מה מנע ממך לבקש שיסיטו/ינמיכו/יכבו את המזגן ?אני הייתי כל היום בפגישת עבודה באיזה משרד והיה מזגן שהיה מכוון ישר עלי. אני חושב שנשרו לי כבר כמה אצבעות מהקור
לא שמעת שנשים הן אלה שתמיד קר להן במזגן וגברים תמיד חם להם?מה מנע ממך לבקש שיסיטו/ינמיכו/יכבו את המזגן ?
איני חובבת דאליאיזה מציוריו חביב עלייך?
(חם היום? אני הייתי כל היום בפגישת עבודה באיזה משרד והיה מזגן שהיה מכוון ישר עלי. אני חושב שנשרו לי כבר כמה אצבעות מהקור)
איני חובבת דאלי
לעומת מוזיאון הראלי, בקיסריה, (שמלא דאלי, אבל זה ממש לא העניין)
מסוג הדברים שצריך לראות כדי להאמין
איך שהוא יוצא שאני מגיעה לשם תמיד בקיץ, והמיזוג על הפנים עד לא קיים
הצצה קטנטנה, וחזרה לאוטו הממוזג היטב
איזה צייר או סגנון את אוהבת?איני חובבת דאלי
לעומת מוזיאון הראלי, בקיסריה, (שמלא דאלי, אבל זה ממש לא העניין)
מסוג הדברים שצריך לראות כדי להאמין
איך שהוא יוצא שאני מגיעה לשם תמיד בקיץ, והמיזוג על הפנים עד לא קיים
הצצה קטנטנה, וחזרה לאוטו הממוזג היטב
לשמחתי, גם לי אין טעם מיוחד בציור, במוסיקה, בקולנוע, בספרות.איזה צייר או סגנון את אוהבת?
לי אישית אין טעם מיוחד בציור.
יש, לפחות אצלי, בעיה עם התמונהאנחנו מאוד אוהבים את דאלי
הנה פסל ראש מהביקור שלנו במוזיאון דאלי במונפרנאס, פריז, צרפת
![]()
גם אצלךיש, לפחות אצלי, בעיה עם התמונה
גם אצלך.יש, לפחות אצלי, בעיה עם התמונה
את זה לא הצלחתי להבין.אריק אינשטיין מאוכזב אחרי משחק כדורגל
את זה לא הצלחתי להבין.
הרי אריק היה אוהד של הפועל תל אביב אז ממה הוא היה כבר יכול להיות מאוכזב ?
אין ספק שהידעונים של שנות ה-70-80 היו הכי מסוגם בכל ההסטוריה הישראלית.גם אצלך.
אפרופו תרבות, ביציאה מאחד האולמות הקטנים בהיכל התרבות (תל אביב), מוצגת תערוכת צילומים "אומרים שהיה פה שמח" של הצלם משה שי.
אוסף צילומים של "גיבורי תרבות"/ידוענים/אישים מפורסמים משנות השמונים+- חלקם בהעמדה של הצלם, חלקם ברגעים ספונטניים.
מתי כספי יושב על הריצפה ומשוחח עם נעמי שמר, אריק אינשטיין מאוכזב אחרי משחק כדורגל, ראש הממשלה החלופי, חילופי, חליפי, ברעמת תלתלים, באמצע הגשת תכנית רדיו, טוביה צפיר בבגד ריקוד וטוטו לפני הופעת הבלט שלו ועוד ועוד..
אהבתי. גם את תגובות הצופים.
בהחלט מסכימה. אם כבר ידוענים, שיהיו ידוענים "על-אמת" עם חבילת קטסטרופות, או סתם אירועים שהיו קשורים בהם.למשל היתה מנדי רייס דייויס שהיא היתה ידוענית ושערורייתית בינלאומית. והיתה גם ציפי לוין שהיתה חמודה בהרבה ממה שהיא היום. היה דן בן אמוץ וכמובן איך אפשר לתאר עולם של ידוענים בלי אורי זוהר. זה לא אותו דבר.
הוא היה ידוען? חשבתי שהוא היה סתם מפורסם, ולא מפורסתם, שזה בכלל לא אותו דבר.זיקו גראציאני
הקטגוריות היו "גיבורי תרבות"/ידוענים/אישים מפורסמים" .הוא היה ידוען? חשבתי שהוא היה סתם מפורסם, ולא מפורסתם, שזה בכלל לא אותו דבר.
את יצחק גרציאני אני מכיר רק מהצירוף "בניצוחו של יצחק גרציאני". פסדר... אז הוא המנצח. זה כמו "בניצוחו של זובין מהטה". כשאני חושב על מוזיקה המנצח לא ממש מעניין. אני מבין שהוא חשוב אבל לא יודע להסביר למה. אם הוא לא מחבר המילים, לא המלחין, לא הנגנים, אז מה הוא. צריך להבין את הטכנולוגיה של התזמורת וזה נשגב מבינתי. אני דווקא צופה בנגנים ולי נראה שהם כל הזמן מסתכלים על התווים. לא מתעניינים בהוא שמנופף שם במקל. אמנם ראיתי פה ושם שאיזו נגנית מעיפה אליו מבט, אבל דווקא אז הוא לא מתייחס לצד שלה. אז לא יודע.הקטגוריות היו "גיבורי תרבות"/ידוענים/אישים מפורסמים" .
לאיזו רשימה תכניס אותו?
ואת מי תכניס ברשימת "גיבורי תרבות"?
לדעתי, מה שאנחנו רואים על הבמה, זה סוף עבודתו של המנצח.את יצחק גרציאני אני מכיר רק מהצירוף "בניצוחו של יצחק גרציאני". פסדר... אז הוא המנצח. זה כמו "בניצוחו של זובין מהטה". כשאני חושב על מוזיקה המנצח לא ממש מעניין. אני מבין שהוא חשוב אבל לא יודע להסביר למה. אם הוא לא מחבר המילים, לא המלחין, לא הנגנים, אז מה הוא. צריך להבין את הטכנולוגיה של התזמורת וזה נשגב מבינתי. אני דווקא צופה בנגנים ולי נראה שהם כל הזמן מסתכלים על התווים. לא מתעניינים בהוא שמנופף שם במקל. אמנם ראיתי פה ושם שאיזו נגנית מעיפה אליו מבט, אבל דווקא אז הוא לא מתייחס לצד שלה. אז לא יודע.
אישים מפורסמים יש הרבה, גם זו קטגוריה לא במיוחד מעניינת. צריך משהו מעבר.
אני לא כל כך יודע מה זה גיבורי תרבות, ובטח לא איך להבדיל בין ידוען לגיבור תרבות. אורי זוהר הוא גיבור תרבות או ידוען?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.