רגע של נוסטלגיה

רגע של נוסטלגיה

אני אשרשר לפה כל מיני קטגוריות לגבי סיטואציות מהעבר ואתם מוזמנים לשתף ולספר על חוויה מיוחדת בהקשר של כל קטגוריה.

Ginger L Honey

New member
אני נוסטלגית!

הנשיקה הכי מיוחדת שלי היתה הנשיקה הראשונה עם בילי.
זה היה בצניחת הסולו הראשונה של שנינו, ואני למעשה נישקתי אותו לפני שהגיע תורי לקפוץ מהמטוס!
זו לא היתה הנשיקה הכי מוצלחת, היינו עם קסדות ומשקפיי רוח, ובלחץ של זמן.
כאשר הגענו לקרקע זכינו להתאמן ולהשתפר

רואה 6 6

New member
היו כמה בעבר,אני לא זוכרת עם מי אבל הן השאירו

טעם מתוק בגוף. זו מתיקות לא של חרמנות או של מאכל מתוק אלא...מין הרגשה של וניל בכל הבטן.

a wild rose

New member
נשיקה בסיטואציה מיוחדת

זה קרה לפני כמה שנים במסיבת סילבסטר של העבודה, "בן הזוג שלי" לאותו ערב היה בחור שעבד איתי והיינו מאוד מיודדים, במינגלינג היינו דיי צמודים וכשהגיע חצות מצאנו את עצמנו ביחד, מסתכלים אחד על השנייה ו... קרה מה שהיה נראה לשנינו כמהלך הכי טבעי...
&nbsp
זה היה דיי מפדח בכללי כי אנשים ראו אותנו, אבל אחר כך התחלנו לצאת ככה ש... התברר שהוא היה מעוניין הרבה לפני כן, אבל חשש לעשות את הצעד בגלל שעבדנו ביחד ולא רצה ליצור מצב של אי נעימות אם אני אסרב.

haych

New member
עם בחור בריטי באוסטרליה

זה היה הבחור השלישי שהתנשקתי איתו בחיים. ממש לא הטעם שלי-לא חיצונית ולא באופי, אבל הייתה משיכה.. היה לי רק חבר אחד עד אז ונסחפתי אחרי ההרגשה שסוף סוף מישהו מוצא אותי מושכת. היינו על איזה אי בג'קוזי (מוקפים בעוד חבר'ה שיצאו איתנו לטיול הזה) וכשבחוץ קר ואנחנו שוכבים בג'קוזי החם, התנשקנו בלהט ושכחנו מכל העולם.

אתמול

יצאנו ״להתאוורר״, רק שהיה לנו שנייה לפני ויכוח (כרגיל..) וישבנו במסעדה עם פרצוף מדוכא והיינו כל כך מרוחקים .
כעסתי ממש.
ואז כשיצאנו... ירד גשם.
אחרי שלוש שנים באילת... גשם זה דבר שאני ממש לא רגילה אליו.
אז החלטתי לעשות מעשה

עמדתי לפני האוטו שלו, כדי שלא יכנס
ואמרתי לו ״יש עוד דבר אחד שלא הספקנו לעשות..״
והתנשקנו מתחת לגשם.

זה היה כמו בסרטים..פשוט מושלם. לא רציתי שזה יפסק

Ginger L Honey

New member
הבליינדייט היחידי שיצאתי אליו בחיי.

מפתיע, שאחת מחברותי הטובות ביותר הרגישה שהיא היתה חייבת לשדך ביננו.
קודם כל מבחינה חיצונית לא נמשכתי אליו כלל. זה לא שהוא נראה רע, אבל פשוט לא עשה לי את זה.
הדייט היה מסוג הדייטים שמתאמצים לחשוב על נושאי שיחה ולא מצליחים, ורוב הזמן בוהים בחלל.
בשלב מסויים הוא שפך עליי בטעות את הבירה שלו, ישבנו בבר בפולרנטין בקומה השניה על מעין מרפסת ושאר הבירה נשפכה על הראש של האנשים שישבו למטה...
בסוף הדייט הוא ניסה לנשק אותי והייתי צריכה לדחוף לא את הראש הצידה בכדי להמנע.
למחרת הוא בכל זאת התקשר אליי ושאל אם אני רוצה להפגש שוב

