רדום קצת... אז...

magenta73

New member
רדום, בקטנה...

שם: הדס מין: איפה? מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מן הסתם אני זרק עליך משהו: די ג'יי בפרילנד, שדרך ההתקשרות שלו היא לזרוק עלי קרח נתן לך מחמאה: אמ... איך קוראים לו... הוא מהגינה (גן מאיר) ויש לו כלב זאב חמוד, ואמר שאני פצצה! עצבן אותך: אמא שלי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטלפון התנשקת: במינזר... אכלת: בבית הלכת מכות: ברחוב... הצטלמת: בסטרסקי, ראה לי, ביומולדת... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: GREENDAY-AMERICAN ITIOT קנית: איזה אוסף של אייטיס המלצת עליו: גריןדיי צרבת: אלבום שלם? של טום וויטס. בלו-ולנטיין שברת: לא שוברת דיסקים מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה פשטת: גופיה אחרת... קנית: בייבי דול, דומה למשרטת, להיות מג'נטה, לפורים לווית מחבר: אני לא מלווה בגדים מחברות. ההיפך. זרקת: (בטח) מלא. חצי ארון בערך.לצדקה. אז זה לא ממש לזרוק... מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: נקרא לו סרן י'. וזהו. או בנדרס... הרביץ לך: אבא שלי? קנה לך מתנה: עדי. חברה שלי. הכין לך אוכל: חוץ ממני וטבחים? אמא שלי? ראה איתך סרט: דנה. חברה שלי. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: משהו בערוץ אנימל פלנט. הקלטת: מזמן אין לי וידאו. מן הסתם,הכי גאים שיש... רצית לראות ושכחת: הכי גאים שיש נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת. הסידרה עם הלסביות. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום סקס. התעצבנת על החברים שלו: שיווק ופירסום. חשבת שהסקר שבו מטומטם: .....? צחקת על הודעה שכתובה בו: פה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סינגלס קלאב מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: סנדוויץ' עם אבוקדו הקאת: אלכוהול נחשב? הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: טוסט במינזר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מה שאכלתי לאחרונה... מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: פירסינג בפופיק החלפת: הוצאתי את הפירסינג בפופיק חיטאת: פופיק רצית לעשות: קעקוע מהקלפים של אושו מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אין הרבה ריגש אותך: שמש ניצחית בראש צלול הפחיד אותך: הצלצול היית מוכן להרוג כדי לראות:סליחה? מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עינבלי עצבן אותך: חברים לרוב לא מעצבנים אותי הבאת אותה בשיחת נפש: עינבלי חלמת עליו: בנדרס... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: עדי דיברת איתו: עינבלי ניתקת לו/ניתק לך: אמא שלי? רק היא מביאה אותי למצב הזה התקשר אליך: עדי התקשרת אליו: עדי מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: של איזבו רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין דבר כזה אין כסף לראות הופעה שאני רוצה... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ??? רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כל מה שלא מגיע לארץ. רד הוט צ'ילי פפרס... טירוף עם הפיספוסים איתם... כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: דיוויד בואי מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: תמיד העירו לך על איך שאתה לבוש: היום. לטובה. הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת. שמעת מוזיקה: היום. חלמת חלום מוזר: לפני שלושה ימים. התערב לי, מציאות וחלום... צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול התנשקת: לא יודעת... הרבה מידי זמן, מבחינתי... החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: היום... עשית את זה: חודש? שיחקתי טאקי : שנים !!!!

blue eyes21

New member
עונה

שם: XXX מין: בקרוב מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: ילד,כדור(טוב,יותר מסר) נתן לך מחמאה:ע. אותו אני זוכרת ,לא הרבה מחמיאים כמוהו. עצבן אותך:שי,בחור שיצאתי איתו והתגלה כנודניק אמיתי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: שי.טוב ,לא ממש רבתי.הוא כל הזמן רב עם עצמו ומכניס אותי לסיפור התנשקת: עם ע. אכלת: בבית הלכת מכות: ???מיזוכר??? הצטלמת: בעבודה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: KING CRIMSON קנית: קיבלתי,לא נחשב. המלצת עליו: X צרבת: מי זוכר שברת: לא שוברת דיסקים,כמו שלא קורעת ספרים! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה פשטת: כנ"ל קנית: כנ"ל לווית מחבר: לא לווה. זרקת: (בטח)בגדי חורף(תרמתי) מי האדם האחרון ש...: נישק אותך:נקרא לו ע. הרביץ לך: מי זוכר קנה לך מתנה: חברה.מנורה מעוצבת. הכין לך אוכל: שי,בחור שיצאתי איתו. ראה איתך סרט:אותו אחד מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: 24 הקלטת: מזמן לא מקליטה רצית לראות ושכחת: 24 נרדמת באמצע שלה: כנ"ל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:יכולה להמשיך לרצד. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: סקס התעצבנת על החברים שלו: כנ"ל חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: סינגלס קלאב נכנסת אליו לפני הפורום הזה:אם הכוונה להיום אז.. כנ"ל מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שוקולד הקאת: אלכוהול הזמנת: סלט אכלת עם חבר: סלט זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: כנ"ל מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: הדסי עצבן אותך:שי ,טוב הוא לא נחשב חבר. הבאת אותה בשיחת נפש: הדסי חלמת עליו: ע. הוא לא חבר ,אבל הייתי רוצה.. חשוב לך יותר מכל אחד אחר:רעות דיברת איתו: הדסי ניתקת לו/ניתק לך: לא עניתי אם כבר. התקשר אליך: רעות התקשרת אליו: רעות מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הבית לא כזה נגיש,מחבוא. העירו לך על איך שאתה לבוש: חמישי,מחמאה. הבטן שלך קרקרה: לא עקבתי שמעת מוזיקה: אתמול בלילה חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: תיכף התנשקת:חמישי שעבר. החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון:תמיד,בזה הרגע. עשית את זה:הלילה שיחקתי טאקי :רחוק בעבר

