רגשות בקשר לסיום ביה"ס

the freaky girl

New member
האוירה עם המורים?

או שאולי המקום העלוב שנקרא "המחששה"? או האוירה של בית הכלא? אולי בגלל שכולם (טוב, הרוב) לבושים בתלבושת?

s h u r i k

New member
דווקא אצלי...

האווירה עם המורים סבבה... אני לפעמים אפילו תופס שיחה איתם בהפסקות! אצלנו אין מחששה... אנשים פשוט הולכים לפארק שליד הביצפר... ואני ביכלל לא יכול ליקרוא לבית ספר שלנו בית כלא, כי גם ככה אני עושה מה שבא לי.. ואין תילבושת אחידה.. כך ש... בציפר זה דווקא מקום נחמד!!

Mrs James

New member
חחחח

אני יתגעגע לדבר אחד...לצחוק על המורות שלי הן אחת יורת דפוקה מהשניה וכיף להתסתלבט עליהן

Evil Gremlin

New member
לא אבל

אני שמח ששמת לב עלי!!! בסדר אני אקרא לך MRS "MRS" מקווה שגרמתי לך להרגיש טוב..

vk3

New member
משוגעעעעע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אבל אנחנו עדיין אוהבים אותך...

Zot ani 1

New member
אני.....

בי"א ואותי מה זה מפחיד לחשוב ששנה הבאה זהו נסיים בית ספר... זה פשוט לא נקלט אצלי איפה שהוא שם... זה מפחיד ככה לדעת שהמסגרת הזאת שהיתה בה 12 שנה ולמרות שאני שונאת כל יום מחדש לקום וללכת ללמוד לשם, בכל זאת אני אוהבת את הכיתה את החברות את הצחוקים כו' שכבר ממש לא יהיו כאלה אחרי שנסיים... קיצר מפחיד אותי כל העסק הזה...

Dynamo1929

New member
אמממ....

תאמת, זה באסה! באסה להתבגר, באסה שהזמן עובר כל כך מהר, באסה שיש מלא דברים שרציתי לעשות ולא הספקתי, באסה שאי אפשר להחזיר את הזמן אחורה, פשוט באסה להסתכל אחורה ולהבין שעברה תקופה כל ארוכה ויפה מהחיים שלנו שאי אפשר יהיה לשחזר אותה ולחוות כמותה פעם נוספת...

וואי..

אני עדיין לא מאמינה שאני כבר בת 17 ומסיימת כיתה י"א
בשבילי זה נראה כאילו אני עדיין בת 12 בכלל
בזמן האחרון אני די חושבת על זה.. שזה יהיה החופש הגדול האחרון שלי, וכבר יש לי מלאנת'אלפים תוכניות איך לנצל אותו בדיוק כמו שצריך!!! הייתי לפני כמה ימים בצו ראשון וכשהייתי שם הרגשתי מוזר כזה.. כאילו סיומה של תקופה ומעבר מילדות לבגרות
העתיד די מדאיג אותי - מה אני אלמד ואיפה אשרת ואיפה אגור וכל זה.. אבל אני מקווה לטוב אני יודעת.. אני מקווה ששנה הבאה יהיה פחות עומס!!
בקיצר אני אופטימית או כמו שהמחנכת שלי בכיתה ח אמרה - כל סוף הוא התחלה של משהו אחר!

למעלה