רדיוהד יופיעו באינטרנט

polyethylene

New member
רדיוהד יופיעו באינטרנט ../images/Emo124.gif

ע"פ הלינק הבא, ישנה סבירות טובה מאוד להופעה חיה באתר הרשמי של דריוהד, בתאריך 18/12/2002 בשעה GMT 10, שום דבר לא סגור עדיין, אבל אם כבר יש פרסום אז הסבירות היא די גבוהה... אני בכל מקרה מתכוונת להתנחל מול מסך המחשב בשעה הנ"ל (שזה או שמונה בערב ע"פ שעוננו או חצות, אני עוד צריכה לבדוק את זה...) מה שלא יהיה, אם יהיה - זאת תהיה חוויה טובה

Vul2re

New member
בדיוק ראיתי את זה שלשום

ותהיתי על מה כל העסק.. חוסר הקוהרנטיות הצרוף האופייני לתום לא חושף דבר או תורם להבנה. נותר רק לחכות ולראות. אנא בדקי את השעות ועדכני!

melatonin

New member
חצות

אנחנו מקדימים את אנגליה בשעתיים, ולכן 10 בלילה אצלם זה 12 אצלנו

../images/Emo105.gif

ראיתי צורך להקפיץ את ההודעה, למרות שהיא נמצאת עדיין בעמוד הראשון של הפורום. אחרי הכל, ההופעה החיה תהיה הלילה בחצות. או שזו סתם מתיחה.

תורמת את חלקי

בהקפצת ההודעה לראש העמוד ארר... במחן בתרגום היום, מבחן בספרות מחר, מבחן ענק במתמטיקה ביום ראשון, עוד מליונים של מבחנים שאני כבר לא זוכרת את היום שלהם.. אני על סף התפגרות! אין לי כוח לחשוב יותר! אני יחזור בקרוב לש"י עגנון... ברור שפרנהיים זה סיפור מרתק
mother love bone- crown of thorns

Fish in the sea

New member
סליחה על הבורות,אבל איך אפשר

בדיוק לשמוע את ההופעה הזאת? (בתקווה שתהיה) ומי שמוצא לנכון לענות לי,שינסה לעשות זאת כמה שיותר פשוט בלי יותר מדי מושגי מחשב כאלה..
grandaddy-jed the humanoid

אם לא מותקנת

במחשבך התוכנה RealPlayer (שנקראת כיום RealOne Player) יהיה עליך להתקינה. בלינק שפולי נתנה כבר ניתן קישור כמעט ישיר לתוכנה, אבל אני אעשה את זה עוד יותר קל - הנה לינק ישיר (אבל ממש...ברגע שתעלה אזהרת האבטחה עליך לאשר אותה כדי שתותקן התוכנה).
radiohead - the trickster
(אתמול בלילה שמעתי רדיו (קול הקמפוס) ובמקרה שמו אותו, איזה כיף)

Fish in the sea

New member
אין מילים

נוסבאום,שיחקת אותה.שלוש שאלות העליתי היום בשני פורומים,על שלושתם ענית מייד.אין כמוך. אני מוריד את התוכנה ברגעים אלו ממש. אם לא תהיה הופעה זה יהיה ממש מעצבן,כי שכנעתי את חבריי לצאת יותר מוקדם לפאב כדי שאני אחזור הביתה עד 12. נקווה לטוב.
rolling stones-wild horses
ושוב,תודה לנוסבאום גם על השיר הזה.

באיזה עמוד

צריך להיות בשביל לראות את ההופעה? פשוט להישאר בעמוד שהוא מודיע על זה?

polyethylene

New member
אוי, אם רק הייתי יודעת...

עצה בטיחותית, תשאירי גם את העמוד של ההודעה וגם את עמוד הכניסה לאתר הרשמי ופשוט תעשי רפרש כל כמה זמן, אחד מהם יהיה בטוח הנכון. אני מקווה... פולי, כולה ציפיה

לא להתבלבל!

עלייך להסתמך רק על האתר הרשמי, ולא על אתרים ישראליים בלתי מהימנים. השעה בה זה יתרחש היא חצות, ושלא יגידו לך אחרת.

Vul2re

New member
מה הולך כאן?

זה מטורף חח חולצת פסים! קולין!! תום! פרות!

למעלה