רגשות בקשר לסיום ביה"ס

Evil Gremlin

New member
רגשות בקשר לסיום ביה"ס

OK אז ככה... עוד מעט גם אתם תסימו ביה"ס (אני סיימתי לפני חודשיים!!!) אז מה הרגשות שלכם... אני מבין שרבים פה כמוני, סימו את הלימודים בכלל.. זה לא מפחיד קצת .. החיים האמיתיים אני מתכוון, אני מרגיש כאילו ש באוגוסט (אני מתגייס אז) לוקחים וזורקים לי את החיים בפנים, ואני לא בטוח שאני מוכן לזה.. אני לא רוצה להתבגר!!!
מה אתם חושבים?

האמת?

צבא עוד נשמע לי טוב. צבא זה עדיין מסגרת. זה כמו בית ספר רק יותר חרא.. אני לא עומת זאת כנראה לא הולכת לצבא ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות עם עצמי. זה ממש מפחיד אותי. לעבוד? ללמוד? איפה לגור? זה כל כך מטריד אותי שלפעמים קשה לי לישון. כל החברים עוזבים בקרוב, אך אחד לא נשאר, ואני לבד בבית וצריכה למצוא חברים חדשים. אז כן, זה מפחיד

Evil Gremlin

New member
חברים נשארים

אבל גם להם זה קורה.. ולאלה שלא הוכים לצבא פשוט לא יכולים להבין את זה

זה לא שאני...

לא יכולה להבין. צבא זה מפחיד מן הסתם. אבל זה שגם הם מפחדים לא אומר שאני אפחד פחות... אבל עדיין, אחרי שמתרגלים צבא זה מסגרת. אני אשכרה שקלתי לבקש לשרת, רק כדי שתהיה לי מסגרת... מפחיד אותי הלא נודע..

bariska

New member
גם ככה הקשרים אם

החברים מתנתקים לאט לאט אחרי הלימודים..

bariska

New member
ממממ

הדבר היחידי שמפחיד אותי זה השנתיים שנשארו לי ללמוד..

bariska

New member
עדיין לא החלטתי מה מפחיד אותי יותר

התעודה שאני יקבל ביום ראשון או השנתיים שלפני
***ואני עייף

Sheep From Hell

New member
אוווו.... כיף!!

אני כבר מחכה בקוצר לסיים את הבגרות האחרונה...... אני רק חושבת על העובדה שב-1 לספטמבר אני אשן עד מאוחר.... וכבר נהיה לי טוב.... ואם אני אלך לצבא זה באמת יהיה חבל.. כי צבא זה חרא... בהתחלה חשבתי שאיזה בעסה.... ואני אתבגר ואני לא רוצה להבגרת.. והבנתי שבעצם העובדה שאני לא אלמד, ואעבוד, ואלך לצבא זה לא אומר שהתבגרתי.. אולי כלפי חוץ אני אתנהג כמו מבוגרת(ביחס לאחריות וכו'...) אבל אני עצמי תמיד אשאר ילדה... עד עכשיו עברו 17 שנים ואני מרגישה כמו אחת בת 12... הילדה הפנימית שלי אף פעם לא תעלם.. ואני אדאג לצרכיה כל הזמן!! הנה אני רואה את האבא שלי וחברים שלו נפגשים פעם בשבוע ועושים את אותן שטויות שאי עושה עכשיו... הגיל לא משפיע על הנשמה!!

vk3

New member
להישאר צעיר בנשמה זה הכי חשוב...

ואסור לנו עכשיו, בתקופה הזאת של החיים לשכוח זאת לעתיד שלנו ! זה הכי נהדר, מעשיר וכייפי ! זה גם מאוד מקל על החיים... וכשכבר לנו יהיו ילדים... זה נורא חשוב !!!

Evil Gremlin

New member
גם אני הגעתי

למסכנה הזאת... אני לא מתכוון להיות כמו המבוגרים המבוגרים אני רוצה להשאר בערך כמו שאני עכשיו!

ethanguy

New member
קצת באסה... אבל כיף ^^

באסה כי אני מרגיש שלא הספקתי לעשות השנה דברים שכן רציתי לעשות במסגרת של הבי"ס אבל מצד שני אני הולך לכייף ולעשות כל מה שרציתי בחופש!.

0kety0

New member
כל שינוי הוא קשה...

אבל לפי דעתי צריך לקחת הכל בפרופורציות. להבין ששינוי והתבגרות הם חלק מהחיים והכי מומלץ-לזרום ולא להיתקע. אני עולה לי"א,ככה שאני לא בידיוק יודעת על מה אתה מדבר. אבל מה שכן- אני כבר מחכה לצבא,וגם לסיום בית הספר.

Evil Gremlin

New member
גם אני חיכיתי..

..אבל בכיתה י"ב רציתי שזה יבוא כמה שאפש\ר יותר מאוחר.. כי עדיין כיף או לא כיף זאת תקופה משמעותית בחיים שנגמרת

vk3

New member
וואי איך קרו לארץ של פיטר פן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נוו וואי ברח לי... תמיד חלמתי לעוף איתו לשם !!!!!! והאמת שאני עדיין רוצה זאת... מה אנחנו מדברים בכלל... בגרויות, אין לנו דאגות. האמת שכול תקופה לכשעצמה קשה ואי אפשר לעשות יחסים והקבלות
אבל עדיין... לחשוב על העתיד קצת קשה. להעמיד את עצמי במקום אמי או סבתי, לדאוג למשפחה, לכלכלם, להתפתח בפנים האישיים, לגדל ילדים... אווווווווווו... לעבודדדדד !!!!!!!! אלוהים יעזור לנו
אבל אני בטוח שיהיה הכול נהדר ונהנה כולנו מהחיים ( ומהפורום לעד
), נתבגר, נשכיל ונוכל להשאיר חותמנו בדפי ההיסטוריה- זו נראית לי מטרת החיים והקיום בכלל

למעלה