רדיוהד והקולומביה

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך
הממ רגע תן לי להבין פה משהו...

הם קמו לצלילי פייק פלאסטיק טרי ??? ומי מהאסטרונאוטים בחר את השיר הזה? הממ.. הסבר בבקשה :)

carrot rope

New member
כנראה..

שאחד מהאסטרונאוטים אהב את רדיוהד. ואת וויזר - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2416476,00.html

polyethylene

New member
ושוב עולה שמם של רדיוהד תוך כדי

הקשר שלילי... מתי יבוא היום ונשמע אותם ברקע למשהו טוב ולא בימי זיכרון\תוכנית לזכר אסון התאומים\קולומביה שנפול נפלה לה וכו'
פולי
כלום, הולכת לישון
(מי הולך למצוא של מי השיר הזה
)

lazy

New member
זה לא ממש נכון...

רדיוהד עלו הרבה פעמים בהקשרים חיוביים כמה דוגמאות שעולות לי לראש: אולימפידת החורף פסטיבל סאנדנס פסקולים לסרטים ולסדרות פעולות אנטי-גלובליציה מרתון בלונדון כמה פרסומות וגם לא מעט אירועי ספורט והרבה מקרים אחרים. אבל זה נכון ששירי רדיוהד דיכאוניים, כך שהרבה פעמים הם משמשים כרגע לתוכניות וארועי דיכאון

בואו לא נשכח את הרגע המאושר

בו יעל אבוקסיס חשפה את עצמה בפני ליאור מילר, לצלילי השיר הידוע

polyethylene

New member
זה היה ירמי קפלן, בוודאות.

כשג'וני הגיע לארץ אח"כ לבקר את החברה שלו (היום אישתו), השמיעו לו את הגירסה של ירמי קפלן, והוא אמר בתגובה "זה מאוד ביזארי לשמוע מישהו אחר שר את השיר שלך". יש לי את הכתבה הזאת. פולי
doves - the man who told everything

אה, אבל האם את זוכרת את זה?!?!

בתוכנית "יציאת חירום" עם שרון קנטור, בימים העליזים של ערוץ שש כשעוד לא ידעו בדיוק מה לעשות איתו, היו כל מיני תוכניות משעשעות, וגם ראיונות בין לבין, עם מוסיקה והכל. היה שם בחור אחד שביצע את Creep בגרסה העברית (אולי זה היה ירמי, אני לא זוכר). זה היה מזעזע, וזה הלך כמו משהו כזה: "... את כל כך מיוחדת את משהו-בן-זונה מיוחדת אבל אני שרץ אני תמהוני מה לעזאזל אני עושה פה אני לא שייך לכאן" זה כל מה שאני זוכר. צחקתי מאוד על השיר, ולאחר איזה שנה - שנתיים, שמעתי את המקור, בפעם הראשונה במודע, כנראה, ואמרתי, היי, זה בעצם שיר יפה.

ועוד משהו, לחלוטין אוף...

קישור לגלריה תמונות שצילמתי באיזה מסיבה, שלושת וחצי העמודים הראשונים אני צילמתי והשאר הצלם השני. np - kent - rollercoaster

Esmena

New member
נדמה לי ששמעתי מרחוק, בעברית,

ברדיו,רק לפני כמה חודשים:) הייתכן?

Fish in the sea

New member
כמו חץ בלב../images/Emo122.gif

לא אשכח איך יואב קוטנר ניפץ לי לרסיסים את המיתוס העונה לשם קריפ (וביחד איתו הרס לחלוטין זכרונות מתרפקים על ימי החורף של 93'). היה זה לפניי 3 שנים,בתכניות סיכום 90 האלבומים הטובים של שנות ה-90. אוקיי קומפיוטר הגיע שני,מקום אחד אחרי נברמיינד. קוטנר ערך והגיש את התכנית על אוקיי קומפיוטר וסיפר שם באדישות שירמי קפלן היה זה ששר את קריפ באותה פרסומת מדוברת. קשה לי להסביר לכם איך הרגשתי באותם שניות. כדי לנסות ולהבין קמצוץ מהרגשתי,צריך לחזור מספר שנים אחורה לתקופה בא הפרסומת יצאה,די בסמוך ליציאת השיר (בשנית) אם אינני טועה. התאהבתי אז בקריפ לחלוטין.היתה לי את הפרסומת מוקלטת בווידאו וחזרתי שוב ושוב על החצי דקה הזאת רק כדי לשמוע את החצי בית וחצי פזמון שוב ושוב. עכשיו,בעודי כותב שורות אלו,התחושות שהשיר הזה העלה בי אז,לפני כמעט 10 שנים (!) עולות בי שוב כאילו לא השתנה דבר.
זה היה נשמע לי כמו הדבר היפה בעולם,ולמעשה,עד לפני שנתיים עדיין החשבתי את קריפ כשיר מספר אחת שלי אי פעם. אז עכשיו,נסו לתאר איך הרגשתי שקוטנר סיפר שהיה זה בכלל ירמי קפלן ששר אז את השיר.ככה סתם,בלי שום התראה. אוף,איזה קשקשן אני. אם מישהו יכול למצוא איכשהו את הפרסומת הזאת,אני יותר מאשמח לשמוע/לראות אותה היום.קשה לי לתאר איזה זריקת נוסטלגיה זאת תהייה.
Richard Ashcroft-human conditions- 08 running away
שמיעה שנייה.לא יודע מה להגיד עליו עדיין.

Superunknown1

New member
אוי ואבוי ...

אם יש יוצר ישראלי שאני שנא, חוץ מירמי קפלן, מוקי, השב"קים למיניהם, עידן רייכל יהלי סובול, המכשפות ודנה ברגר זה ללא צל של ספק יזהר אשדות.
ובאמת, חברי פורום רדיוהד, עד לאן מגיע הטעם שלכם כשמדובר במוזיקה ישראלית? (לאו-דווקא בעברית) *יוני! תעשה לי ילד!* אחמ..אחמ..

למעלה