רדום קצת... אז...

magenta73

New member
רדום קצת... אז...

גנבתי שאלון! (עם שינויים קלים) קדימה! לעבודה! שם: מין: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: נתן לך מחמאה: עצבן אותך: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: (בטח) מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: התנשקת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון: עשית את זה: שיחקתי טאקי
:

macy1

New member
משתתפת....

שם: macy מין:
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בן דוד שלי, אבל זה בסדר, הוא בן 2.5... זרק עליך משהו: חבר לעבודה זרק עלי היום טיפקס נתן לך מחמאה: אותו אחד עם הטיפקס... עצבן אותך: אחי הקטן... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: הממממ...... נראה לי שבעבודה... התנשקת: במרפסת אכלת: פה ליד המחשב
הלכת מכות: המממ..... אולי ביסודי?... הצטלמת: ביום ראשון, בחתונה של חבר טוב מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: החברים של נטאשה בהופעה חייה קנית: morcheeba המלצת עליו: morcheeba האוסף צרבת: מאיר בנאי שברת: ......... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה לבנה פשטת: גופיה כחולה קנית: חולצה קצרה בצבע חום לווית מחבר: צעיף זרקת: (בטח) עשיתי סדר בארון... אז זרקתי דיי הרבה... מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: החבר הקודם.... הרביץ לך: אחי הקטן קנה לך מתנה: החברה הכי טובה הכין לך אוכל: אבא הכין המבורגר בצהריים ראה איתך סרט: אתמול, החבר הכי טוב מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ג'יי לנו הקלטת: זה לא קורה רצית לראות ושכחת: אני כמעט ולא רואה טלויזיה... נרדמת באמצע שלה: אתמול, ראיתי השיר שלנו... פחחחחח... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא קרה.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום נותני שירות התעצבנת על החברים שלו: ....... חשבת שהסקר שבו מטומטם: ............ צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום סקס נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ....... מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: המבורגר הקאת: שקשוקה הזמנת: המנה החריפה של הג'ירף אכלת עם חבר: המנה החריפה של הג'ירף זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: גלידה
מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: פייה קטנה בגב התחתון החלפת: ....... חיטאת:....... רצית לעשות: פרפר בקרסול מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: פגוש את ההורים 2 ריגש אותך: פורסט גאמפ ביום שישי בייס הפחיד אותך: טלטולים בחושך היית מוכן להרוג כדי לראות:............. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה מהעבודה עצבן אותך: האח הקטן הבאת אותה בשיחת נפש: החבר לשעבר... חלמת עליו: ..... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: המממ.... יש כמה... משפחה.. חברים... דיברת איתו: החברה הכי טובה ניתקת לו/ניתק לך: לקוח בעבודה התקשר אליך: אחי הגדול התקשרת אליו: חבר מהעבודה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: פורטיסחרוב רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:morcheeba בלונדון רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ....... רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: morcheeba בלונדון כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מיכל אמדורסקי מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כמעט כל יום... אני גרה במושב שיש בו הרבה תימנים... העירו לך על איך שאתה לבוש: היום בעבודה אמרו שהגופייה פתוחה מידי הבטן שלך קרקרה: בבוקר שמעת מוזיקה: עכשיו ליד המחשב חלמת חלום מוזר: בסופ"ש צחצחת שיניים: במהריים התקלחת: בבוקר התנשקת: אתמול החלפת גרביים: בצהריים רצית ללכת לישון: עכשיו... עשית את זה: אתמול... שיחקתי טאקי : לפני חודשיים בערך...

