רדיוהד יופיעו באינטרנט

polyethylene

New member
זה ישתפר... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כרגע זה ככה בכוונה. את קולין ראו ממש ברור מקודם כשהוא דיבר ואמר cheers...
רדיוהד לייב

אני חייב לציין

שאיכות התמונה ממש גרועה, וזה די חוזר על עצמו. הנה עוד פעם די ג´יי תום יורק. ואם המוסיקה ברקע היא איזושהי אינדיקציה לאלבום החדש, אני די מאוכזב. לא ניכר שינוי של ממש.

polyethylene

New member
נוסבאום דארלינג...

חלק זה מן הסתם זה מהאלבום החדש. עכשיו למשל הוא שם משהו של די ג´יי שאדו. ובמו שקולין כבר אמר, זה הולך להיות לילה ארוך של חגיגה...
רדיוהד לייב
אני נהנית מהמוממנטום, זה משהו שלא קורה כל יום...

New member
רגע רגע רגע

את רוצה להגיד לי שמה שאנחנו רואים זה באמת בלייב?! כלומר, שומעים ורואים את רדיוהד מתקלטים חי? זה כאילו הגימיק?

inkydinky

New member
זהו... הפסיק לנגן לי... לא טען מחדש

והשתר עמוס... אוף!!! אבל אולי זה טוב כי גם ככה אני חייב לישון... או משהו... אז אני הולך לישון! (nice dream) לכולם...

כן...

הדי.ג´יי הוא תום יורק בכבודו ובעצמו. למי שיש חיבור מהיר, ניתן היה לראות אותו מדי פעם רוקד לצלילי המוסיקה עם אוזניות לראשו.

אני יודע...

גם אני זיהיתי כבר לפחות טראק אחד, של felix da housecat מתוך אלבום שיש לי במקרה. קצת מעצבן אותי שזה כל כך ארוך, שהם חייבים תמיד להיות הכי מיוחדג´ים ולא יכולים לתת למעריצים מה שהם רוצים וזהו. אני לא חושב שאני אחזיק מעמד לאורך כל השידור. אגב, מישהו יודע איך קוראים לשיר שיש עכשיו? "my love is bigger than your love". לפי הקול של הסולן, זה נשמע כמו mclusky, אבל אני לא בטוח.

לא חשוב, זיהיתי.

אלה אכן היו mclusky והשיר נקרא to hell with good intentions, למי שמתעניין. זה היה השיר היחיד עם גיטרות עד עכשיו.

לא ניכר שינוי????

אם זה הדיסק החדש, אז מה צר עולמנו! זה לא דומה לרדיוהד בכלל, ואני משוכנע למדי שזה לא רדיוהד. הגזמת. אתה באמת משווה בין השטויות האלה לאמנזיאק וקיד א?

Fish in the sea

New member
אני חייב לציין

שאני לא מבין כלום. מה הולך פה? אתם לא מבינים.אילצתי את חברים שלי לקחת עוד אוטו כדי שאני אוכל לחזור מהפאב לפני כולם,הזמנתי שוקו חם(!) כי הייתי חייב לנהוג לבד,נהגתי מהר וכמעט עשיתי תאונה ועוד זנחתי את המקום בדיוק כשהתחיל להיות מעניין. ובשביל מה כל זה? בשביל לראות את בוש הבן עושה דברי זימה לסדאם?? טוב נו,אני מודה שזה נחמד כל העסק הזה.בעיקר שאפשר בינתיים להחליף רשמים ביחד. שוקו חם,בפאב,אתם קולטים?!!
הלוואי והיה לי מושג

New member
טוב, נראה לי שאני אפרוש

למיטה. גם ככה אני ער כבר יותר מ- 24 שעות ברציפות.
תעירו אותי כשיהיה משהו מעניין (או לפחות כשיסתיים הסט של די.ג´יי האלוויי ומרלי)

polyethylene

New member
זה פשוט...

תלחץ באופציות למעלה play ותבחר ב record item. יש לי כבר 6 מגה וזה רק הולך ותופח...

Vul2re

New member
אני חושש כי

אפשרות זו קיימת רק לבעלי פריוולגיות מיוחדות או ריל פלייר פלוס. פרשתי לילה טוב, חג שמח, צום קל.

למעלה