רגע, שמישהו יעשה סדר בדברים

רגע, שמישהו יעשה סדר בדברים

על פי סיפורים ששמעתי מהבריות
היו כמה שחזרו על עצמם
והן שלגבר יש רק 3% להדבק באיידס או מחלות מין וכו'
ושמצד הגבר הוא יכול להדבק רק דרך החור שבזין
(תיהיו רגועים, אני לא יכול לאמת כלום מזה!)

עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם "רגע, איך הגענו לחור של הזין שלו כל כך מהר"
אז התשובה לכך נחלקת ל2
א) המשיכה אלי היא טבעית (אז תרגישו חופשי)

ב) אם אפשר להדבק רק מהחור של הזין, אז בעצם לא צריך בכלל להלביש את כל הקונדום על הזין
אפשר לעטוף רק את הכיפה, ושאר הקונדום יתפוס את הכיפה מאחורה כמו גומי כזה
עכשיו אני יכול להבין שכל זה נשמע כאילו היה לי חורף ארוך
אבל ההפך הוא הנכון, כי למה אני שואל את זה בעצם...?
כי אם אפשר לעטוף רק את הכיפה, אז נשאר לנו 80%-90% מהזין להנות ממנו
ואני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי זה מלא !
ואני אשמח לממש את היתר

בקיצור מה דעתכם על ז?
מה אתם יכולים להוסיף ל80% שלי ?

deddy78

New member
כה בטח

נסה אתה לעטוף זין כמו שלי
welcome to Jamaica and have a nice day

אני דווקא הגעתי לתובנה אחרת (לאחר ניסוי ותהיה)

במקום לקנות את הקונדומים הגדולים
עדיף לקנות את הקטנים
ככה הם יתפסו על הכיפה חזק יותר
ואז אפשר לחדור עם חששות שאפשר להתמודד איתם

לא ברור לי

איך הקונדום נשאר על הכיפה עם התנועות "קדימה-אחורה"..
&nbsp
ועוד משהו- קונדום שומר עליך גם מהרפס, פטריות ושאר דברים מדהימים שנפוצים הרבה הרבה יותר מאיידס.

אז ככה

את רואה את הקונדום בתמונה
עכשיו במקום לפתוח אותו על הזין כולו
פותחים אותו רק קצת שיכסה את הכיפה
ואז הבסיס של הקונדום משמש כמו גומי שנתפס מאחורי הכיפה
הרי הכיפה של הזין יותר גדולה מהבסיס של הזין,
אז הגומי נתפס בבסיס שמאחרי הכיפה והוא לא נופל
בגלל זה הגעתי גם למסקנה שבמקום לקנות את הקונדומים הגדולים, עדיף לקנות את הקטנים, כי ככה יהיה לגומי העגול של הקונדום יותר לחץ מאחורי הכיפה וככה הוא לא יזוז בכניסות ויציאות
&nbsp
שנית
הרי גם אם הקונדום על כל הזין, עדין המנושס נוגע בגוף איפה שסוף הבולבול
אז מה זה משנה עם הקונדום על כל הבולבול או רק על חצי או רבע ?
&nbsp

לפי מיטב הבנתי

יש הבדל בין העור של אברי המין (הוא יותר חשוף ופגיע) מאשר העור של הבטן התחתונה.
&nbsp
אבל יתכן שאני טועה.
&nbsp
בכל מקרה, לא הייתי רוצה לחטוף פיטריה או חיידק מבחורה אחרת בגלל שבן הזוג שלי שם קונדום רק על הכיפה.

Sharoman

New member
קודם כל, כמו שמיצי אמרה קונדום לא ישאר על הזין

בזמן זיון בגלל התנועות שבהן יהיה מעורב.
שנית, רוב הרגישות מורגשת בקצה הזין מלכתחילה אז אם אתה עוטף רק את הקצה רמת הרגישות לא משתנה (הרבה או בכלל).
שלישית, לגבי קונדומים קטנים, הסיבה שקונדום אמור לעטוף את כל הזין היא כדי לוודא שהוא ישאר על כל הזין במשך כל הזמן שהוא בשימוש.
קונדום שלא מתאים מבחינת מידה יכול להיות הדוק מידי ולכן יוריד את הרגישות בצורה משמעותית וקונדום שלא לבוש עד הסוף ירד מהר מאוד ובדרך כלל לא תרגיש את זה עד שיהיה מאוחר מידי.

