רדיוהד והקולומביה

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

אילנדיל

New member
רוקפור כמובן ../images/Emo6.gif

שי נובלמן, פרויקט הגומיה, ובזמן האחרון אני שומע דיסק מעניין במיוחד - מדינת ישראל נגד קראוז שמואל. אילן

אה, וגם הרגע המרגש

בסאות'פארק, בדיוק לפני שגברת טינרמן שיחררה את התאומים ונד התחיל לג'קק הלאה

Superunknown1

New member
OFF

מי שמע ומכיר את השיר emotion sickness של silverchair? שמעתי כמה שירים של הלהקה המדוברת, ראיתי כמה קליפים. קומבינציה, לא מוצלחת במיוחד, של מיוז והפו פייטרס. כשהורדתי את השיר הנ"ל, קפצלי מהמקום. אחרי שהורדתי את הקליפ נדהמתי. שיר אוקיי קומפיוטרי במיוחד, והקליפ מלא בהשראה, מקוריות ואמירה. אני ממליץ ממליץ ממליץ להוריד את שניהם.

In Limbo

New member
Silverchair - Neon Ballroom

דיסק ממש ממש מומלץ, יש לי אותו כבר הרבה זמן (מאז שהוא יצא ת'אמת
). יש בו שירים שקטים מאוד יפים וגם כמה 'רועשים' עוד יותר יפים. רעות.

אני מבקש

גראנג´ אוסטראלי, יש הבדל. סתם. היה להם את השיר Freak שלדעתי הוא מגניב למדי, וגם Anna´s song זה שיר די מוצלח, בדרכו הבלדתית ביותר (אם כי חייל מהמשרד שלי שומע אותו, והוא נוהג בדרך כלל לשמוע דאנס, שירים של וולט דיסני ושירי חמישים דקות של גשם וזאבים מיללים)

Superunknown1

New member
סאונדגארדן זה בהחלט גראנג',

ולמרות שיש לי את האלבום (30 ש"ח, במחיריי דובדבן של פעם), אני לא אוהב אותו. (אך עדיין משאיר אותו אצלי
) אהבתי את השם- אז השתמשתי בו. ו.. כן, כן. דחו את היול השנתי שלי, שהיה אמור לצאת מחר ולהסתיים ביום חמישי בערב. משמע, כנראה שבכל זאת אני אבוא להופעה.

New member
פרט טריוויה חשוב יותר מכל גראנג' -

סולן סילברצ'ר עומד להנשא לבחורה מאוד אנונימית ובעלת חן די גדול, בלשון המעטה, שעונה לשם נטלי אימברוליה
המאדרפאקר!
The Notwist - This Room
מישהו שמע עליהם אולי? נחמדים.

אוהו, כן ../images/Emo32.gif

הנוטוויסט מצויינים. התאהבתי באלבום שלהם משנה שעברה, Neon Golden, ובעקבותיו השגתי גם את הקודם, Shrink, משנת 1998, שהוא טוב באותה מידה ואפילו יותר. ציפיתי למשהו הרבה יותר מנוכר בגלל הסגנון, אבל קיבלתי את אחת הלהקות היותר מרגשות שיש. רק הגרמנים

n0nick

New member
נוטוויסט

יש לי נאון גולדן, אלבום פשוט נפלא. שרינק טוב אף יותר אתה אומר? אני אברר אם אפשר למצוא אותו באזור.. למרות שאני בספק. את הנוטוויסט אגב אני מכיר מ-נ' אהובתי שטעמה המוזיקלי הוא דבר מושלם, הייתי רוצה כזה גם לעצמי.
Mercury Rev - Nite And Fog

New member
כן, בדיוק.

האמת שאני מכיר רק את Neon Golden ואהבתי את רוב מה ששמעתי. גרמנים אתה אומר? טוב נו, אני מניח שיש כמה גרמנים בסדר בעולם.. לאיזה סגנון אתה מקטלג אותם?
super furry animals - all the shit u do

אני לא אוהב לקטלג

אבל אם כבר, אז...לא יודע, אולי אלקטרו-פופ או אינדי-פופ או משהו בסגנון. מה שבטוח, זה לא אלקטרו טהור, הפכפוכים רק מוסיפים.
n.e.r.d. - rock star
(all the shit u do זה אחלה שיר
)

n0nick

New member
שם השיר לא ברור ממה שרשמת

אני חושב שאינדי פופ/רוק היה מתאים..

הכוונה הייתה לכך

ש-all the shit u do זה אחלה שיר שבעולם, לא מיועד אליך. בכל אופן, כן, אני מניח שאינדי-פופ תהיה הגדרה מתאימה.

New member
אני יודע נוסבאום.

זה נאמר בצחוק כל עניין הקיטלוג. בכל אופן, לגבי השיר של הפרי'ז, אכן מעולה וצפה להודעה הקשורה אליהם בקרוב.

למעלה