רדיוהד בישראל?

זה הכל באשמת משינה.

מאז שהם החליטו שהם יכולים לקחת 240 שקל לכרטיס בקיסריה (אחרי שרדיוהד לקחו 185) אנשים הבינו שהקהל בארץ ישלם כל מחיר. אם נניח לרגע שלמשינה מגיע לקבל 240 שקל לכל כרטיס (וממש לא מגיע להם) אז אין ספק שאוונסנס צריכים לקחת 360, ורדיוהד צריכים לקחת 600.

kittycatbone

New member
הקטע הוא,

שזה ממש לא אוונסנס, וגם ממש לא רק בארץ. לא שמתם לב שבכל העולם, או רובו כרטיס לכמעט כל להקה בסדר גודל של אוונסנס (או רדיוהד) יעלה כזאת כמות של כסף? 70 דולר/יורו, או אולי 50. זה עדיין ממש הרבה. ופשוט ככה זה לצערי עולה עכשיו הכרטיסים
אני גם באמת מתארת לעצמי שבארץ זה *אולי* יותר יקר מהרגיל בגלל העובדה שבאמת לא הרבה אמנים באים לכאן, וחושבים (לצערינו) שקצת מסוכן לבוא לכאן מבחינת כמה שזה משתלם כספית ומבחינה בטחונית כמובן. ככה זה
גם אני אישית חושבת ש360 שקל לכרטיס זה ממש טונות, אבל גם אין קשר לאוונסנס (אז בבקשה בלי לזלזל כי אותי אישית זה מעליב כן כן..) וגם אני בטוחה שהופעה של רדיוהד עלתה כל כך מעט בגלל שלפני 7 שנים המצב לא היה ככה למיטב ידיעתי. אם רדיוהד יבואו לארץ בעזרת השם, והכרטיס יעלה עדיין 180 שקל זה יהיה נהדר מצידי לא אכפת לי כבר משאר הדברים, כי זה באמת מחיר נהדר לכרטיס

צר לי, אך את טועה

בעצם זה דווקא די משמח: כרטיס "יקר" לפסטיבל שכולל 3-4 להקות גדולות יעלה מקסימום 50$. הופעה של להקה "נחשבת" 30$ וגם זה רק אם הם מאירופה. בדרך כלל, להופעות אני לא מוציאה יותר מ-15$.

kittycatbone

New member
וול כיף לך../images/Emo9.gif

אבל פעם אחרונה שיצא לי לבדוק דווקא כן עולים איזה 50 יורו או דולר כרטיסים להופעה של להקה אחת. מן הסתם שתלוי איפה ומי, אבל כן. ואולי בארץ זה יותר יקר, וזה גם הגיוני והכל, אבל עדיין לא במימדים כאלה ענקיים לעומת מקומות אחרים..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוי ואבוי.

אין מצב שאני משלמת 360 שקל להופעה של אוונסנס :X לרדיוהד דווקא כן P: אבל עם המצב הזה אם רדיוהד יופיעו בארץ אני לא רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס להופעה שלהם עכשיו X_X

kittycatbone

New member
לא יודעת עד כמה

יהיה ההבדל בכרטיס. זה נראה לי מחיר רגיל ללהקות בסדר גודל כזה, וכן אוונסנס דווקא כן באותו סדר גודל של רדיוהד. כי אולי אנשים פה יחלקו שהם יותר טובים, אבל מבחינת פופולריות די ברור שהם אותו דבר. כל מקרע, זה באמת יקר
אני ממש רוצה ללכת למופע של אוונסנס, והרבה חברים שלי ילכו לזה, אבל אני ממש לא חושבת שיהיה לי כסף לזה..

FunkyMonk

New member
בלי להעליב,

אבל אני בספק אם בעוד שלושים שנה מעכשיו, מישהו יסתכל על שנות התשעים/אלפיים וידבר על אוונסנס.

kittycatbone

New member
זה לא העניין,

אני לא מדברת על החשיבות של הלהקה מבחינת כמה שהיא עושה ומשפיעה, אלא מבחינת קהל המעריצים שיש לה. ו-ועוד איך יש לה קהל מעריצים (לאוונסנס). ככה שכשמתייחסים ללהקה מהבחינה הזאת היא בהחלט נחשבת כגדולה. (וכאן אני מדברת בצורה אובייקטיבית מבלי להגיד את דעתי על אוונסנס או רדיוהד.. פשוט נתונים פשוטים)

למעלה