אפשר להידבק גם דרך פצעים/חתכים וכו'

לכן הכיסוי הוא על כל האיבר. זה נכון גם תגבי הדבקה לא רק הדבקות, קונדום נועד למנוע את שני המצבים. לכן אגב נשים הרבה יוצר חשופות להדבקות מאשר גברים, יש הרבה יותר שטח "חשוף" להדבקה.

כמה דברים חשובים

1. כל העור המעורב ביחסי המין חשוף להדבקה. ביחוד העור המעורב בחיכוך של אברי המין בעת ה'פנימה החוצה' שנפצע מיקרוסקופית בשל החיכוך. ככל שהעור עדין יותר ככה הוא נפצע יותר והסיכון גדל. אבל כאמור זה נושא עם משתנים אישיים ונקודתיים רבים כגון מידת החיכוך באותו רגע, עדינות העור ועוד.
&nbsp
אם אתה לא יכול לאמת כלום מזה, וזה 'סיפורים' כדבריך, למה לא לבדוק לפני שחוזרים על הנחות מוטעות כאילו הן עובדות?
&nbsp
2. לא אצל כולם העטרה גדולה יותר מגזע הפין.
&nbsp
3. בדוק טוב יותר מהיכן את שואב מידע רפואי שמשליך על התנהלותך ובחירותך, זה כדאי, זה קריטי, זה חשוב!
&nbsp
הסיפור עם איידס הוא סיכוי מול סיכון. הסיכוי קטן, הסיכון. גדול. אז כמו עם חגירת חגורת בטיחות באוטו, עדיף להזהר אלף פעמים מאשר להצטער להצטער לשארית החיים.

אז אני יכול להגיד כזה דבר....

את הקונדום על הכיפה ניסיתי
בפעם הראשונה (בכניסה הראשונה) הוא החליק ונפל (לא סידרתי אותו במלוא כוונה)
אז סידרתי אותו עם יותר כוונה, ונכנסתי ודפקתי ונהנתי והיה קצת מפחיד הקטע של הליגמור
אז הוצאתי אותו כשגמרתי, וגם זה היה בסדר, לא נפל ולא נזל ולא שום דבר, והכל היה בדיוק כמו בחלום האמריקאי
זה אפילו היה יותר כיף מבלי קונדום, כי אין את הלחץ של החוסר הגנה
פה הרגשתי מוגן
שנאמר להיות עם ולהרגיש בלי
&nbsp

Sharoman

New member
אז עלית פה על סטארטאפ!

לפחות עד לפעם שבה תגלה שנדבקת במחלת מין ו/או הכנסת מישהי להריון אחרי "דפיקה".

חשבת פעם למה חברות קונדומים בכל העולם ממשיכות לפתח קונדומים מסוגים חדשים ומקוריים ובכל זאת שומרים על בעיצוב הנוכחי של הקונדום?
חשבת על כל אלף אלפי הניסיונות שכל חברה מבצעת בכל שנה מחדש כדי לנסות להתגבר על אי הנוחות של הקונדומים ובו זמנית לנסות לספק הגנה מירבית?
חשבת אולי שיש היגון מאוחרי העיצוב שקיים כבר כמה עשרות של שנים למרות כל אותם המהנדסים והמעצבים התעשייתים שממשיכים לעבוד על המבנה של הקונדום?
בכל מקרה אני מאכל המון הצלחה לך לילדים העתידיים שלך ולמערכת הבריאות הישראלית...

וואלה חשבתי....