רואה 6 6

New member
הכי זוועתי היה עם מישהו

שלא דיבר בכלל ובשביל שאני לא אשמע רק את המנוע של האוטו קישקשתי ושאלתי שאלות ואז הוא התפרץ עם משהו כמו,"תפסיקי לפטפט,את לא הפסיכולוגית שלי" ואני הסתכלתי עליו בהלם ודרשתי שיסובב את האוטו ויחזיר אותי הביתה והוא עשה ככה ולפני שירדתי הוא אמר בחביבות,"שיהיה לך לילה טוב" ואני אמרתי,"שיהיה לך לילה רע" והלכתי.

a wild rose

New member
זה באמת נוטסטלגיה

היו לי כמה דייטים לא מוצלחים בחיי, אבל הדייט שרק חיכיתי שייגמר היה הדייט הבא:
&nbsp
בתקופה הפרהיסטורית לפני עידן פייסבוק והמסנג'ר (שנת 2000 אם נדייק), נהגתי לשוחח בצ'טים, ובאחת הפעמים באמצע שיחה סתמית אמרתי משהו כללי על תפקידי הצבאי והבחור שצ'וטטתי איתו (ולא על דברים מעניינים מדי למען האמת), שאל אם במקרה אני מכירה מישהו מסוים שלגמרי במקרה כן הכרתי אותו, הוא שירת איתי ביחידה, בחור מאוד נחמד. מסתבר שזה הספיק לאותו בחור לפנות למכר שלי ולבקש ממנו את מספר הטלפון שלי ולהחליט מעצם זה שצ'וטטנו שאני רוצה לצאת איתו לדייט. החלטתי לזרום, שאלתי את המכר שלי כמה שאלות במטרה לנסות להבין במה מדובר ושאלתי גם על המראה שלו, ואמנם אי אפשר לתאר איך בנאדם נראה אבל הוא אמר לי שהוא דומה למישהו שאנחנו מכירים אז הלכתי על זה.
&nbsp
השורה התחתונה: הבחור נראה ממש ממש זוועה (בכלל לא דומה לאותו בחור שאנחנו מכירים), ובנוסף היה בחור מאוד משעמם ויבש וגם מוזר באופן כללי - ישבנו בבית קפה והוא לא יצר איתי בכלל קשר עין ודיבר על דברים יבשים שממש לא עניינו אותי. הייתי מנומסת ולא ברחתי לו, ובסיום הדייט חשבתי שהוא הבין שזה לא ימשיך, אבל כשהוא ניסה לנשק אותי הבנתי שטעיתי.
&nbsp
&nbsp

haych

New member
בליינדייט

הייתה איזו תקופה שבחורה באוניברסיטה לקחה יוזמה אישית שלה וביקשה שסטודנטים (עם מייל של האוניברסיטה, כדי לוודא שאלה באמת סטודנטים) ישלחו לה פרטים אישיים על עצמם והיא תנסה לשדך לפי הפרטים שנותנים לה את מי שנראה לה מתאים (מן גרסא פרימיטיבית של אתר היכרויות, לפני שהם הפכו לפופולרים).
יצאתי לדייט עם מישהו ממשששששששששששש משעמם. הוא לא רצה שנשב בפאב, אלא שנלך לטייל ברחובות, ועל הדרך גיליתי שהוא דתל"ש עם זיקה גדולה לדת (שזה לא מתאים לי). ממש לא היה לנו על מה לדבר, ורק חיכיתי לרגע שזה ייגמר..
מתחת לבית שלי הוא ניסה לנשק אותי ודחיתי אותו. הוא הבין את ה"רמז" ומאז לא שמעתי ממנו, ולא פניתי לבחורה ה"שדכנית" יותר...