voguemaster

New member
נו טוב! ../images/Emo6.gif

שם: אלי מין: זכר מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: היא זרק עליך משהו: גם כן היא
נתן לך מחמאה: היא (אתמול) עצבן אותך: היא
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: בבית של ידידה אכלת: בבית הלכת מכות: פחחח
זה לא קורה לי יותר... הצטלמת: במועדון.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: שוטי הנבואה מחפשים את הדורות
קנית: בלעעעע המלצת עליו: Infected Mushroom - supervisor צרבת: דיסק אוסף של שירים אלקטרוניים ממשחק מחשב
שברת: מי זוכר... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת כפתורים כחול-כהה של castromen פשטת: נו באמת
קנית: גופיה שחורה שמדגישה את היותי כוסון-על, ברנואר לווית מחבר: לפני שנה וחצי זרקת: (בטח) את מה ?
מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: ידידה (חחח) הרביץ לך: האחיינית שלי
קנה לך מתנה: הממף... לא אוהב הכין לך אוכל: שף במסעדה נחשב ? ראה איתך סרט: היא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: בוסטון ליגל (ג'יימס ספיידר הזה תותח-על
) הקלטת: אין תגובה
רצית לראות ושכחת: בוסטון ליגל
נרדמת באמצע שלה: אלי מקביל לפני שבוע ביום ראשון, בגלל שלא ישנתי כל הלילה שלפני
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא קורה. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: זה
התעצבנת על החברים שלו: אין. חשבת שהסקר שבו מטומטם: בכולם הוא מטומטם
צחקת על הודעה שכתובה בו: זה
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: עוקבים אחרי פה ?? אהבה ורומנטיקהץ מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עגבניות שרי הקאת: רגע, תנו להיזכר... בטח משהו עם ספגטי
הזמנת: סנדביץ' רוסטביף. ממליץ לכולם לשבת ב-BLEECKER בהרצליה, הרוסטביף שלהם זה כמו אורגזמה!
אכלת עם חבר: חמישי אחרי מכבי
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: הרבה סוגים של דברים על עצמי בחדר אוכל בעבודה
מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: העור שלי יפה מדי
החלפת: כנ"ל חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: דרקון (אבל אני לא עושה) מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אלי מקביל ריגש אותך: שאלה מצוינת. הפחיד אותך: עוד יותר מצוינת היית מוכן להרוג כדי לראות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: הידידה המנשקת שלי
עצבן אותך: אחד אחר הבאת אותה בשיחת נפש: לא אנקוב בשמה חלמת עליו: היא חשוב לך יותר מכל אחד אחר: קשה, קשה... דיברת איתו: הידידה המנשקת
ניתקת לו/ניתק לך: לא קרה לי כבר מלאן זמן... התקשר אליך: לא אנקוב בשמה התקשרת אליו: הידידה המנשקת
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: שוטי הנבואה במתחם מגדלי זיו
(סוף) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין לי בעיות כספיות כבר הרבה זמן
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: זה לא ממש משנה לי... רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: היה משהו אבל קשה לי להיזכר.. הגיל... כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין לי כמעט חברים שאוהבים הופעות. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אה, כל יום
העירו לך על איך שאתה לבוש: יום שישי, לחיוב
הבטן שלך קרקרה: היום בצהריים. שמעת מוזיקה: אתמול בערב באוטו... (ממש אחרי ששללו לי את הרישיון ונהגתי עם רישיון זמני) חלמת חלום מוזר: שלשום בלילה צחצחת שיניים: היום בבוקר כמובן התקלחת: אתמול בלילה התנשקת: מוצ"ש שעבר החלפת גרביים: בבוקר.. רצית ללכת לישון: כל הזמן
עשית את זה: לפני בערך... אממ.... שלושה חודשים. אחלה שאלון

Vdrums

New member
קצת רדום? קצת?

שם: תומר מין: זכר מי האדם האחרון ש...: לא הבנתי, מה זה יעזור שמות? שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: נתן לך מחמאה: עצבן אותך: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: טלפון התנשקת: בחדר שלי אכלת: בבית הלכת מכות: כיתה ח' הצטלמת: בשבת האחרונה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דייר סטרייטס קנית: פוליס בהופעה המלצת עליו: דיפ פרפל צרבת: אוסף רוק שברת: לא זוכר מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת אדידס פשטת: חולצת אדידס קנית: חולצת אדידס לווית מחבר: ז'קט (אדידס) זרקת: (בטח) מי זורק בגדים? מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: שוב שמות? הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת הקלטת: כלום רצית לראות ושכחת: לא זוכר נרדמת באמצע שלה: לא זוכר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכר מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: קיצורי קיבה התעצבנת על החברים שלו: אין חשבת שהסקר שבו מטומטם: פורום שלי צחקת על הודעה שכתובה בו: מתופפים נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מתופפים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: כבד הקאת: לא זוכר הזמנת: צלעות חזיר אכלת עם חבר: צלעות חזיר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכר מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: אין עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: קנאה ריגש אותך: הפחיד אותך: הצילצול 1 היית מוכן להרוג כדי לראות: למה להרוג? יש מנוי מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: THE BAD PLUS רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין דבר כזה רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אין מצב רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא קרה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הם לא מסתובבים פה העירו לך על איך שאתה לבוש: אפ'חד הבטן שלך קרקרה: היום מתישהו שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה חלמת חלום מוזר: לא זוכר צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: ב8 התנשקת: שבוע שעבר החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: כל הזמן עשית את זה: שבוע שעבר שיחקתי טאקי :

נראה לי שהתשובה שלך "שבוע שעבר"

על השאלה "פעם אחרונה ששכבת" די הפלילה אותך..

magenta73

New member
מה קורה פה?

משאירים אתכם לבד לקצת ואתם מתחילים להשתולל???? כולה טאקי!!! :)

למעלה