אבל קשה לי להאמין שהמסקנות שלי דומות לשלך או לשאר הבריות שאוהבים לאכול את הסרט שמגישים להם באמונה שלמה
מבחינתי בכלל כל האג'נדה של קונדומים וגלולות היא בלימת הילודה ופתח לפריצות מינית באדם
אבל הכבשים צריכים סיבה לשים לעצמם גומי על הנקניק או ליטול כדורים למיניהן
ומה מניע את האדם....?
או פחד או אהבה !
לאפחד אין אהבה לקונדום או גלולה
אז פחד יעשה את העבודה
איך זורעים בהם פחד...?
מחלות
לא שאני אומר שאין כאלו (ויש שיגידו שחלקן מהונדסות בכוונת תחילה)
אבל זה לא כזה נפוץ ומסוכן כמו שגורמים לכבשים להרגיש
בטח לא בישראל (תחסכו ממני את הידע שלכם בסטטיסטיקות כאלו ואחרות)
ואני לא חי מפחד, אני חי מאהבה
אז כמו שאתה מבין המסקנות שלנו שונות מפני שהחשיבה שלנו שונה (אתה מוזמן לחשוב שאתה צודק כי הרוב חושבים כמוך)
&nbsp
מאידך
גם אני לא מוציא את עצמי מהכלל, ושם קונדום (לעיתים)
וכששמתי קונדום על כל הלובלוב היו לי תהיות לגבי זה שהמנושס שלה על כל מיציו אניווי נוגע בי ובאיבר מיני, אז שאלתי את עצמי מה נפקא מינה כל הטורח הזה...?
וכמה וכמה פעמים שמעתי שגבר נדבק מהחור של הזין, ושגבר הסיכויים שלו להדבק הם נמוכים, אז המוח החושב שלי הסיק מסקנה עבור עצמו, ואז ניסה אותה (עם ידידתו)
בהצלחה ועם מסקנות מעניינות שמצילות לפחות 80% מהלובלוב
שנאמר: כל המציל חצי הלובלוב כאילו הציל את הלובלוב כולו
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כמו שכתבת יפה בהתחלה "אין לי איך לאמת כלום"

והחורים והסתירות בתאוריה הקונספירציה המקסימה מדברים בעד עצמם...גלולות לא מגנות כלל ממחלות מין, כלומר הפחד היחידי שהן "משווקות" לנו הוא מהריון לא רצוי, או שאתה טוען שכל הריון הוא רצוי והריונות לא רצויים הם בכלל תאורית קונספרציה? (כיוון פילוסופי מעניין שאני בטוחה שאמא טרזה תרצה לתמוך בו ברצון).
&nbsp
העור בבטן ובחלציים לא סובל מאותה רמת חיכוך וסיכון לפציעה ומכאן להדבקה, הן בגלל המבנה הקרני יותר שלו, והן בגלל החיכוך המופחת שהוא סופג בזמן המצווה.
&nbsp
מה שכן נשמע לי יושב עם ההגיון הרפואי שלמדתי עליו שככל שעור עדין ורירי יותר, (כלומר שייך לפנים מע' השתן, כלומר לבפנים של החור) הוא יותר מועד להדבקה. לבנות על זה במאה אחוז? לא הייתי בונה...קשה לי להאמין שזה נושא שבכלל נבדק, וגם אם כן, הוא ודאי ספציפי למחלות מסויימות, סוגי עור מסויימים, אופי יחסי מין מסויימים, מידת הסיכוך, מידת החיכוך ועוד. אי אפשר יהיה להסיק ממנו מסקנה גורפת על כל המצבים וכל המחלות המין.
&nbsp
בכל מקרה מחכה למקורות המידע על תאורית הדבקת ה"דרך חור בלבד", לגבי השכלתם הרחבה והמקיפה של המקורות המלומדים באפידמיולגיה ורפואת עור ומין, אני כבר אבדוק בעצמי

&nbsp
בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובבריאות

קודם כל תודה על האיחולים נסיכה

שנית אני אגיד לך ככה
נאמר לי גם שאין סכנה אמיתית במגע של עור לא חשוף
שאין סבירות גדולה להדבק ככה במחלה (אני מאמין שיש יוצא מין הכלל, כמו הרפס לדוגמא)
שבשביל להדבק צריך תנאים קצת יותר.... חשופים
לכן נדבקים רק מהחור (החשוף), ולכן זה רק 3% סיכוי של הגבר להדבק
שוב, אין לי איך לאמת את זה, אלו רק אוסף של דברים ששמעתי כמה וכמה פעמים בחיי
אבל יש להם היגיון מסויים, אם יש לך איך לברר את הנושא אני אשמח לשמוע
&nbsp