kisslali

New member
היו כמה

טרום עידן האתרים באינטרנט (1999) זה היה בדף האחרון של עיתון תל אביב (הוא עוד קיים???) פרסמתי מודעה והכרתי סדרה של יצורים, פשוט ככה! אחד הגיע עם מדים של בני עקיבא והיה עסוק בלהסביר שחזר בשאלה ולכן מבלה את יום הכיפורים בלעשות כביסה. אחר סיפר שהוא בן 40 והיה לפחות בן 65, הוא היה לבוש בסוודר שכל החלק הקדמי היה מלוכלך ממרק שנשפך עליו. היה אחד שהיה נמוך ממני ב-20 ס"מ, היה אפילו אחד שהחזיק לי את שתי הידיים על השולחן ופתאום ליטף לי את הפטמות עם הבוהנים - היום זה מצחיק אותי נורא, אז פחות.

ללי

Feuilleton

New member
האמת שרצים כאן סיפורים שקשה לנצח אותם

אבל בכל-זאת אספר משלי -
דייט עם מישהי שכל הזמן ניסתה להתחמק, וממש לפני שנכנסו לבית-הקפה שבו ישבנו, היא שלפה את הסמארטפון ואמרה "חברה שלי מסמסת לי, אני חייבת להתקשר אליה!". היא באמת התקשרה, אמרה לה "אני בדייט", ואחרי זה סיפרה לי שהחברה הזאת נמצאת בדייט שהיא ממש סובלת בו וצריכה חילוץ.
נו, באמת - את הסיפורים האלה אני לא מכיר?

ואגב - גם בדייט עצמו היא לא הראתה שהיא יודעת איך מתנהגים בדייטים, היא רצתה שנשב בחוץ, למרות שאמרתי לה שקר שם, אבל היא ממש רצתה לעשן (אם גבר היה רוצה שהדייט יהיה בחוןץ כדי שהוא יעשן - זה היה מתקבל בהבנה?)

גם כשישבנו חזרו כל האס-אמ-אסים והסיפורים על החברה שסובלת בדייט. אחרי שאנחנו סיימנו, היא אמרה שהיא הולכת "לחלץ" אותה משם.

אם היא חושבת שהאמנתי לזה - רק בגלל זה היא לא היתה ראויה אפילו לדייט היחיד הזה.

הרגע הזה שההורים עשו לכם פאדיחה גדולה

איפה זה קרה? בני כמה הייתם? מה ההורים עוללו לכם? איך הסביבה הגיבה לפאדיחה ואיך אתם הגבתם?

Ginger L Honey

New member
אמא שלי לא שפויה

אז שום דבר כבר מזמן לא נראה לי כמו פאדיחות. התרגלתי

רואה 6 6

New member
אמא שלי אהבה לשיר באמצע הרחוב כשהייתי קטנה

והיה לה קול נורא חזק וכל פעם כשהיינו יוצאים זה היה ככה. היא גם היתה ממציאה לי שמות חיבה מוזרים וצועקת אותם מקצה הדרך: חבצוצוליייייי......גוגומוגו....

אמא אחת ויחידה שלי

אמא שלי נפטרה לפני פחות מחודש...

מעבר להיותה אמא, היא גם הייתה החברה הכי טובה שלי. ידעה עליי הכל, התייעצתי על הכל ושיתפתי בהכל.

כשהיה יומולדת לאקס שלי, היא ראתה את כל המתנות שלו... ואמרתי לה שאני הולכת להביא לו הכל בהפתעה, יום אחרי היומולדת.
ביומולדת עצמו, היא מדברת איתנו בטלפון.. (שמתי אותה על רמקול כדי שתאחל לו יומולדת)
ואז היא התחילה ״נו, ראית את המצעים היפים שהיא קנתה לך ליומולדת? והכוס עם השוקולדים? והמחזיקי מפתחות? ״

ואני כזה -----

א מ א !!!!!!!

למעלה