רגע, שמישהו יעשה סדר בדברים

אין ספק שאת חיה מאהבה וחיוביות

וזה לא המלחמה בהם
אם כבר המלחמה האמיתית היא לשחרר את התפישות השליליות ולא תקינות ולא מקדמות ולא מועילות, ולהחליף את המשקפים של פחד וחוסר ביטחון ,למשקפים של אהבה וחיוביות, ולעורר את התודעה כדי שתסיק מסקנות ותתפוס תפיסות תקינות ע"י התבוננות דרך המשקפים החיוביות

אני למשל, חישבתי נתונים לבד, בלי פחד ובלי טישטושים, הכל נראה הגיוני וסביר, אז ניסיתי עם ידידה, והתוצאות חובקות עולם
יש מצב אפילו שבזכותי ניצלים מליארדי בולבולים בעולם ממאסר תחת אימת הקונדום
אפשר לחזור ולהתעלס עם בחורת סוף סוף, להרגיש אותן, להרגיש את המנושס מחבק אותך חזק
על כל זה את רוצה שאני אוותר בשביל פחדים ?
פחדים שהשתילו לי האנשים שעושים מזה מיליארדים כל שנה?
זה יותר בשביל הכבשים, שצריכים שיחשבו עבורם כי הם מפחדים לחשוב לבד
אני פחות מתחבר למקום הלא נעים הזה באדם

אם קונדומים ומניעת הריון זה כ"כ רע, למה השתמשת בכ"ז בקונדום?

אם הכל קנוניה, למה לא להתחתן בגיל ח"י ולהתחיל למלא את הארץ בצאצאיך לאורכה ולרוחבה? זה הרי מה שהקונדומים והגלולות רוצים למנוע ממך, לא? או שלא הבנתי משהו במשנתך?

אין לי מושג, בגלל זה שאלתי...

אולי לא מצאתי את בחילת"ך?
&nbsp
או שאולי הפחדים עדיין פועלים את פעולתם ואתה עדיין שווי בצבתות הברזל שלהם מפני הריון לא רצוי ומחלות מין ובקרוב תתקדם ותשיר אותם כעלי שלכת ברוח הסתיו?

שאלת שאלה

שהתשובה אליה קרובה אליך מאוד, היא אצלך בעצם לא אצלי
לכן שאלתי אותך למה לא באמת ?
תשאלי את עצמך
איפה את היום, עם כל הרעיונות שלך
ואיפה יכולת להיות היום אם היית עושה את כל מה שהצעת בשאלה שלך (להתחתן בגיל 18 ולמלא את ביתך בצאצאים לאורכו ולרוחבו (קרי אהבת אמת)
ואם לא קל לך לענות על השאלה הזו, או שהיא לא רלוונטית לך מאיזשהי סיבה
אז את מוזמנת לענות בשם כל בנות דורינו שבוכות בלילות לזיווגן, לילדים, לבית שאין כרגע, כי יש היה ויהיה להן רעיונות משל עצמם איך לחיות נכון
&nbsp
ובקשר לשאלה השניה
למה אני שם קונדום, אז התשובה היא שאני לא ממש, לעיתים, זה תלוי מי הבחורה ומה הסיטואציה, ותודה לאל ברוך השם אני עושה בדיקות כל חצי שנה שנה, ותודה לקדוש ברוך הוא אני בריא ושלם, ואין שום כלום ולא נהנתי בפחד
למזלי אני אוהב את ה"ילדות הטובות", חנוניות קצת כאלו ששומרות על עצמן
אז בכלל זה מסתדר לי יופה
אבל שוב, אני לא יכול להוציא את עצמי מהכלל, וזה לא שאני חושב שאין מחלות מין, אני פשוט מבין שזה לא כזה מסוכן כמו שרוצים שהצי-בור יחשוב
וגם עכשיו כשהמיניות פרוצה, ומזמינים תיירים מכל העולם לזיין את בנינו ובנותינו (שלא התחתנו בגיל 18), אז קונדום על הכיפה זה משהו שאני יכול לחיות איתו בשלום (בהוויה שלי כמובן)

הילדות הטובות ששומרות על עצמם מז$%^ איתך ללא קונדום?

יש לנו סטנדרט אחר למשמעות של "שומרות על עצמן".
&nbsp
בכל מקרה בהצלחה רבה

אני הילד הרע

התל אביבי המחוספס עם החיוך המהפנט והאוירה המשוחררת והמתירנית, שבא ללמד אותה איך מתנתקים מהמוסכמות והמקובעות, ומתחברים לחופש ושיחרור, למיניות וזימה טהורה
ממש כמו אדם וחווה
ואז אנחנו בועלים את התודעה המתוקה הזו בדיוק כמו שהטבע רצה
&nbsp
ושוב תודה על האיחולים נסיכה, שהשם ימלא כל משאלות ליבך לטובה
&nbsp

למעלה