המוציא על חברו-עליו הראייה. אני לא מכירה מחקר קליני אתי

שיבדוק כזה דבר. כאמור אתה מכיר אמירות כאלה? אשמח לראותן.
&nbsp
כאמור יש מחלות שעוברות דרך פציעות מיקרוסקופיות, כל העור הרירי של איבר המין חשוף לפציעות אלא בעת המשגל בגלל החיכוך. המשתנים מאד אישיים לגבי פציעות אלה, כמה העור קרני או לא, כמו חיכוך יש במשגל וכו'. אי אפשר לעשות אמירה גורפת כפי שכתבתי על מחלות שמדבקות רק לחור או לא...וגם אם היה, לא מכירה מחקר שיבדוק כאלה דברים לפי כללי האתיקה שיש כיום (וטוב שיש).
&nbsp
הסיכוי למחלות אלה בישראל קטן בגלל המצב המתקדם של נגישות למין בטוח, חינוך למין בטוח, נגישות לקונדומים ועוד. האמן לי, באפריקה זה לא 3% בדיוק מהסיבות האלה של קנוניות הרשע שמספקות לנו קונדומים ומחנכות אותנו למין בטוח. (חוץ מזה שמה זה משנה הסיכוי? הסיכוי קטן אבל הסיכון גדול, והוא על הבריאות שלי, למה לי לקחת? תעשה את החישוב שלך ואני אעשה את שלי...).

אני לגמרי מבין ותופס את מה שאת אומרת..

אבל אני לא מונע מפחד
אז עבורי הסיכוי הוא משנה מאוד
&nbsp
נכון שאני לא מוציא את עצמי מהכלל (גם לי יש פחדים) ואשים קונדום
למרות שאני יודע בביטחון מלא מה היא האג'נדה מאחורי כל האמצעי מניעה/בטיחות ומחלות מין (הפחדה, פאניקה פתרון/ביטחון)
אבל אם אפשר לסגור את רוב הפחדים האלו רק על הכיפה....?
אז מצטער, קודם אהבה ואחר כך פחדים
&nbsp
ולפי מה ששמעתי לא נחשפים מספיק נימים בשביל לדבר
אפילו לאיידס הבנתי שיש כדור שהורג אותו ב72 שעות הראשונות
&nbsp
ובנינו, הרוב לא משתמשים בקונדומים גם בארץ
וברוך השם לא מצוי פה תרבות של מחלות מין מי יודע מה (בסקס מקובל בין גבר לאישה)
ועל כל זה הסיכויים של גבר נמוכים
אז מבעד לפחד אני רואה עולם של אהבה (או לפחות 80% ממנה
)

