי..

רק אהבתי! (כיתה ג', אני חושבת, כשהביאו לנו לבית הספר להקה ישראלית ששרה שירים של הביטלס.)

יש כמה

love me do get back the ballad of john and yoko hey bulldog (חביב אחרי כמה זמן, אבל לא בהתחלה) revolution 9 (נחשו למה) I want you (ארוך ומגושם מדי)

אלרוס

New member
love me do מבהיל?

זה היה השיר השני שלהם ששמעתי ואותי זה ממש לא הפחיד הראשון היה LET IT BE .

Tomer 123

New member
מסכים, אבל...

לא הייתי מגדיר אותו כשיר שקשה להתחיל איתו את הביטלס. הוא ממש לא קשה להאזנה או משהו. מה שאני לא אוהב בו זה את הקצב החוזר והמנג'ס מעט, את השירה המונוטונית מדי ובכלל את העובדה שהשיר הזה נטחן עד כדי כאב ראש. אבל אפשר לוותר להם, בכל זאת, זה אחד השירים הראשונים...

אולי קל להתחיל איתו...

אבל אחרי הפעם השלושים בערך ששמעתי אותו נמאס לי ממנו, ומאז אינני שומע אותו עוד!

המממ...

אני שומעת אותו כל יום, כמה פעמים. הצלחתי להכניס שיר של הביטלס לטקס הסיום שלי (החלק האומנותי), ולמען השם, לא איכפת לי איזה שיר זה, אבל צריך משהו טוב בין כל הטראנסים האלה.
אני נורא גאה בעצמי שהצלחתי להכניס אותו לשם

אלרוס

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

למרות שאני מסכים אבל ללא צל של ספק הוא לא שיר מבהיל! הוא די נחמד, חוזר על עצמו אבל עדיין, להתחלה צריך משהו קליט, וזה שיר קליט.

רוב השירים הם לא../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

איי אם דה וולרס, למשל. כל מי שהשמעתי לו מהחברים שלי לא אהב אותו במיוחד. מה עוד? הלפ, אולי. זה לא שיר רגיל כ"כ. וגם לוסי אין דה סקיי ויס דאיימונדס. השיר הכי קליט ששמעתי בחיים שלי של הביטלס זה ליידי מדונה, ואיתו כדאי להתחיל.

יטבת22

New member
למה צריך להתחיל עם שירים פשוטים?

מי שיאהב את הראש של הביטלס יאהב יותר את השירים המורכבים. מי שלא אהב את I am the walrus לא ייכנס לביטלס, מצטערת. להפך, אם מתחילים בשירים הפשוטים נוצר הרושם שהם להקה סתמית ולא מעניינת. אולי עם ילד בן אחת עשרה זה שונה, אבל אם הוא אהב את שדות התות זה אומר משהו. אני בעד אלבומים שלמים. ראבר סול או ריבולבר הם טובים להתחלה.

Miss CB

New member
לא מתחילים מהטוב ביותר...!

וABBEY ROAD לטעמי הוא הטוב ביותר. אבל גם אם תחלקו על דעתי, אין ספק שהוא אחד מהטובים ביותר.

Miss CB

New member
כי אז יש תחושה של אכזבה

כי ההבאים לא יהיו טובים כמוהו. האמת במקרה הזה זה פחות משנה כי יש כמה שהם בפסגה בוויכוח מי הכי טוב, אבל במקרים אחרים? מה יש להקות עם נניח אחד מצוין ועוד איזה שניים חביבים או טובים או "בסדר", ולהתחיל מהכי טוב ואז לשמוע אחד בסדר זה ממש מבאס. מוציא חשק.

למעלה