duduamar

New member
אחחח אחלה דבר להפגת השעמום...

שם: דודו מין: 22 מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: כנ"ל נתן לך מחמאה: חברה שלי עצבן אותך: איזה ספק אחד שדיברתי איתו הבוקר בטלפון איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטלפון התנשקת: בבית של החברה אכלת: כאן בעבודה הלכת מכות: אווו... שנים... אולי בבי"ס מתישהו הצטלמת: גם מזמן... בטיול עם החברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: ERA קנית: היטמן 7 אני חושב
המלצת עליו: לא זוכר צרבת: דיסק אוסף מעורב בשבילי שברת: דיסק שלא נצרב כמו שצריך... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני עדיין לובש (לא אני לא הולך לעבודה ערום) - ג'ינס וT שירט פשטת: כנ"ל קנית: מלא חולצות שקניתי שלשום לווית מחבר: משתדל שלא ללוות זרקת: (בטח) - כל מיני ג'אנק ישן מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: חברה שלי הרביץ לך: כמו שאמרתי - שנים לא הלכתי מכות קנה לך מתנה: חברה שלי הכין לך אוכל: אמא שלי ראה איתך סרט: חברה שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הדוגמניות -D הקלטת: הפסקתי כבר להקליט... רצית לראות ושכחת: שכחתי... נרדמת באמצע שלה: השיר שלנו שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכר מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום מפיות (??) התעצבנת על החברים שלו: אין כזה חשבת שהסקר שבו מטומטם: וואי איזה קטע.. בדיוק הרגע תהיתי את זה לגבי הפורום הזה... צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום סקס, הוא מאוד מאוד משעשע.. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום בליינד דייט מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחמניה עם עגבניה וחביתה הקאת: מזמן לא הקאתי... הזמנת: סנדוויץ' חלומי בארומה אכלת עם חבר: כנ"ל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכר מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: אין לי החלפת:אין לי חיטאת:אין לי רצית לעשות: לא רוצה לעשות מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: פגוש את ההורים 2 ריגש אותך: החיים יפים (ראיתי שוב לא מזמן) הפחיד אותך: יעד סופי 2 , אחלה סרט היית מוכן להרוג כדי לראות: אין כזה פה מיציתי את השאלון והפסקתי עמכם הסליחה

אורזמן

New member
תשובות לשאלון

שם: שלומי מין: זכר מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: נתן לך מחמאה: ידידה עצבן אותך: כבר לא מעצבנים אותי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בעבודה התנשקת: במרינה אכלת: לפני כמה דקות הלכת מכות: ביסודי הצטלמת: שבוע שכבר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Oliver Shanti - Well Balanced קנית: לא זוכר המלצת עליו: מוזיקה קלטית צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: טריקו פשטת: שרוואל קנית: תחתוני בוקסר לווית מחבר: זרקת: (בטח) מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: ידידה הרביץ לך: קנה לך מתנה: ידידה הכין לך אוכל: ידידה ראה איתך סרט: ידידה מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: יוגורט הקאת: הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: מאכלי ים זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: קעקוע עשית: זאב החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: Hitch ריגש אותך: 50 דייטים ראשונים הפחיד אותך: לא צופה בכאלו היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ידידה עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ידידה דיברת איתו: ידיד ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: ידידה התקשרת אליו: ידידה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין ערסים העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: כשקמתי בבוקר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: כשהתעוררתי התקלחת: כשהתעוררתי התנשקת: שלשום החלפת גרביים: רצית ללכת לישון: לפנות בוקר עשית את זה: שיחקתי טאקי :

למעלה