אני יודעת שהניסוח שהבאת כובש, אבל אין סתירה בין פחד לאהבה

אפשר גם לאהוב את עצמנו, את חיינו, את גופינו ובריאותנו, את החיים ומנעמיהם, וגם לפחד ממחלות וממוות (יש כאלה שזה אפילו הולך ביחד לדעתם...) ובמקביל לשנוא את העבודה, לאהוב את האישה או האיש, לשנוא את החותנת, לחבב את הבוס, לחשוק בשכנה...ועוד ועוד...החיים זה דבר מורכב מהמון רגשות! באדם יכולים לקנן גם אהבה וגם פחד בו זמנית, ואפילו עוד דברים! מדהים!
&nbsp
למשל זה שאני חוגרת חגורת בטיחות באוטו, או כבל ביטחון בגבהים זה כי אני אוהבת את החיים ואת הבריאות שלי...לפחות במקרה שלי..).
&nbsp
אתה צודק שהסיכוי קטן. זה ללא ספק נתון מעודד לגביך בפרט ולגברים בכלל, ביחוד כאלה שלא אוהבים קונדום ו/או לא אוהבים את כל האיבר בתוך הקונדום.
&nbsp
אשמח לשמוע איך תדע מתי לקחת את הכדור המדובר, אם וכאשר (חלילה) יעשה רלוונטי העניין ב-72 שעות האחרונות. לדעתי כשאנשים נדבקים באיידס (מדבתר על מין ולא על חשיפה תעסוקתית או אונס, חלילה), הצד המדביק לא מודע להיותו מדביק, ואם הוא מודע, הוא בד"כ לא חש צורך ליידע אותך על כך לאחר פחות מ-72 שעות מהמגע המיני, או בכלל (אלא אם כן הוא הוגן איתך, ואז הוא מיידע אותם עוד לפני, ואז זה לא רלוונטי, אני מניחה שלא תשכב עם נשא/ית איידס במודע, וללא קונדום, כי אתה בונה על הכדור). אגב אם אתה מתכוון לכדור PEP, זה טיפול לכחודש ימים,והוא טיפול לא קל ואף מסכן חיים.
&nbsp
אשמח לדעת מה עומד מאחורי האג'נדה של כל אמצעי הביטחון/מניעה, כפי שאתה רואה אותה בביטחון כה גדול.
&nbsp
ושוב חוזרת על בקשתי לקרוא על המקורות מהם שאבת את המידע על החור, הנימים וכו'.
&nbsp
(כאמור כפי שכתבתי, כל חלק שמשתתף במשחק המיני חשוף לפציעות מיקרוסקופיות ולהדבקה, אבל זה תלוי בהרבה משצנים אישיים כמו אופי המשגל, מידת הסיכוך והחיכוך, אופי העור וקרניותו ועוד, שקובעים את רמת הפציעה).

מאיפה שאני מסתכל....

פחד הוא המקור לכל המחלות
כך גם שנאה
כך שאני לא יודע אם אני יכול להסכים איתך שפחד ואהבה מקוננים בו זמנית
מה שכן אני יכול להגיד, זה שבדרך כלל אלו שרוצים לשמור על הפחד שלהם (המקום הנוח שבחוסר התמודדות איתו), אומרים את המשפט הזה, בכדי להכשיר לעצמם את השרץ (אני לא מתכוון אליך ספציצי)
&nbsp
לפחד אסור לנהל את האדם, ואסור לתת למשקפים האלו להראות לך את החיים
אחרת עלולים לספר לך על מפלצות בשם אל קעידה או דאעש, או אבנים מהיריח שבדרך להרוס, או האטמוספרה שעשינו לה חור ושהעולם עגול וכו'
ואז יציעו לך פתרון/ביטחון
טילים ורובים ומטוסים יפה, וחלליות וטלסקופים ומיסים על פלסטיק שהורס את האטמוספרה, ויעשו לך חוקים כאלו ואחרים ויפתחו עוד זרועות לממסד כדי לדאוג לבטחון שכל כך חשוב לכבשים
ובינינו, גם ככה יש יותר מידי, אז נשים להם קונדום על הלובלוב ונחלק לילדות גלולות
נהרוס את התא המשפחתי, למיניות נפרוץ את כל הגדרות, ילדים כבר לא יגיעו כל כך מהר
נעמיס עליהם עבודה קשה והם יסכימו להכל בשם הבטחון שהפחד שהמציאו להם כל כך רוצה
והכמה מילים האלו שוות מאות מיליארדים של מימון כל שנה וכבר הרבה שנים
אז מה כבר אפשר להגיד, איזו דרך כבר אפשר לחשוב עליה שבה הם לא גונבים באמת את הסכומים האלו, ובאמת מספקים לנו אמת אובייקטיבית ?
שבנינו, אם היו אומרים לאנושות את האמת 99,9% מהקניות/רכישות ותנועת הכספים היתה חודלת לאלתר
וזה הסיוט הכי גדול של הארכיטקטים של החברה האנושית
אז אם את שואלת אותי מאיפה הבטחון, אז הוא משנים של מחקר
מחקר שמתחיל במילה אילומינטי

פפפפפפפפפפ

ובכל הקונספירציה הגדולה הזו אתה נלחם עם קונדום על העטרה?
&nbsp
אני אומרת שנתת להם פייט הולם!
&nbsp
&nbsp
(מיצי בחיים לא היתה שוכבת עם גבר שהיה שם קונדום רק על העטרה.. המחשבה שזה ישלף וישאר עמוק בתוכי בלי ששמנו לב היתה הורסת לי את כל ההנאה)

למעלה