רדיוהד בישראל?

רדיוהד בישראל?

טוב, שמעתי ממספר אנשים כבר שאומרים שרדיוהד מתכוונים לבוא לישראל בקרוב. אני סקפטי. אני חושב שהיה פה קצת יותר רעש אם זה היה נכון מישהו יודע משהו?

שמועות

לא הייתה שום הודעה רשמית. אין אפילו תאריכים להופעות באירופה שלא לדבר על ישראל. מבאס נכון?

asaphxiix

New member
וואיי הם בטח יבואו

איזה כיף!!!! נתחיל להפציץ אותם במיילים כבר עכשיו :))) בטח גם אותם יתקעו בבארבי!!!

The Eraser

New member
אתה צוחק....

נראה לי רדיוהד עברו את התקופה של ההופעות במרתפים.... אבל אם הם בארץ - אני אחריהם לכל מקום!

FunkyMonk

New member
אני מקווה מאד

שהם יעשו באוגוסט הופעות ביוון. זה יהיה פיסיקלי לחלוטין.

Gigantic Boots

New member
הם כל כך אידיולוגיסטים אבל שזה בא

ללהופיע בישראל הם מתעלמים. יופי, אז אנחנו מדינה גזענית וקרובה לעולם 3, אבל יש כאן אנשים שאוהבים תמוסיקה.

למה בגלל שהם אידיולוגיסטים

הם אמורים להופיע בישראל? הם כרגע לא מופיעים בשום מקום...וגם לא פה. בכלל ט'ום יורק הביא התנגדות להופעות בגלל כמות הדלק ומשאבים שזה צורך......זו אידיאולוגיה (מצוצה משהו..אבל אדיאולוגיה). אני לא חושב שהם ימנעו מלהופיע בישראל (במיוחוד בגלל ג'וני) אלא אם יש מניעים בטחוניים.

אז שיעשו הופעות אינטימות, נו באמת

עם כל הכבוד ליורק, זה נשמע כמו סתם תירוץ.

חשוב להבין

נכון, שהופעות קטנות יותר היו חוסכות בדלק ומשאבים בכלל...אבל בשביל לארגן אירוע כזה צריך להיות גם אינטרס של רווח (לאו דווקא ללהקה - יותר למפיקים). נכון, רדיוהד יכולים לעשות פה הופעה אינטימית לנניח 500 או 1000 איש. הבעיה היא שההכנסות מהכרטיסים לא יכסו את עלות ההופעה (אנשי צוות, מקום, ציוד, תשלום למפיק, תשלום ללהקה וכמובן ביטוח חיים). אף אמרגן לא יוציא מכיסו כסף בשביל לממן הופעה של להקה - רק בשביל שהמעריצים יהנו. כמו כל דבר הכל מסתכם בכדאיות כלכלית (ובשביל יורק ניתן לומר גם כדאיות גלובאלית). אני אישית חושב שאם רוצים להביא את רדיוהד להופעה כאן בארץ, שווה לנסות להזמין אותם לאירוע שמטרתו המוצהרת תהיה משהו בסגנון - העלאת המודעות להתחממות גלובלית/ מיחזור או משהו בסגנון.... אם מישהו יבקש מט'ום יורק לבוא לעזור לישראלים להבין את החשיבות של מיחזור ולתרום את קולו בדרך - יש מצב טוב שהוא יבוא.

asaphxiix

New member
התבלבלת עם בל וסבסטיאן

הנאצים הרשעים שלא רוצים להופיע בארץ :(((

Bloodless

New member
ארר, זה עוד יקרה. XP

ידעתי שהם יבואו קצת אחרי שאני אתגייס ועוד לא יהיו לי רגילות לשמור.

Latisia

New member
בלונד רדהד ואוונסנס יהיו בקרוב בארץ

קראתי בוואינט!

kittycatbone

New member
יא אוונסנס באים!../images/Emo9.gif

והבנתי שעוד מלא אנשים. אולי גם רדיוהד יהיו חלק מהגל. השאלה היא אם הם יבטלו או שתהיה עוד מלחמה

RYaniv

New member
מה בין רדיוהד לאוונסנס ?

ואל תענו לי ב"בלונד רדהד".
כרטיס להופעה של רדיוהד בסינרמה לפני 7 שנים עלה 180 ש"ח. כרטיס להופעה של אוונסנס בעוד 3 חודשים יעלה 360 ש"ח (וכרגע אין מבצעי הנחות משמעותיים באופק). לעוד מישהו זה נראה תמוה ?

FunkyMonk

New member
אוונסנס חושבים

שהם סוג של להיט.. נראה לי שבמחיר כזה לא יגיעו יותר מכמה מאות.. אולי פחות.

RYaniv

New member
שום אינפלציה

זה לא אנחנו ולא אוונסנס. פשוט המפיקים החליטו שכולנו השתגשגנו מעט. ובתקופה ההיא כל להקה שהופיעה בארץ לא דרשה סכומים שדומים לאלו שלוקחים עכשיו. מטאליקה, גארבייג' (עם קיי'ס צ'ויס כחימום), סווייד ועוד ועוד. וזאת הסיבה שחברות סלולר למיניהן לקחו על זה טרמפ ומארגנות מופעים של להקות גדולות במחירים מסובסדים. זו הדרך היחידה כיום לקבל אמן מחו"ל במחיר שפוי.

למעלה