רגע של נוסטלגיה

Ginger L Honey

New member
כאשר הייתי ילדה קטנה היה חלום שחזר על עצמו פעמים רבות

היינו שתי קבוצות של ילדים על שתי סירות, יכול להיות שאלו היו ילדים שהיו איתי בגן, אני כבר לא זוכרת.
בקצה כל סירה עמד איש ללא פנים עם אוזני ארנב. אני זוכרת שתהיתי האם הראשים והאוזניים שלהם עשויים מגרביים.
שני חסרי הפנים עומדים וכל הילדים חותרים.
הגענו לאי ואז שני האנשים אחזו בילד אחד בקרסוליו והרימו אותו כאשר ראשו כלפי מטה.
הדבר האחרון שאני זוכרת הוא, שמהרגע שהילד היה הפוך גם הוא היה חסר פנים עם אוזני ארנב, ואז הייתי בטוחה שהאוזניים הן גרביים, כי זה היה נראה לי ממש הגיוני שהגרביים מנסות לעמוד על החול.
החלום הזה חזר די הרבה פעמים והיה מאוד מפחיד בעיניי.

רואה 6 6

New member
חלומות על בית ספר ונהיגה ברכב חוזרים אצלי תמיד.

גם כשעוד לא היה לי רישיון נהיגה,זה תמיד אותו חלום של נהיגה ברכב עם צרות מוזרות או סכנת חיים נוראית ובית ספר זה הכי סיוט...

haych

New member
לא בדיוק חזר על עצמו

אחרי התאונה שלי (שסיפרתי עליה בשרשור הניסים) חלמתי במשך כמה חודשים כמעט על לילה על תאונה. פעם אני הייתי באוטו, פעם ההורים שלי, בכל פעם התהפכנו ממקום אחר - אבל הנושא של החלום היה זהה. אחרי כמה חודשים הפסקתי לחלום על זה, ואז פתאום 3 שנים אחרי חלמתי שוב. הפעם הייתה איתי באוטו מישהי שעשתה איתי הכשרה מעשית בלימודים. נסענו על כביש שעבר בקו גובה של מגדלי עזריאלי וצמוד אליהם ואז התפכנו והתחלנו ליפול-והתעוררתי מהתחושה של הנפילה.

kagome10

New member
כשהייתי ילדה קטנה

חלמתי שאני הולכת לבית הספר במסלול הרגיל שלי, והולכת על שפת המדרכה תוך ניסיון לשמור על שיווי המשקל ולא ליפול (ובאמת עשיתי את זה במציאות) רק שבמקום כביש משמאלי הייתה תהום. הסתכלתי על עצמי מהצד וראיתי איך מתחת למדרה יש שכבות של צינורות של מים וכבלי חשמל וביוב ובקיצור הרבה שכבות.
&nbsp
ואני הולכת ופוחדת נורא ליפול למטה.

haych

New member
פדלפון וקורדורוי...

ושלא לדבר על התספורת שעשו לי בכיתה א! קארה (היה לי שיער מהמם עד התחת) עם קוצים בחלק העלין של הראש. אוי, הזוועה...

a wild rose

New member
כשהייתי בתיכון, הייתה לי תקופה פריקית

וסגנון הלבוש שלי באותה תקופה כלל חצאיות צבעוניות ארוכות משוק הפשפשים עם חולצות תואמות או שרוולים בדוגמאות בטיק, כשמתי שכבר לבשתי ג'ינס הלכתי לעיתים קרובות על הסגנון הגברי עם חולצות פלנל משובצות.

למעלה